دورهمی انگیزشی 🎖️

دوستان آیا احساس دلتنگی کردید؟ اگر باشه چقدر طول کشیده:thinking:

من احساس عجیبی نسبت به این موضوع پیدا کردم نمیدونم و ذهنم یکم مشغول کرده. کسی میتونه راه حلی در میان بگذاره؟

3 پسندیده

سلام آقا اسماعیل خیلی خیلی برای این مطالب متشکریم :rose::rose::rose::rose::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::seedling::seedling::pray::pray:

3 پسندیده

خیلی ممنون.ببخشید که زحمت میدیم:rose:

بله من این احساس رو داشتم.

من فکر میکنم این احساس دو طرفه هست.مثلا وقتی دلمون برای یه همکلاسی قدیمی تنگ میشه و یهو تو فکرش میوفتیم این نشون میده که قبل ازینکه ما دلمون تنگ بشه طرف مقابلمون دل تنگ ما شده اینو با توجه به تجربه ای که داشتم میگم من یه همکلاسی دوران ابتدایی دارم که با هم هر از گاهی در ارتباطیم.یه مدت طولانی بود که از هم بی خبر بودیم و هرکی مشغول کار خودش بود یه روز واقعا دلم براش تنگ شد و خواستم بهش پیام بدم بنا به دلایلی اصن وقت نکردم پیام بدم دیدم روز بعدش خود همکلاسیم بهم پیام داد و برام تعریف کرد که خودش یه چند روزیه که دلتنگ من شده.

4 پسندیده

مرسی بابت پاسخ تون :rose::rose::rose:

1 پسندیده

چهار شب مهم در سال وجود دارد که تغییراتی در زمین روی می‌دهد و آگاه بودن از این تغییرات و استفاده درست از این فرصت، شما را به طور خاصی یاری می‌کند تا خود را به بعد بالاتر آگاهی برسانید. این ویدیو چهار شب را معرفی و آن را توضیح می‌دهد.

بسیار عالیه، اگه تا به حال از علل و ریشه‌های جشن‌های باستانی ایران و ارتباط آن با بالا بردن ابعاد آگاهی خودتون، مطلع نبودید حتما تماشا کنید.
یلدا یکی از این شبهاست.

یلدا، شب پایان سیاهی بر ایرانیان فرخنده باد:heart::seedling:

1 پسندیده

هر موقع احساس کردی ظرفیت روح و روانت ته کشیده و حوصله‌ی هیچ کاری رو نداری، این چند پرسش رو از خودت بپرس:

× آخرین باری که برای خودت وقت گذاشتی کی بوده؟
× آخرین باری که با خودت حرف زدی کی بوده؟
× آخرین باری که با آدمای مهم زندگیت ارتباط برقرار کردی کی بوده؟
‌× آخرین باری که برای خودت یه هدیه خریدی کی بوده؟
× آخرین باری که اوضاع رو با خودت مرور کردی کی بوده؟
× آخرین باری که یه کاری رو صرفاً برای رضایت خودت انجام دادی کی بوده؟
× آخرین باری که به بدن و سلامتیت اهمیت داری کی بوده؟
‌× آخرین باری که به خودت یادآوری کردی که تو هم مهم هستی کی بوده؟ :slight_smile:

3 پسندیده

:seedling:
پائولو کوئیلو توی کتاب"انسان جدید، زندگی جدید" یه توصیه خیلی ارزشمند به مایی که همه ی وجودمون رو برای یه سری از آدما میزاریم که هیچوقت نفهمیدن و مدام خودمون رو بخاطرشون آزار میدیم میکنه و میگه:
«بسیار مهم است که بگذارید بعضی چیزها از بین بروند.
خودتان را از آنها رها سازید و از دستشان خلاص شوید. منتظر نباشید تا قدر تلاش هایتان را بشناسند و عشق تان را بفهمند. دَر را ببندید، آهنگ را عوض کنید، خانه تکانی کنید، گرد و غبارها را بتکانید،
از آنچه هستید دست بردارید و به آنچه که واقعا هستید روی آورید…»

