با دوستان مزاح میکنم،و گرنه چه کاریه روز تعطیل از صبح زود بیدار بشیم
اتفاقا سحر خیزی تعطیل و غیر تعطیل نداره بهتره همیشه سحر خیز باشیم و کامروا👍 من اگه کوه باشه مثل فرفره آماده هستم ،کوه نباشه تاساعت ۸ می خوابم .
روزی روزگاری پادشاهی گفت سحرخیز باشید تا کامروا شوید و همه درباریان علت برایشان مبهم بود روزی پادشاه درپیاده روی صبح زود چند سارق راه برپادشاه بستند و تمام کارتهای بانکی اوراگرفته و خالی کردند،وزیر باخنده گفت دیدی این هم نتیجه سحرخیزی .
پادشاه گفت اگر شما زودتر از سارقان برخواسته بودید الان شما کامروا بودید
هیچوقت نمیفهمی چقدر قوی هستی … تا اینکه قوی بودن تنها انتخابت باشه
سلام دوستان، صبح بخیر.
سلام ،صبح بخیر ……
سلام دوستان من امروز یکم دیر بیدار شدم ولی بازم صبح بخیر
سلام دوست من.
بلند شو، روزتو با آغازش دریاب. با صبحش.
روزی که آغاز نداشته باشه، جذاب هم نخواهد بود.
اگه طراوت صبحو درک نکنی روزت شیرین نخواهد شد.
صدای پرنده ها، طراوت گلها، خنکای نسیم بامدادی، همه و همه آغاز روزی زیبا و نشاط انگیزو نوید میدن.
حیفه نبنیشون. حیفه نشنوی صدای آواز پرنده هارو. بلند شو و بشنو صدای آرامش بخش بال قمریها و جیک جیک گنجشکهارو.
یادت باشه هرچیزی با آغازش زیباست دیدن روز بدون بامداد مثل تماشای یک فیلم از وسطاشه. روزت را دریاب، صبح را درک کن و از زندگی لذت ببر.
سلام دوستانم روزتون بخیر
فوقالعاده زیبا بود زری بانو عزیز
ممنونم از توجهتون نوشین خانوم جان
با اجازه ات برای دوستان ناامیدم فرستادم
حرکت بسیار شایسته ای انجام دادین امیدوارم امیدوار بشن
بسیار عالی و تاثیر گذار. ممنون از شما.
همون موضوع موج و دریاست که چند وقت پیش عرض کردن خدمتتون.
وقتی پشتیبانمون اون باشه، هستیم تا هست و چون او همیشه هست پس با او باشیم تا همیشه باشیم.
بله همینطوره. ممنونم از توجهتون
زنده باد وحید جان ،تصویر صحن بسیار عالی گرفتی ،دومی رو می تونستی از پایه یکی از طاقها به بالا و بقیه طاقها هم باشه
درسته عباس عزیز، حق با شماست البته تو این عکس هدف مرکزشه که گنبد طلایی امام رضاست. ولی با کمی عقب تر ایستادن میشد نظر شما رو هم تامین کرد که اون موقع احتمال به حاشیه رفتن منظور پیش میومد.
باز هم ممنونم از راهنماییتون استاد.