شما میتوتید تو تنظیمات حالت زمینه تاریک رو انتخاب کنید
شما میتونید پخش صوت رو قط کنید و با ارامش کامل متن کتاب رو مطالعه بفرمایید
شما میتوتید تو تنظیمات حالت زمینه تاریک رو انتخاب کنید
شما میتونید پخش صوت رو قط کنید و با ارامش کامل متن کتاب رو مطالعه بفرمایید
روش آموزش این اپلیکیشن و پیامهای آموزشی اساتید آن را خیلی پسندیدم
نسبت به چند اپلیکشنی که تا به حال استفاده کردم عالیه .
زبانشناس فقط با کامبیز خوبه.
سلام به شما
منم کامبیز و خیلی دوست دارم اما بی انصافیه بگیم زبانشناس فقط با کامبیز خوبه.
زبانشناس با همه مربی ها و پشتیبانها عالیه. چون همیشه همشون هواسشون به کاربرها هست و برای هر مسئله و سؤالی پاسخگو هستن.
خداقوت میگم به همگی و براشون آرزوی سلامتی و انرژی میکنم
Great
وضوح صدا و سرعت خواننده عالیه
قست بندی ترجمه و حرکت متن در زمان خوندن خیلی کمک میکنه
داستان های خوبی انتخاب کردید حس خوندنو به من میده هنوز از بقیه قابلیتاش استفاده نکردم
عالی ومن ازبرنامتون ممنونم
عالیه برنامش. فقط کتاباشو تو قسمت پولی گذاشته با اینکه میگه فقط گوش بدین تا یاد بگیرین.
استفاده از این اپلیکیشن رو به همه پیشنهاد میکنم
اگه پولی نبود خوب بود و اینکه رو گرامر داشت
عالی هستید. لطفا برای کسانی که اسپیکینگ و لیسنینگ ضعیفی دارند برنامه ریزی کنید. در سطوح مختلف
هنوز تازه با اپلیکیشن زبانشناس آشنا شدم ولی همین چند روز به اندازه تمام مدتی که قبلا زبان میخوندم نکته یاد گرفتم.ممنون
No doubt, It is amazing app that I’ve worked my home life.
عالی است به مناسبت اعیاد تخفیف بگذارید
دوست خوبم کلی منابع رایگان در اپلیکیشن وجود داره…و به هر حال سازندگان اپلیکیشن هم باید یه سودی از ساخت اپلیکیشن ببرن
دوست خوبم به هر حال سازندگان اپلیکیشن هم باید یه سودی از ساخت اپلیکیشن ببرن دوره های گرامر رو میتونین از بخش زبانشناس بهش دسترسی داشته باشین
در تالار چالش های اسپیکینگ برگزار میشه که مربیان همراهیتون میکنن دوست خوبم…برای لیسنینگ هم گوش دادن به دوره های اپلیکیشن مفیدترین تمرین میتونه باشه
بله دوست خوبم اخرین تخفیف برای عید نوروز بود
عاااالیه من چیزی بلد نیستم و از نیمچه داستان ها شروع کردم. و تقریبا روزی یک ساعت وقت میذارم نه حوصلم سر میره نه خسته کنندست. بیشتر وقتاهم اصلا متوجه گذر زمان نمیشم. فقط یکم دیر شروع کردم. این نرم افزار حرف نداره واقعا ممنونم
بسیار گیج کننده. و نامرتب