دورهمی انگیزشی 🎖️

خــــیـــــلــــی ممنونم ازت عزیزم :kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:
:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

6 پسندیده

سلام دوستان :heart_eyes:

8 پسندیده

سلام دوستان صبح بخیر. البته اگه بشه به ساعت ۹:۲۹ گفت صبح. :joy_cat: :rooster:

9 پسندیده

عالـــــــــــــــی بــــــود مرسی افسانه خانم :sunflower::kissing_heart:

7 پسندیده

واسه افرادی مثل من البته که تا دوازده ظهر تابستونا خواب بودیم همیشه صبحه :joy::broken_heart::raised_hand_with_fingers_splayed:t2:

7 پسندیده

باران بانو سایه خدا روی سرتان مستدام بااین حرفتون خیلی ذهنم رو مشغول و نگران کردین ،امیدوارم و دعا می کنم تن و روان تون سلامت باشه :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together: همین بشاش بودن ظاهری شما بیشتر نگرانم می کنه چون میدونم اونایی که خیلی خندان هستن خیلی هم …امیدوارم درمورد شما صدق نکنه :pray:t3::palms_up_together:درضمن شما تا شب باید خبر خوب سلامتی مادرتون رو بدین و خداهم کمک کنه دراین راه :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

5 پسندیده

خیلی ممنونم :sunflower::sweat_smile:اون که البته به هرحال هرکی یه سر گذشتی داره منتها واسه بنده متاسفانه بد بود :broken_heart::joy:
اابته که وسط سختی ها خودمو باختم ولی وقتی دیدم هنوز عمری هست خدا ازم توقع شکست رو نداره دیگه تصمیم به جبران و از نو شروع کردن گرفتم هرچند که کذشته رو نمیشه فراموش کرد…
راجع به این موضوع که گفتم دعا کنید واقعا روز سرنوشت سازی بود کلا امسال سال سرنوشت سازیه مادرم که امروز ازمون وکالت رو دادند و منتظر جوابشیم من هم که امسال ازمون ورودی دارم و واقعا سال سختیه واسم البته که ان شاءالله خداخواست و قبول شدم بازهم سختیا هست تا کنکور ادامه داره منتها اندازه فشار امسال نیست :joy: :woman_facepalming:t2:

7 پسندیده

پیامم طولانی شد ولی در کل خواستم بگم نگران نباشید :sunflower::blossom: ممنون از محبتتون :rose::hibiscus::smiling_face_with_three_hearts:

7 پسندیده

خداروشکر که برای مادرتون قضیه سلامتی نیست ،آزمون وکالتشون تهران مرکز هست ؟ اگه خواستین یه راه میانبر بلدم یکی از دوستان با اون راه قبول شدن ،خواستین از پی وی بگم ضرر نداره :star_struck: راستی اگه جسارت نباشه شما بودین که قبلا دریک تاپیک گفته بودین که مشکل قلبی دارین من اکانتشون یادم نمیاد :pray:t3: برای قبولی مادرتون دعا می کنم :palms_up_together:

5 پسندیده

خیلی ممنون :rose: بله تهران
:joy: نه من نبودم :joy::broken_heart:
سپاس از لطف شما :smiling_face_with_three_hearts::hibiscus:
اما ضروری تر از مادرم خودمم اون میتونه چند بار رزمون بده ولی من فقط یک باره :frowning::broken_heart:
وحشتناک استرس دارم واسه ازمون امسال

5 پسندیده

هیچگاه وحشت نکنید ،تلاشتون رو مضاعف کنید ،باتوکل به خدا انشاالله قبول میشین و به میمنت قبولی، گوشی خودتون رو میدین من از رده خارج کنم و خودتون آیفون می گیرین :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::wink::face_with_hand_over_mouth:

6 پسندیده

:joy::palms_up_together:t2: ان شاءالله
من قبول بشم خودم یه ایفون به عنوان شیرینی تقدیم شما میکنم
وگرنه اگه به همون مسیر باشه من گوشی بعدیم شیائومی مادرم میشه ایفون میرسه به پدر خونواده :joy::broken_heart::walking_woman:

6 پسندیده

انشاالله چنین بادا :heart_eyes::ok_hand::ok_hand::pray:t3::pray:t3::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::clap::clap::clap::clap::iphone::iphone::iphone::iphone::iphone::iphone:

5 پسندیده

صرفا جهت خنده :joy::tulip:
من خودم عاشق این فیلمم :rofl:
امیدوارم لبخند بر لب های شما جاخوش کنه تا همیشه😁

6 پسندیده

ممنونم از نگاه و توجهت جانم.
خواهش می کنم :relaxed::yellow_heart::sparkles:

4 پسندیده

6 پسندیده

محمد حیسن جان کجایی داداش گلم؟ :rose:
بیا زودتر کاپ طلامو بده میخوام برم بخوابم. صبح به موقع بیدار نمیشما. :cowboy_hat_face:

7 پسندیده

:joy::joy: مبـــــارکــــه :1st_place_medal:

6 پسندیده

منم میخوام ازین به بعد هر روز صبح بخیرهامو بگم :relieved:
ولی قول نمیدم بعدش بیدار باشم :joy::broken_heart:

6 پسندیده

گاهی هم به ‌خودت سر بزن
حال ‌چشم ‌هایت را بپرس
و دستی به سر و روی احساسات بکش
رو به روی ‌آینه بایست
و تمام تنهایی ‌ات را محکم در آغوش بگیر
و با صدای بلند به خودت بگو :