۸ رو یادمه فقط ۱بار داشتین
خواستم پست انگیزشی بذارم نذاشتینا😁
خالص خالص ایرانی
به جنس خارجی حساسیت میزنم😁
پیدا میکنم اون موقعه 1 لغت و 2 لغت و 4 لغت داشتم میفرستم
نمیگم نداشتی که
میگم فقط ۱بارهشتو داشتی کمترشم بوده خب
خواستم به اون بنده خدا روحیه بدم
والا ایشون معجزات الهی هستن, زیر پست تحلیلشون انقد بحث کردم کم موند از نفس بیفتم, ولی کوتاه نیومدم
اون تحلیل فوق العاده بایس داشت و اصلا منطقی نبود
یه روز که اومدم تحلیل گذاشتم اونموقع معلوم میشه تحلیل اصلا نمنه دی.
همه پیاماتون و خوندم کامل
والا ما برای یه امتحان مدرسه کلی وقت میزاشتیم تمرین های جور واجور میکردیم با کلی کلاس تقویتی 16 یا 17 میگرفتیم.
این که تافل. البته باهاش آشنا نیستم اما خب شنیدم امتحان سختیه.
ببین پر از لکچرای علمی فرضا تو رشته ای که هیچ سررشته ای ازش نداری, مثلا بیولوژی, جفرافیا, تاریخ…
ریدینگاشم همین, اونم باید باسرعت نور جواب بدی
یا سوالای رایتینگش ازت میپرسه به نظرت دانشگاه باید بودجه ی بیشتری به کتابخونه بده بیا ورزش؟ و فقط تو بیست و چند دقیقه باید کم کم چهارصد کلمه بنویسی, با گرامر و لغات متنوع, ایده خوبی هم براش داشته باشی
بحث هوش نیس تافل, فقط و فقط باید با موضوعات اشنا باشی. و دایره لغاتت زیااااد باشه, خداقل ده هزار تا
ایشون این انیشتین, اگه موصوعاتو تمرین نکرده, اگه لغات تخصصی یه رشته رو نخونده چطور فقط با هشتاد روز سده 101، رسما فشارم رفته بود بالا تو نوشته هام.
تاکید کنم چطور فقط با زبانشناس شده 101، اخه کجای ای جی هوگ از این موضوعات صحبت میکنه؟
اما این برنامه اکتیویتور خوبیه, به این صورت که باعث شه کلمات پسیو اکتیو شن اونجا ادم کلمه یادش بیاد همین.
کمم نیس ولی بیشتر ازاین نیس.
حواسم نبود یهو تموم شد. ۷۴ لغت با شاخص ۱۱.۵۶
خانم باقری گرامی اینهم به احترام حرف شما،البته ببخشید من تنبلم
اینم لایتنر بنده
با پوزش از اعضای تلاشگر چالش

افرین, عااالیه, اگه برا ایشون یه دونه گذاشتین من هر روز از شما لایتنر میخوام, پرروام هستم
شمام از این به بعد هر روز عکس لایتنرتونو بزارین, منتظریم.
دوست من بازهم سلام
من قبلا عذرخواهی بابت کوتاهیم کردم
ولی چشم سعی خودم رو مضاعف می کنم
تابذارم
تاچی پیش بیاد
شما بزرگوار هستین
ارفاق می کنین به من
خانم شوقی به نظر شما تا چه حد این برنامه،،،، فردی را که میخواد مدرکی مثل تافل یا آیلتس رو بگیره ،،ساپورت میکنه ،و در این مسیر بهش کمک میکنه…
و اینکه در مورد املا کدام یک از این دو مورد رو پیشنهاد میکنید .:1_ برای تقویت املا باید از همان اول تمرین کنیم 2_ اول بیشتر کتاب بخونیم بعد خود به خود چشممون به کلمات عادت میکنه و اگر از این به بعد تمرین املا را انجام بدیم زود تر در املا پیشرفت میکنیم.
یا اگر خودتون راه کار بهتری سراغ دارید لطف کنید که برام بنویسید …
راستی خواستم مراتب عالیی از تحسین و تشکر خودم رو تقدیمتون کنم بخاطر پاسخ های خوبتون به تایپیک نمرات تافل آقای گلمیرزایی و تحلیل آن:rose:
چه تحلیل مسخره ای کرده بود حالم بهم خورد … .
سلام خوش اومدین.
موفق باشین
بهبه خسته نباشید
یادم رفت از آخرین لغت عکس بگیرم .
۵۸ تا لغت داشتم با شاخص ۸/۱۹🌻