سلام وقت بخیر
دوره 1100 صوت مناسبی پیدا نشده که در اپ اضافه کنیم و برای درخواست دوره ی دیگه اتون اگر درخواست زیاد و پرطرفدار باشه اضافه میکنیم
سلام چرا اینقدر تصویر کوچیکه؟ چه طور میشه تصویر و بزرگتر کرد؟ یا حتی فول اسکرین کرد؟
سلام دوست خوبم در آینده قابلیت فول اسکرین اضافه میشه که میتونید تصویر رو بزرگتر ببینید
سلام لطفاً تافل و ۱۱۰۰ را هم اضافه کنید، ممنون
سلام وقت بخیر درخواستتون در لیست پیشنهادات هست بررسی میشه و اگر امکانش باشه اضافه میشه
خوب
سلام وقت بخیر
استاندارد زمان گذاشتن برای دوره ۵۰۴ برای فرد متوسط رو به پایین چند وقته؟
یعنی هر درس رو تو چه مدتی خوبه که مرور کنه و بره درس بعدی
ببخشید چقدر طول می کشد که ۵۰۴ کلمه ی کاملا ضروری را تمام کنیم
سلام وقت بخیر این مجموعه نحوه مطالعه خاصی نداره فقط باید هر روز لغات رو حفظ و مرور کنید
نمیشه زمان داد چون این دوره منبع فرعی بحساب میاد و با توجه به سطح و شرایط خودتون باید برنامه ریزی کنید که در چند وقت میخواین تمومش کنین
عالی از هر جهت
بسیار عالی ممنون
یعنی دمتون گرم.
نع
دمتون گرم.
خیلی حرفه ای هستید
سلام وقت بخیر ممکنه کتاب ۱۱۰۰ هم اضافه کنید؟
سلام وقت شما هم بخیر صوت مناسب این دوره رو پیدا نکردیم اگر پیدا شد حتما اضافه میشه.
دوره ی خیلی خوبیه ولی اگه کلمات متفرقش یکم ساده تر بودن بهتر بود، مخصوصا تو بخش استفاده از کلمات ۲
چون کلمات جدیدی توی این بخش استفاده میشه با اون متدی که دوره میگه اموزش داده نمیشه و برا همین یادگیریش سخت میشه
ممنون که این دوره رو به برنامه اضافه کردید
اگر قابلیت full screen اضافه بشه عالی میشه
در آپدیت های بعدی اضافه میشه
من تقریبا اکثر کلمات این دوره رو بلد بودم و نمیخواستم دوره رو شروع کنم ولی کلمات به کار برده شده داخل متن از خود کلمات دوره به مراتب سخت تره و این برام انگیزه شد که دوره رو تموم کنم ولی برای کسی که میخواد تازه زبان خواندن رو شروع کنه سخت میشه امیدوارم باعث نا امیدی افراد نشه
یعنی یه گوینده نیتیو برای این متن پیدا نمیشه؟