📚 زیبوک گردی. 1400

خواهش میکنم، خوشحالم براتون مفید بوده. :rose:

4 پسندیده

سلام از چه برنامه ای واسه کتاب خوندن استفاده میکنی؟

4 پسندیده

سلام به شما. من فقط از اپلیکیشن زبانشناس استفاده میکنم.

4 پسندیده

جمعه 20 اسفند ماه :seedling:
سلام و شب بخیر :rose:

داستانهای مصور صوتی

:blue_heart: :seedling:

8 پسندیده

سلام، وقت همگی بخیر.

مجموعه ‘The infenal devices’، نوشته ی Cassandra Clare.
download

ژانر این کتاب فانتزی هستش، داستان جذاب و با مفهومی داره، استایل نویسنده عالیه و طنز جالبی هم داره.

این مجموعه ۳ جلدی خودش جزوی از ی مجموعه بزرگتر، به اسم ‘Shadowhunters series’ هستش. Shadowhunter ها در حقیقت نواده ی انسان و فرشته هستن و مأموریت دارن از این دنیا در برابر پلیدی ها و شیاطین حفاظت کنن و قانون رو در دنیای سایه که شامل گروه های مختلفی از مجودات افسانه های غربی میشه، مثل پریان، گرگینه ها و…برقرار کنن.

۳ کتاب از این مجموعه تو اپ موجوده که داستان هر کدوم این کتاب ها تو دوره های زمانی و در شهر های مختلف و با شخصیت های متفاوت رخ میده، ولی من خودم این کتاب رو از بقیه ی کتابا بیشتر دوست داشتم.

این کتاب در لندن، قرن ۱۸ ام میلادی اتفاق میوفته و به گفته ی خود نویسنده از کتاب ‘The tale of two cities’ الهام گرفته شده. تریسا گری بعد از مرگ خالش که از بچگی سرپرستی اون رو بر عهده داشته، نامه ای از طرف برادرش دریافت میکنه که اون رو دعوت میکنه تا به لندن بیاد و باهاش زندگی کنه، ولی وقتی تسا از کشتی در بندر ساوتهمپتون پیاده میشه، به جای برادرش با دو خانم مواجه میشه که در ظاهر صاحب خونه ی برادرش هستن ولی در حقیقت…

کسندرا کلر یکی از نویسنده های معاصر مورد علاقه ی من هستش که واقعا استایل خاص و جالبی داره. این کتاب مفاهیمی مثل مرگ و زندگی، عشق و دوستی، خوبی و بدی، امید و از خودگذشتگی، کینه و شاید حتی در حدی هویت رو هم در برمیگیره.

زمان کتاب: ۴۷ ساعت

I think I don’t understand your acceptance of his death.”

And I think that you do not understand that sometimes the only choice is between acceptance and madness.”

Will poked at the steaming cup that sat beside Nathaniel’s elbow. “Is there any tea in this,” he inquired, “or is it simply pure brandy?”

Nate flushed. “Brandy is restorative.”

“Yes,” said Jem, a little edge to his voice. “It often restores men right to the poorhouse.”

“The others think I have illusions about his health.”

Hope is not illusion.”

He closed his eyes. “I’m so tired, Tess,” he said. “I only wanted pleasant dreams for once.”

“That is not the way to get them, Will,” she said softly. “You cannot buy or drug or dream your way out of pain.”

It is as great a thing to love as it is to be loved. Love is not something that can be wasted.

#پیشنهاد_مطالعه

8 پسندیده

سلام ب همه ی دوستان عزیز امید وارم حال دلتون عالییی باشه

اینم گزارش امروز miracle :milky_way:
۲۱ اسفند ماه

فرداتون خوش از خوشم اونورتر
:wave:t2::rose::slightly_smiling_face:

6 پسندیده

درود بر شما بینهایت ممنونم بخاطر معرفی خوبی که ارائه دادین :rose:

6 پسندیده

شنبه 21 اسفند ماه :seedling:

داستانهای مصور صوتی

6 پسندیده

خواهش میکنم!⁦ ⁦(◕ᴗ◕✿)⁩

4 پسندیده

7 پسندیده

یکشنبه 22 اسفند ماه :seedling:

داستانهای مصور صوتی

6 پسندیده

معرفی خیلی خوب و جالبی بود
یک معرفی درست باید بتونه افراد رو به یک کتاب جذب یا منصرف کنه
مثلا من فهمیدم احتمالا کتابی که دوست دلشته باشم نیست
این به خاطر توضیح خوب شما بود
آفرین :white_check_mark:

6 پسندیده

خیلی ممنون. :rose:

معمولا بیشتر کتاب های ژانر فانتزی یکم بچگانه به نظر میرسن، و به فارسی که برشون میگردونین بدتر میشه(هر چند بی معنا و مفهوم نیستن)، ولی خب میفهمم چی میگین. من خودم از ژانر جنایی و معمایی بجز شرلوک هلمز کتاب دیگه ای رو دوست نداشتم به خاطر همین اصلا سمت این ژانر نمیرم.

7 پسندیده

این قسمت هم خوانده شد

6 پسندیده

سلام ب همه ی دوستان عزیز امید وارم حال دلتون عالییی باشه

اینم گزارش امروز miracle

کتاب خونه هیولا هم کلا تموم شد

روزتون خوش از خوشم اونورتر
چهارشنبه سوری داره میرسه هااا :sweat_smile::grinning:

5 پسندیده

5 پسندیده

دوشنبه 23 اسفند ماه :seedling:

داستانهای مصور صوتی

7 پسندیده

سلام دوستان :heart::muscle:

6 پسندیده

سلام دوستان چهار شنبه سوری آرومی داشته باشید :joy::joy::joy::joy:جون ما اینجا در خطره با اینکه تو خونه هستیم :joy:

6 پسندیده

سلام دوستان :heart:

7 پسندیده