این ویدئو عالی بود ممنون
خواهش میکنم…
من همیشه سعی می کنم زنجیرم رو حفظ کنم برای همین وقتی حوصله ندارم،آموزش انگلیسی با VOA رو گوش می دم (در قسمت دروس و سایت های معتبر ) که هم خیلی راحته و هم جذاب.
من منابعی رو انتخاب میکنم که نرم افزار برای من ساده و مناسب ارزیابی میکنه. منتها واقعا نظم ندارم. ۴۰۰۰ لغت رو پس کنار میذارم و بیشتر روی بسته قدرت تمرکز میکنم. نیمچه داستان هم پرتکرار بود حتما نگاه میکنم. مقاله رو هم مطالعه کردم. ممنون از راهنماییتون
شما یکی از افراد پایدار جمع هستید و حتم دارم از افراد موفق هم خواهید بود. واقعا در شناسایی منابع کوتاهی کرده بودم. حتما نگاه میکنم. ممنونم
ممنون از شما
خیلی خوبه
از انگلیسی قدرت روزی مثلا داستانشو دوبار گوش بدید اینقدر که سوال کرد بتونید سریع جواب بدید متن اصلیشم ۱بار
خود ای جی میگه حتی اگر خیلی ساده اس حداقل ۱هفته گوش بدید
حوصله داشتید حسش بود داستان بخونید فیلم نگاه کنید
داستان سطح پایین بخونید البته ترجمه داشته باشه بهتره که ببینید چقدر ترجمشو بلدید بعد برید داستان بعد
لغاتتونم زیاد نکنید به نظرم
کم کنید برسید به ۵۰ تا خوبه به نظرم
بیاید از موفقیت هاتون اینجا برامون تعریف کنید😁
خیلی دوست دارم از موفقیت هام بگم اما نزدیک به یک ساله رفتم آموزشگاه زبان و یک ماهه اینجام؛ نمیگم پیشرفت نکردم ولی انقدر حلزونی بوده که متوجهش نشدم و چشمگیر نبوده. اولا متوسط ضعیف بودم و الان خیلی متوسطم. امیدوارم با اجرای توصیه های دوستان و استمرار، بتونم سال آینده روان صحبت کنم
چرا ناراحت کننده؟؟؟؟؟
دوست عزیزم به هیچ عنوان تو این چالش ناراحتی راهی نداره اگه هم سر زده وارد بشه گم میشه
همینطور عالی و پر انرژی ادامه بدین.
تعداد لغتها و شاخص لغاتتون عالیه. و همچنین همت و اراده شما واسه ادامه مسیر.
پس پر انرژی باشین و مدام با خودتون اینو تکرار کنین.
به گفته ای جی موقعیتتون رو تغییر بدین
چون خیلی از لغات رو بلد نبودم. خیلیاشون توی خانه های بالای لایتنر بودن
بچه ها من مال دیروز و امروز رو امروز خوندم,
البته من زبانشناسم نخونم زرگیر زبنه کلا زندگی من
یه رایتینگ نوشتم دیروز, کل وقتمو گرفت ولی نمره اش خیلی خوب شد, البته نمرات رایتینگ تخمینی هستن و دقیق نیستن
و. اما لایتنر امروزم
236 لغت, با شاخص 47/19
چیه این من نوشتم.
درستش: درگیر زبان هست زندگی من*
با حال بود
رایتینگو کجا نوشتید
یکی از موضوعات تافلو نوشتم, چیزی که در اصل باید تو بیس دیقه بنویسم تو یک روز پراکنده نوشتم.
امید دارم که روزی تو تایم بنویسم, دعام کنین من زودتر میخوام امتحان بدم,