دورهمی انگیزشی 🎖️

سپاس عزیز،لطف داری ،شوخی کردم :pray:t3::pray:t3::pray:t3::butterfly::100::bouquet:

6 پسندیده

:woman_shrugging:t2::walking_woman: aw! yes mybe

6 پسندیده

صبحححح بخیررررر :v::sun_with_face:البته الان اینیم :first_quarter_moon_with_face::first_quarter_moon_with_face::first_quarter_moon_with_face::first_quarter_moon_with_face::grin:

8 پسندیده

سلام دوستان :grin:
صبحتون بخیر :star_struck:

8 پسندیده

سلام دوستان صبحتون بخیر. :bouquet::raising_hand_man:

8 پسندیده

ee81a3c2f572faf9abeaacfe713f82b5

7 پسندیده

سلـــــــــــــــــــــــــــام صبحتون بخــــــــــیـــــــــــــر :grin::sunflower::joy::heart_eyes:

7 پسندیده

بشـــــــــــــــــــدت خوابم میــــــــــــــــاد :frowning::broken_heart::walking_woman:
خدایا معلممون امروز نیـــــاد آمیــــــــــن :palms_up_together:t2: خودم درساشو میخونم :walking_woman::broken_heart::woman_facepalming:t2:
عـــــــه اومــــــــــــد
:walking_woman::walking_woman::walking_woman::walking_woman::walking_woman::walking_woman::walking_woman::walking_woman::walking_woman::walking_woman::broken_heart:

7 پسندیده

:confetti_ball: تبریــــــــــــــــــــک :tada:
:tada: تبریک به مـــــن :confetti_ball:
:partying_face: بازم تبریک به خــــــــــــودم :partying_face:
:grin: سطحم ارتقاء یافت :relieved::clap:t2:
حس خوبیه :sweat_smile::laughing:

8 پسندیده

سلام رفقا :heart_eyes: روز خوبی داشته باشید :muscle::heart:

8 پسندیده

تبریک میگم کوثر خانم :star_struck::partying_face::partying_face::balloon::confetti_ball:

انشاءالله روز به روز در زندگی پیشرفت داشته باشید :cherry_blossom::cherry_blossom:

7 پسندیده

سلام تبریک میگم :star_struck::star_struck:اره حسش عالیهههه:grin::star_struck:

7 پسندیده

من هم تبریک می گم باران عزیز :bouquet::anger::butterfly: این توفیق رو ،براتون اول سلامتی و بعد شادی آرزومندم :palms_up_together:

6 پسندیده

به به، سلام به همه :sunflower::sparkles:

9 پسندیده

بسیار عالی و آموزنده بود افسانه بانو :pray:t3::rose:

8 پسندیده

جییییییییییییییغ دسسسسسسست
هووووووووووووووررررررررررراااااااااااااااا

:dancer:

5 پسندیده

دوستان کسی خبری از @mostafa264 نداره ؟ بخدادارم می ترکم خیلی وقته نیست !!! کجایی پسر ،روزی نیست به یادت نباشم ،اگه دوستانی تو پلت فرمهای دیگه ارتباطی با ایشون دارن بگن ،خواهشا :pray:t3::pray:t3::pleading_face::pleading_face::pleading_face::pleading_face::pensive::pensive::pensive::pensive:

4 پسندیده

سلام؛ تا چند روز پیش ما به هم امید و نوید آمدن شما رو می دادیم‌.
حالا باید این کارُ برای خودتون انجام بدیم :sweat_smile::sparkles:
آروم و رها باشین، ان شاء الله که حال شون خوبه و اونقدر غرق دلخوشی هاشون هستن که فرصت ندارن این جا حاضر بشن.

7 پسندیده

بله درست می فرمایید افسانه خانم ،ولی…
چشم فرمایش شما رو رعایت می کنم :pray:t3: امیدوارم خوشحال باشند و سلامت و براشون دعا می کنم ،شما هم دعا کنید :pray:t3::pray:t3::palms_up_together:

6 پسندیده

به به مبارکه باران خانم انشالله با قدرت پیش برین تا خود آیلتس. :clap::clap::clap::bouquet::herb::bouquet::clap::clap::clap:

5 پسندیده