عالی دست شما درد نکنه دانلود کردم ولی دانلود شده شو پیدا نمیکنم
سلام من اصلا تازه تصب کردم و نمیدونم چجوری بخونم؟وشروع کنم؟
سلام وقت بخیر راهنمای شروع زبان انگلیسی در تاپیک زیر مطالعه کنید
در این مقاله برای سطوح مبتدی، متوسط و پیشرفته، برنامهی مناسب برای شروع یادگیری زبان انگلیسی قرار داده شده است که با آن بتوانید از همین امروز شروع کنید.
سلام به همه دوستان.
من روزانه بالای 20، 30 پیغام در پلتفورمهای مختلف دریافت میکنم و به شخصه تازگیا نمیتونم بهشون پاسخ بدم.
از اونجایی که نمیخوام شرمنده کسی بشم، تصمیم گرفتم این مقاله رو بنویسم و یه مسیر یادگیری برای شما رسم کنم. شما میتونید با استفاده از این مسیر یادگیری، به پاسخ مرسوم ترین سوال یعنی «چطور یادگیری زبان رو شروع کنم»…
mn99
سپتامبر 14, 2023, 5:09ق.ظ
249
سلام، به نظر شما از سطح مبتدی شروع کنم، با روزانه چهمدت زمان تمرین میتونم به سطح قابل قبول برسم که مثلا بتونم تو یه کشور خارجی زندگی کنم . و چه مدت زمان میبره؟
با تشکر
سلام دوست خوبم زمان خاصی نمیشه براش تعیین کرد که در چه مدت زبانتون کامل میشه.
ولی با دوسال مستمر زبان خوندن به سطح خوبی میرسید البته با روزی یکساعت.
در این تاپیک نحوه مطالعه گفته شده
در این مقاله برای سطوح مبتدی، متوسط و پیشرفته، برنامهی مناسب برای شروع یادگیری زبان انگلیسی قرار داده شده است که با آن بتوانید از همین امروز شروع کنید.
سلام به همه دوستان.
من روزانه بالای 20، 30 پیغام در پلتفورمهای مختلف دریافت میکنم و به شخصه تازگیا نمیتونم بهشون پاسخ بدم.
از اونجایی که نمیخوام شرمنده کسی بشم، تصمیم گرفتم این مقاله رو بنویسم و یه مسیر یادگیری برای شما رسم کنم. شما میتونید با استفاده از این مسیر یادگیری، به پاسخ مرسوم ترین سوال یعنی «چطور یادگیری زبان رو شروع کنم»…
سلام خسته نباشید اولش ترجمه کامل جمله کنارش بود بعد نیاورد ونوشته بود اشتراک بخرید خریدم اما ترجمه بازم نمایش داده نمیه چیکارکنم؟
سلام وقت بخیر در بالای صفحه درس، سه نقطه رو بزنید بعد گزینه شیوه نمایش متن را روی فارسی و انگلیسی قرار بدید
سلام خسته نباشید ببخشید من حساب ندارم
که برداخت کنم اگر شماره حساب دارن بگوین من برداخت کنم ممنون میشم
سلام وقت بخیر قسمت گفتگو رو چک کنید