مشارکت در خواندن دوره های Effortless English ( انگلیسی بدون تلاش)

بله این هم یکی از دوره های effortless هست منتها برای اینکه بهتر و زودتر نتیجه بگیریم تمرین میکنیم.
اگر قرار بود بدون زحمت به جایی برسیم که عالی میشد😂 و گروه هم نیاز نبود اما با توجه به تجربه دوستانی که این دوره رو مطالعه کردن نیاز به تمرین داره وقتی هم که تمرین گروهی باشه بسیار لذت بخش و بدون زحمت میشه…

4 پسندیده

سلام و روز به خیر خدمت هنه ی دوستان گرامی :rose: روزتون به خیر و خوشی
من هم میخوام توی اون چالش شرکت کنم ،ممکنه اگه قانون و … ای هست،لطف کنید و من رو در جریان بذارید.سپاسگزارم :pray::relaxed::tulip:

4 پسندیده

سلام به شما خیلی خوش اومدین :rose:
هرشب اسکرین شات مطالعتون رو بفرستین و اگه تمایل داشتین تمریناتتون رو هم بفرستین بیصبرانه مشتاق شنیدن صدای گرمتون هستیم خوشحالم که به جمع ما پیوستین.

4 پسندیده

شنبه 15 آبان :seedling:
سلام و شب بخیر :rose:

تمرین روز دوم درس 25

:blue_heart: :seedling:

4 پسندیده

سلام دوستان خوبم، وقتتون بخیر. :raising_hand_man::bouquet:درس اول، روز چهاردهم.
هرچند هنوز درس اولو خیلی روون نشدم ولی تصمیم گرفتم از فردا درس جدیدو شروع کنم. به نظر شما آیا این کار درسته یا نه؟
از @zaribano گرامی و سایر دوستان عزیزی که تجربه ی این دوره رو دارن و خیلی از من جلوترن خواهش میکنم راهنماییم کنن. :pray:

4 پسندیده

درود بر شما. آقا وحید پیشنهاد میکنم یکم بیشتر زمان بزارین و بیشتر گوش کنین مسلط که شدین درس بعد رو شروع کنین.
این سیستم از روش یادگیری عمیق با تکرار پیروی میکنه مهمه که به درسها مسلط بشین که بهترین نتیجه رو از دوره دریافت کنین.
اگر براتون خسته کننده میشه یه منبعی رو که دوست دارین کنارش مطالعه کنین و لذت ببرید :rose:
اما باز هم هر جور که خودتون صلاح میدونین عمل کنین.
شما داستان کوتاه رو خیلی خوب مطالعه کردین چرا فکر میکنین تسلط ندارین؟! :thinking:

4 پسندیده

سلام مجدد،ممنونم از پاسخگوییتون. راستشو بخواین من تو قسمت داستان کوتاه بعضی از سوالاشو دقیقا مثل خود ای جی هوگ جواب نمیدم و هرچی دلم میخواد و به ذهنم میرسه میگم. نمیدونم این کار نشونه ی ضعفه برام یا قوت.
چون گاهی تو بداهه گوییام گیر میکنم. :slightly_smiling_face::face_with_hand_over_mouth:
اینم که میبینین داستان کوتاهو بیشتر خوندم، بیشترش در حین رانندگی بوده.
مردم اگه ببینن فکر میکنن دیوونه شدم. :sweat_smile:

4 پسندیده

چشم، یه هفته دیگه تمدیدش میکنم، امیدوارم تسلطم بیشتر شه.
از راهنماییتون سپاسگزارم. :pray:

3 پسندیده

سلام منم درس سوم قدرت هستم میشه منم شرکت کنم توی چالش. وچکار باید بکنم

4 پسندیده

این خیلی خوبه که شما از قدرت ذهن و بداهه گوییتون استفاده میکنین هنوز اول راه قدرت هستین و مطمئن باشین به زودی پیشرفتتون رو احساس میکنین. اصلا نیازی نیست که مثل خود ای جی جواب بدین همین که بتونین پاسخ بدین نشانه قوت شماست نه ضعف. بخاطر این قضیه بهتون تبریک میگم.
اگر میتونین خلاصه داستان رو تعریف کنین یعنی تسلط و درس بعدی روشروع کنین و همینطور ادامه بدین.

3 پسندیده

سلام به شما خوش اومدین. از مطالعه و درصورت تمایل از تمریناتتون گزارش و اسکرین شات ارسال کنین.
خوشحالم که به جمع ما پیوستین بیصبرانه منتظر حضور گرم و پر انرژیتون هستیم.

3 پسندیده

سلام. روز ششم درس سوم

4 پسندیده

سلام، روزتون بخیر، پس رازش اینه هروقت تونستم خلاصه ی درسو بگم میتونم برم مرحله ی بعد. از راهنماییتون سپاسگزارم سعی میکنم تا آخر هفته ادامه ش بدم بعد میرم سراغ درس بعدی. انشالله. :pray::bouquet:

4 پسندیده

سلام سلام
امیدوارم حالتون عـــــــــالی و توپ باشه و شادو و سلامت باشید :clap:t2::blossom::sunflower:
روز 24 هست :stuck_out_tongue_winking_eye::grin:
میدونم دلتون برام تنگ شده بود :joy: اشکاتونو پاک کنید دیگه اومدم :stuck_out_tongue_winking_eye::joy:

2 پسندیده

بله بله خیلی دلتنگتون بودیم کلی زاری کردیم خوشحالم که برگشتین :heart_eyes:

2 پسندیده

یکشنبه 16 آبان :seedling:
سلام و شب بخیر :rose:

تمرین روز سوم درس 25

:blue_heart: :seedling:

2 پسندیده

سلام دوستان عزیز وقتتون بخیر. :raising_hand_man::rose:

2 پسندیده

سلام میشه لطفا منو وارد گروه کنید

2 پسندیده