چالش زمستانه جعبه لایتنر

قبول نمیکن دوباره بفرس :joy:

.

.

شوخی کردم :confused:

7 پسندیده

چهارشنبه ۸ بهمن، شاخص لغت ۳۶.۵۶

10 پسندیده

تعداد لغت من چرا این زیاده؟؟:exploding_head:

10 پسندیده

بهتون قول میدم خونده میشن. نگران نباشین :rose:

6 پسندیده

سلام دوستانم. همیشه شاد و پر از انرژی باشین :rose:
امروز چهارشنبه 8 دی ماه.
تعدادلغت : 118
شاخص لغت :45/25

9 پسندیده

دوستان تعداد لغات همه رفته بالا ،من فعلا رو ۷۰ ،۸۰ وایسادم تا ببینم چی میشه😅فعلا کم ترین لغت برای منه،باید یه فکری کنم.

7 پسندیده

نگران نباش چون فردا لغتهام خیلی کمه :smile:

5 پسندیده

منو یعنی نمیبینید
یک هفته اس روی ۲۰ و کمترم
چرا به من نگاه نمیکنید
فقط لایک مرامی میزنید

8 پسندیده

چرا اتفاقا می بینم منظورم اینه که لغتام کمه وگرنه شما که لغتاتون کمتر از منه.

7 پسندیده

این بهتره, یعنی درحال مرور و تثبیت هستی, به شرطی که همون لکچرها که قبلا گوش دادی رر مجدد گوش بدی
و لغتا رو علاوه بر لایتنر تو متن مجدد ببینی

معلومه که اگه درس جدید هی باز کنی لایتنرت بالا میره ولی باید یه بالانسی بین مرور و بیشتر کردن لغات باشه

که فکر کنم شما وضعیت متعادلی داری

7 پسندیده

مثلا من هفته ای دوسه بار درسای با لغت بالا باز میکنم, بعد میشینم اونا رو مرتب مرور میکنم. :grin:

6 پسندیده

استاد ما شاگردتونیم. :upside_down_face::upside_down_face:

5 پسندیده

من که از ترس لایتنر درس جدید نگاه نمیکنم که بیشتر نشه :man_facepalming::man_facepalming: برای همین لغاتم داره کم میشه و فعلا زیر ۱۵۰ تا هست. البته خستگی و بی حوصلگی اخیرم هم بی تاثیر نبوده.

6 پسندیده

زیاد سخت نگیرین . بیشتر به عنوان یه بازی بهش نگاه کنین تا لذت بخش باشه . بعد مثلا اگه ۶۰۰ تا لغت تو جعبه لایتنرتون است لازم نیست همه رو پشت هم بخونین . مثلا من صبح که بیدار میشم باز میکنم چندتا کلمه میخونم . بعد وقتی دارم درس میخونم، بین درس بعنوان زنگ تفریح ازش استفاده میکنم. مثلا اگه ۳۰۰ تا لغت تو لایتنرم باشه همشو یه جا نمیخونم، در طول روز تقسیمش میکنم و بیشتر به چشم سرگرمی بهش نگاه میکنم . خیلی مفیدتره اینطوری. تازه من علاوه بر اینجا تو انکی دروید هم ۵۰۴ لغت رو میخونم . با همین شیوه :grin::grin: ولی درسای اصلی اپلیکیشن رو با دقت فراوان میخونم .

7 پسندیده

پشتکار خوبی دارید. موفقیت در انتظار شماست

6 پسندیده

منم درس های جدید زیاد باز می کنم.مثلا در هفته یک درس از انگلیسی قدرت ،یک درس از داستان های واقعی،و یک پادکست از آقای ای‌ جی هوگ.

7 پسندیده

چه روش خوبی داری, منم وقتی لغتام زیادن اینطوریم

برا انکی یه کانال تلگرام هستش که بهت هم یاد میده چطور تلفظارو بریزی تو لپ تابت که با صدا بخونیشون و هم برا 504،400،1212،اسنشیال تافل و مگوش دک های خیلی خوبی درست کرده که مثال, مترادف و عکس و همه چی دارن
دکهاش به حدی خوب بود که من پارسال این همه منبع لغتو سه ماهه ازش تموم کردم, بهت توصیه میکنم اونجا رو حتما ببینی
In this channel, some Anki Decks have been shared that are appropriate to broaden your vocabularies for TOEFL, IELTS, and GRE.

:id: Admin: @Alien_Miracle

5 پسندیده

ببین کپی کردم ولی مدل لینک که قابل استفاده باشه نیومد, شما همین ایدی رو تو تلگرام بزن, پیداش میکنی.

:id: Admin: @Alien_Miracle

4 پسندیده

برا همین دوس داری لغتات تو لایتنر زیاد باشه ولی کمم باشه مهم نیست, یعنی در حال مرور قبلی ها هستی و این اتفاقا خیلیم خوبه

پیامی که بالای پیامم که شما رو منشن کردم نوشته بودم هم برای پاسخ به شما بود نم یدونم چرا ریپلای نشده, اونم بخون.

6 پسندیده

هر۳تاشو میخونید؟
ای جی که تاکید داره درسهاش روزی چندبار تکرار بشه
میرسید؟

6 پسندیده