:heart_decoration:

4 پسندیده

1 پسندیده

سلام اسماعیل جان
اولا از شما بخاطر ارسال مطالب زیبا تشکر می کنم.
بعدش میخوام بگم بله همه ی ما گاهی دلتنگ میشیم ولی مهم نیست امید هست که میتونه ما را به زندگی برگردونه
ببین علاقه هات به چی هست برای خودت اونها را تعریف کن و بساز
شاد باشی عزیز

2 پسندیده

بله درست است.
سعی می کنم این مسئله را حل کنم.
بابت توصیه ممنونم :rose:

1 پسندیده

بارگذاری 11bc4b137aae161bf408ddb4ca71d3e713472680-144p.mp4…

1 پسندیده

“جاده” بهترین تسکین است…
آدم تمامِ دردهایش را فراموش میکند!
انگار سرتاسرِ اتوبان ها، گردِ بی خیالی پاشیده اند…
گاهی با خودم فکر میکنم؛
اگر ماشین اختراع نشده بود؛
آدم ها با این همه دردِ تلنبار شده چه می کردند؟!
اگر موسیقی نبود،
اگر خیابان نبود،
اگر سفر نبود…
بدونِ این ها که چیزی از آدم نمی مانَد!

:bust_in_silhouette:#نرگس_صرافیان_طوفان

:performing_arts:|

2 پسندیده

تصویر را وارونه کنید و شاهد تبدیل چهره های عصبانی به لبخند باشید

هنر يک نقاش ايتاليايی، كه نشون میده با تغییر دیدگاه میشه دنیارو به بهشت تبديل كرد.

2 پسندیده

نامه یک مدیر مدرسه در آلمان به والدین در آستانه امتحانات

والدین عزیز
امتحانات فرزندان شما نزدیک است. می دانم که همه شما امیدوارید که بچه شما از عهده آنها به خوبی برآید. اما لطفا به این فکر کنید که ‏از بین دانش آموزان در امتحان هنرمندی وجود دارد که نباید لزوما چیزی از ریاضی بداند. یا یک کارآفرینی وجود دارد که تاریخ ادبیات انگلیسی برای او اهمیتی ندارد. یا یک موسیقی دان که نمره شیمی برای او اهمیتی ندارد.

‏اگر فرزند شما نمره خوبی کسب کند، که چه عالیست! اگر نه، لطفا اعتماد به نفس و کرامت را از او نگیرید. به فرزندتان بگوئید که مشکلی نیست. این تنها یک امتحان است. فرزند شما برای چیزهای بزرگتری ساخته شده است. به او بگوئید که به او عشق می ورزید و او را بخاطر نمراتش سرزنش نمی کنید.

خواهید دید که فرزند شما دنیا را فتح می کند. تنها یک امتحان یا یک نمره بد استعداد او را از او نمی گیرد. لطفا اینطور تصور نکنید که تنها پزشکان و مهندسان خوشبخت ترین انسان های روی زمین هستند.

با درود
مدیر مدرسه

1 پسندیده

برادر که داشته باشی ؛ برایت مهم نیست که دیگران کنارت هستند یا نه ! تو کسی را داری که جایِ خالیِ تمامِ آدم هایِ دنیا را برایت پر می کند ، کسی که مانندِ کوهی محکم و استوار ، پشتِ بی پناهی ات می ایستد و به جایِ تو با نگرانی و ترس هایِ تو می جنگد ، در نا امیدی ات امید می شود و با تمامِ عشق و توانش در هر شرایطی دنبالِ شادی و لبخندِ تو می گردد . برادر که داشته باشی ؛ یکی را داری که به سمتِ پیروزی و موفقیت روانه ات کند و موفق که شدی ؛ بِایستد و با کمالِ افتخار ، تشویقت کند . کسی که برایِ خوشبختیِ تو زمین و زمانه را به هم بدوزد و تحتِ هر شرایطی هم که باشد ؛ پایِ تمامِ حرف و قرارهایش بایستد . برادر که داشته باشی ؛ هم رفیق داری ، هم عشق ، هم امید و هم تکیه گاه . برادر را باید داشت

:heart_decoration: با اینکه دو برادر ناتنی دارم:wink:

1 پسندیده

“گذشت زمان بر آنها که منتظر می‌مانند بسیار کند، بر آنها که می‌هراسند بسیار تند، بر آنها که زانوی غم در بغل می‌گیرند بسیار طولانی، و بر آنها که به سرخوشی می‌گذرانند بسیار کوتاه است.
اما بر آنها که عشق می‌وزند، زمان را آغاز و پایانی نیست.”

