دورهمی انگیزشی 🎖️

سلام دوستان، روزتون بخیر.:raising_hand_man::rose:
من دیشب دیر خوابیدم و الان بیدار شدم.
یعنی ساعت ۸/۵۰ دقیقه.

8 پسندیده

ممنونم آقا محمد رضا :rose::rose::rose::rose:,وتبریک به دوستان گرامی
e4b45668d2e46e0d8f7636555eed12de

7 پسندیده

ممنونم آقا محمد حسین و تبریک به همه ی دوستان سحرخیز. :rose:

7 پسندیده

سلام؛ آدینه‌یِ شما هم بخیر🌸
ممنون و همچنین.

8 پسندیده

سلام دوستان خوبم صبحتون بخیر :rose:
تبریک فراوان به دوستان سحرخیز موفق باشین :rose:

7 پسندیده

سلام دوستان گل :bouquet::clock1: من یادم رف تبریک بگم :upside_down_face: تبرییییک :partying_face::partying_face::partying_face: من همیشه با نفر اول شریکم :grin: نوشین جون بیا نصف نصف، باشه؟ :smile::kissing_heart:

7 پسندیده

باشه گلم :joy::joy::joy::confetti_ball::confetti_ball::confetti_ball::confetti_ball:،نصف نصف

7 پسندیده

آببباریک اللله :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::grin::grin::grin::grin:

6 پسندیده

وای چقدر عالیه ژینوس بانو :star_struck:

6 پسندیده

ممنونم و تشکر از محمدحسین عزیز و تمام دوستان و تبریک به @vahid240 و @nassime عزیز :checkered_flag::star_struck::tulip::heart_eyes:

7 پسندیده

اشعار مارگوت بیکل با دکلمه ماندگار مانا روان احمد شاملو (ا.بامداد) تقدیم به دوستان عزیز :tulip::heart_eyes:

لطفا تا آخر :ear:دهید :ok_hand::boom:

8 پسندیده

سلام :star_struck:
تبریک میگم :partying_face::grin:عالی بودید :star_struck::rainbow:

8 پسندیده

:joy: بله جالبه، دست سازندش درد نکنه :grin:

نزدیک یکککک ساعته؟ :face_with_symbols_over_mouth: بیشترش آهنگه، ب نظر من اگه قیچی میکردین آهنگاشو، کمتر میشد و خیلی بهتر بود اما من تقریبا گوشیدم، سخنان ماندگاریست :ok_hand::+1:

6 پسندیده

:clap::clap: ایول دقت :smile::smile:

برا ما پسرا می‌گفتن : دخترا پنیرن دس بزنی می‌میرن
:no_mouth::neutral_face::no_mouth:

:star_struck::star_struck::clap::clap::ok_hand::ok_hand::ok_hand::+1::+1::+1::+1::+1::partying_face::partying_face::partying_face::partying_face::partying_face::partying_face::partying_face: خیلی با مسما بود :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

من اینا رو تازه خوندم :woozy_face::grin:

7 پسندیده

4213dfa368e47480a10fbeab8084eb6e صبحححح بخیر دوستان

7 پسندیده

سلام صبح بخیر یاران همراه :boom::tulip:

7 پسندیده

سلام صبح بخیر :smiling_face_with_three_hearts: اول هفته خوبی داشته باشیم :smiley:

:rofl: چ بامزه‌س :smile::smile:

7 پسندیده

سلام دوستان صبختون بخیر. :rose::cherry_blossom::bouquet:

8 پسندیده

:joy::joy::joy::joy:

8 پسندیده

9 پسندیده