ارزیابی دوره «داستان های بچه گانه»

بسیار عالی واقعا لذت میبرم

2 پسندیده

عالی واقعا عالی برای دخترم

2 پسندیده

عاشق ااین برنامه شدم

2 پسندیده

خیلی خوب بود ممنونم من خیلی تکرار برای گوش دادن کردم اما یه عادت بدی که دارم هر چیزی رو به خاطر مسکلی که برام پیس اومده مینویسم. اما با این همه حال عال بود. سپاس

2 پسندیده

عالی عالی عالییییی بود.

2 پسندیده

خوب من از این برنامه چیزهایی آموختم :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::hugs::hugs::hugs::hugs::hugs::hugs::hugs::hugs::hugs::hugs::hugs:

2 پسندیده

تند میخونه و من نمیتونم باهاش یاد بگیرم

1 پسندیده

میتونین از این طریق سرعت خوندن متن رو به میزان دلخواهتون کم کنین دوست خوبم

1 پسندیده

عالی ممنونم ازتون که اپلیکیشن خوبی ارائه دادین

2 پسندیده

عالییییییییییییییییییئییییییییی

2 پسندیده

خوب بود ولی برای ترجمه با بعضی کلمات مشکل داشتم برای ترجمه

2 پسندیده

گوینده داستان خیلی لهجه غلیظی داره سخت میشه فهمید

1 پسندیده

میتونین بسته آخر رو مطالعه کنین بسته‌های یک تا چهار با لهجه بریتیش هست

1 پسندیده

برای من که تازه شروع کرده‌ام ،خوب است

3 پسندیده

برای شروع ‌یادآوری مطالبی که از قبل خوانده بودیم عالی بود

3 پسندیده

برای منی ک مبتدی هستم و هیچی از زبان نمیدونستم عالیه… سرعت یادگیریم با متد آموزشی زبانشناس خیلی بیشتر از چیزیه ک تصورش رو میکردم

3 پسندیده

عالیه چیزای زیاد یاد گرفتم

2 پسندیده

بی نظیر واقعا ممنون
کلمه ها خیلی زیبا بیان میشن و با سرعتی که میشه کم کرد کامل میشه تلفظ رو فهمید

2 پسندیده

بسیار عالی و خوب هست.

2 پسندیده

کوتاه مفید مختصر.عالی بود.

2 پسندیده