:bust_in_silhouette: ویلیام شکسپیر

1 پسندیده

به آرامی آغاز به مردن می‌کنی اگر سفر نکنی؛
اگر کتاب نخوانی؛
اگر به اصوات زندگی گوش نکنی؛
اگر از خودت قدردانی نکنی
به آرامی آغاز به مردن می‌کنی…
زمانی که خودباوری را در خودت بکشی؛
وقتی نگذاری دیگران به تو کمک کنند!
به آرامی آغاز به مردن می‌کنی؛
اگر برده‌ی عادت‌های خود شوی.
اگر همیشه از یک راه تکراری بروی؛
اگر روزمرگی را تغییر ندهی
اگر رنگ‌های متفاوت به تن نکنی؛
یا اگر با افراد ناشناس صحبت نکنی
تو به آرامی آغاز به مردن می‌کنی؛
اگر از شور و حرارت از احساسات سرکش
و از چیزهایی که چشمانت را به درخشش وا می‌دارند
و ضربان قلبت را تندتر می‌کنند، دوری کنی!
تو به آرامی آغاز به مردن می‌کنی
اگر هنگامی که با شغلت، یا عشقت شاد نیستی،
آن را عوض نکنی!
اگر برای مطمئن در نامطمئن خطر نکنی
اگر ورای رؤیاهایت نروی؛ اگر به خودت اجازه ندهی
که حداقل یک‌بار در تمام زندگیت
ورای مصلحت‌اندیشی بروی
امروز زندگی را آغاز کن؛
امروز مخاطره کن؛ امروز کاری بکن!
نگذار که به آرامی بمیری؛ شادی را فراموش نکن…

پابلو نرودا - ترجمۀ احمد شاملو:seedling:

2 پسندیده

۶ نشانه اینکه شما بیش از حد فکر میکنید :

۱ مدام لحظات خجالت آور را در ذهن خودتان مرور می کنید

۲ زمانی زیادی را صرف نگرانی درخصوص چیزهایی می کنید که کنترلی روی آنها ندارید

۳ گفت و گوهایی که با دیگران داشته اید را در ذهن خود مرور می کنید و درباره اینکه چه چیزهایی باید میگفتید یا نمیگفتید فکر می کنید

۴ برای شما سخت است که بیخیال برخی چیزها شوید و مدام اشتباهات خود را مرور می کنید

۵ گاهی اوقات متوجه آنچه در اطراف شما می گذرد نمی شوید چرا که در حال فکر کردن به چیزهایی هستید که اتفاق افتاده اند یا در آینده ممکن است اتفاق بیافتد

۶ زمان زیادی را صرف فکر کردن به این می کنید که چه معنای پنهانی ممکن است پشت حرف هایی که دیگران زده اند باشد.

3 پسندیده

:christmas_tree:انقلاب فرانسه:christmas_tree:

:point_left:مردم چه حقوقی دارند و این حق و حقوق از کجا ناشی می شود؟ چه کسی حق دارد برای دیگران تصمیم بگیرد و بر چه مبنایی؟ اینها پرسشهایی بودند که در بحبوحه‌ی انقلاب فرانسه ذهن یک ملت را به خودشان مشغول کرده بودند. در پایان قرن هجدهم میلادی اروپا دستخوش یک تغییر عمیق فکری و فرهنگی قرار گرفته بود که امروزه با نام «روشنگری» شناخته می شود…

منبع: vido.al/d/t5011

3 پسندیده

2 پسندیده