دورهمی انگیزشی 🎖️

دقیقا :grapes: قابل نداره افتخاربدین ،میفرستم خدمتتون ،برا گیفت های باحالتون دلم تنگ شده بود نوشین بانو :pray::pray:t3::heart_eyes:

7 پسندیده

سلام خیلی خوش امدید باز هم به جمع ما😃

وای واقعا هم گرفتن شیره انگور خیلی زمانبره
من خونه مادربزرگم بودم فهمیدم😂

به هرحال خیلی خوشحال شدیم :rose::rose:

6 پسندیده

عه چه جالب من هم خیلی شعر مینوشتم اولین شعری که نوشتم رو کسی باور نمیکرد مال منه :woman_facepalming:t2::rofl: با قسم آیه باید ثابت میکردم خودم نوشتم…

6 پسندیده

بله بله خیلی خوبه که خود شما هم قبول دارید :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

بله آقای جواد عزتی بازیگر بسیار حرفه ای و ماهری هستند طرفدار هم زیاد دارن…

6 پسندیده

عالـــــی :ok_hand:t2::clap:t2::clap:t2::clap:t2::clap:t2::clap:t2:

6 پسندیده

باعث افتخاره منه حضور درجمع صمیمی شما عزیزان :folded_hands::folded_hands::folded_hands:

شما شعر به اشتراک بزارین ،نیاز به قسم نیست بانو :folded_hands:t3::folded_hands:t3::folded_hands:t3: ممنون میشم :seedling:

6 پسندیده

دوستان تبریک میگم بهتون هم طلا گرفتنمون توی رشته کشتی که دیشب بود البته :iran::muscle:t2::medal_sports::1st_place_medal::sweat_smile: هم روز جهانی دختر واسه دختر خانومای گروهمون :relieved::relieved::partying_face::partying_face::partying_face::partying_face::partying_face::partying_face::partying_face:

7 پسندیده

تبریک تبریک،به دختران اپ و شما بزرگوار :rose:

7 پسندیده

چشــم حتمااا سر فرصت میفرستم :sweat_smile:البته که باید شما رفع اشکال کنید از بنده واسه بهتر شدن :blossom::hibiscus:

5 پسندیده

خیلی ممنون :smile:
:joy::joy:حیف که روز جهانیه و کادو نمیدن :joy::joy:

6 پسندیده

عالـــــــــــی بود زهرا جون

دقیقا مربی دوره ما میگفت که
اگر از این دنیا رنج میبری خوشحال باش چون خدا خیلی دوست داره
خدا بهت سختی میده که هم رشد بکنی و قوی بشی هم وابسته به این دنیا نباشی
خدا میخواد بهت سختی بده که بگه ببین هیچکی واست نمیمونه و هیچکی هم نمیتونه اندازه من دستتو بگیره

6 پسندیده

94271b3a2850de5b1c7622ef1419a672

5 پسندیده

منتظر هستم باران یا کوثر بانو :+1::folded_hands:

من خودم کادو بهت میدم آبجی عزیزم ،امر کنیدمایل باشی هستم خدمتتون :folded_hands:t3::folded_hands:t3::folded_hands:t3:

5 پسندیده

سپااااااس خانم مهندس عزیز :pray::pray::pray::pray::pray::pray:

5 پسندیده

بله دقیقا:ok_hand::ok_hand:
چه زیبا گفتند مربیتون:bouquet::bouquet: :clap::clap::clap:

5 پسندیده

درود فراوان بر شما خوش برگشتین امیدوارم در هر حالی که هستین چه در خلوت و تنهایی و چه در مشغله و پرکاری و در هر حالی سلامت و تندرست باشین. وجود شما و بسیاری دوستان دیگه باعث انرژی و انگیزه برای همه ماست.

:blue_heart: :seedling:

7 پسندیده

بزرگی و عظمت روح تمام شما دوستان باعث شعف زایدالوصف هست،ممنون بابت تمام بزرگواری های شما :tada::revolving_hearts::star_struck::clap::seedling::pray:

7 پسندیده

سلام دوستان خوبم صبحتون بخیر‌. :rose::raising_hand_man::bouquet:

8 پسندیده

عباس عزیز، خیلی نگرانت بودم داداش خوشحالم که برگشتی. :bouquet::herb::gift_heart:

7 پسندیده

صبح بخیر دوستان خوبم :smiling_face_with_three_hearts::cherry_blossom:

7 پسندیده