سلام و صبح بخیر ،بسیار شرمنده هستم بابت عدم حضور بنده و استرسی که به دوستان وارد شد
سپاس از محمدحسین عزیز @M.h.khadem بابت توجه وحساسیتشون و تمامی دوستان چالش و @matinrohany عزیز که جویای احوال بودن حتی درپلت فرم دیگه ، @vahid240 عزیز که با هوشمندی از پلت فرم Relive جویای احوال شدن و @zaribano گرامی بابت بررسی این بزرگوار ، @Y_zarei گرامی بابت دقت دررسد آنلاینی بنده ، @afsnejm عزیز و @baroon1400 گرامی ،از همگی پوزش خواسته و صمیمانه سپاسگزارم و خدا روشاکرم که دوستانی بامحبت دارم .
چند تا علت باعث شد که یک مدت بنده از تالار دور باشم و از مصاحبت دوستان محروم ،یکی از آنها این بود که مدتهاست خبری از دوست عزیزمان آقا مصطفی بچه اصفهان نداشتم توپی وی هم چندین بار بهشون پیام دادم جواب ندادند و این من رو خیلی نگران کرد و هنوز هم نگران وضعیت ایشان هستم و کانالی بابت بررسی وضعیت ایشان ندارم.
دومین علت و مهمترین علت این بود که بنده نزدیک به چهارصد و خورده ای روز یعنی یک سال و اندی هست که در تالار فعالم مدام ،دوستان شاهد هستند دروس را مطالعه کردم و بازخورد دادم سوال پرسیدم و این یک مقدار ایجاد تکرار و یکنواختی در من کرده بود واز اونجا که از تکرار و یکنواختی بدم میاد می خواستم از این محیط و از این حس کمی دور باشم تا با انگیزه مضاعف دوباره برگردم.
علت دیگه هم کم احترامی یکی از دوستان تالار بود به مربی عزیزمون خانم علوی که در فاصله بازخورد این بزرگوار بنده خیلی ناراحت بودم که چرا مربی عزیز بازخورد نمیدن و احتمال میدادم که خیلی ناراحت باشن ولی خدا را شکر با متانت و بزرگی روح خودشون بزرگیشون رو دوباره اثبات کردن ولی نفس کار و اینکه یک زبان شناس به بزرگ خودش به مربی خودش کم احترامی بکنه عذاب آور بود و الان هم برام عذاب آوره.
دلیل دیگه کمک به تهیه شیره انگور بود که زمانبر و وقت بر بود و واقعاً نمی تونستم علاوه بر مطالعه دروس در تالار فعال باشم.
و یک علت مهم دیگه سرودن یک شعر بود توسط خودم که واقعاً روروحیم یه تاثیر غریبی گذاشت،حالا بعد ها این شعر رو به اشتراک میذارم تا استفاده کنید،با سرودن این شعر احساسات نوستالژیک به سراغم اومد و نیاز به این داشتم تا کمی از محیط تالار دور باشم.
یک مقدار هم خواستم با سکوت و چیزی شبیه به روزه سکوت مسیحیان در خودم تعمق داشته باشم و یک پالایش روحی.
امیدوارم دلایلی که گفتم دوستان را اقناع کرده باشه و باز هم صمیمانه پوزش می خوام اگر نگران شدید نظر زری بانوی گرامی بسیار عالی هست میشه دوستان حداقل ایمیل همدیگر را داشته باشند اگر مطالبی میخوان ارسال کنند اگر می خوان جویای حال همدیگه باشن خیلی بهتر است.
abbas.78995193@gmail.com
همیشه شاد باشید
9 پسندیده