سلام خوش اومدین.
اول اینکه حتما سوالتون رو کامل و دقیق بپرسین. این سوال الان مبهمه و برای همین ممکنه دیر جواب بگیرین یا جواب دقیق نگیرین.
دوم اینکه حتما توی تالار سرچ کنین برای سوالتون قبل از اینکه تاپیک جدید بزنین. اکثر اوقات قبلا جوابش داده شده. این قسمت ها رو مطالعه کنین
به طور خلاصه marry فعل گذرا هست بنابراین به مفعول نیاز داره اما get married ناگذر هست و به مفعول نیاز نداره.
مثلا I got married یعنی من مزدوج شدم. و I married my wide یعنی من با همسرم ازدواج کردم.
اما اگر میخواهید بیشتر بدونید خوندن ادامه مطلب رو توصیه میکنم.
یکی از واژگان پر کاربرد زبان انگلیسی، فعل to marry به معنای «ازدواج کردن» است. کاربرد marry با اینکه در ظاهر مشابه بسیاری از افعال دیگر است و در ساختار معلوم و جهول تفاوتی با سایرین ندارد اما از نظر معنایی دارای ظرافتهایی است که بررسی ت…
سلاک.
همون طور که می دونید marry فعلی هست به معنای ازدواج کردن…married هم گذشته اونه و marries هم زمان حال ساده
البتهmarried هم می تونه نقش صفتی داشته باشه, و به معنای متاهل
در مورد get married, که میشه متاهل شدن,میشه این طور تحلیل کرد که get فعلی ست به معنای شدن /در اینجا البته/ و married هم نقش صفتی ش رو داره
در مورد نقش gets, اون فعل اصلیه و چون زمان ش حال ساده س, s سوم شخص زمان حال ساده رو گرفته
موفق باشید
5 پسندیده