ارزیابی شما از دوره «۴۰۰۰ کلمه‌ی ضروری»

سلام وقت شما بخیر باشه. می‌شه لطفاً راهنمایی بفرمائید برای تقویت واژگان پایه واسه آزمون تافل، تا چه جلدی از این مجموعه رو بخونم؟ سطحم A2 هست.

سلام وقت شما هم بخیر
بستگی داره چه نمره ای رو می‌خواین بگیرین و تا کدوم جلدش نیاز دارید بخونید.
اگر زمان کافی دارید میتونید همه جلد ها رو مطالعه کنید

روش درست خوندن این کتابا چیه؟چقدر زمان باید بزاریم

نحوه مطالعه خاصی نداره فقط پیشنهادم اینه که از لغات این مجموعه در رایتینگ و اسپیکینگ استفاده کنید تا لغات در ذهن شما فعال بمونه و فراموش نشه.
در تاپیک زیر یکی از کاربران تجربه خودش در مورد مطالعه این مجموعه به اشتراک گذاشتن.

1 پسندیده

این کتاب بدرد آیلتسم میخوره؟

بله دوست خوبم مناسبه از سطح مبتدی تا فوق پیشرفته رو پوشش میده

من میخوام زبان انگلیسی یاد بگیرم به نظرتون با این برنامه میتونم یا باید برم کلاس؟

سلام بله با این برنامه میتونید به هدفتون برسید برنامه از سطح مبتدی تا پیشرفته رو پوشش میده
برای شروع یادگیری با اپلیکیشن لینک زیر رو مطالعه کنید

خیلی عالیه

چرا بدون معنیه الان من معنیه اینا نمیدونم چیکار کنم:face_with_raised_eyebrow:

برای دسترسی به ترجمه فارسی باید اشتراک داشته باشید.
اگر اشتراک دارین وارد درس بشین بالای صفحه روی سه نقطه بزنید گزینه شیوه نمایش متن روی فارسی و انگلیسی قرار بدید

منابع عمومی زیادن گیج شدم که از کدوم استفاده کنم من سطحم بین a1 و a2 هست و میخوام ۵ ماهه تافل ۷۰ بگیرم میشه منابعی که باید بخونم رو به ترتیب بهم بگین هم منابع عمومی هم منابع تافل ممنونم

این مجموعه به تنهایی کافی نیست باید ابتدا سطح عمومی تقویت کنید و بعد به سراغ پکیج‌های تافل برین.
در مورد منابع اپلیکیشن راهنمایی شدین که کدوم منابع اصلی رو مطالعه کنید؟

خوبه چیز خوبیع

سلام یک سوال خدمتتون داشتم من این دوره‌ رو مطالعه کردم برای ترجمه راحت مقالات رشته خودم کامپیوتر فارغ از اصطلاحات تخصصی چه منبعی رو دیگه باید بخونم که کامل لغات رو پوشش بده؟ :pray:

سلام برای اینکه بتونید مقالات تخصصی رو به طور کامل ترجمه کنید، نیاز به منابع تکمیلی‌تری دارید.

مقالات کامپیوتری پر از اصطلاحات و عبارت‌های تخصصی این حوزه هستند که در لیست لغات عمومی وجود نداره.

باید به سراغ کتاب‌هایی که به لغات و اصطلاحات رشته کامپیوتر می‌پردازند، برید.

سلام چرا نمیشه به پشتیبان پیام داد ؟

سلام دوست خوبم چه اخطاری میده؟

اگر دوستان قصد مطالعه برای تافل یا آیلس دارند به نطر بنده این کتاب زیاد مناسب نیست کلمات ضروری بسیاری رو جا انداخته و کلمات کم کاربرد زیادی رو اضافه کرده اگر دوستان فقط برای واژه آموزی میخوان مطالعه بکنند مشکلی نداره پیشنهاد خود بنده Word Skills, Vocabulary in Use که سطح بالاتری رو پوشش میدند
اگر قصد مطالعه برای آیلس رو دارید مهم ترین منبع سری کتاب های آیلس کمبریج به همراه مایندست(که اینم آنچنان ضرورتی نداره)
برای سطح A1/A2 هم برای عموم اصلا پیشنهاد نمیدم توی بازه زمانی زیر ۲۰ الی ۲۴ ماه آزمون آیلس بدن مگر اینکه تایم داشته باشند تا روزی ۶ ساعت رو بتونن بخونن که در بلند مدت هم خسته کنندست هم زیاد موثر نیست
اگر قصدتون هم یادگیری زبان و واقعا میخواید زبانتون خوب بشه با ذهنیت خوندن زبان دوم به جایی نمیرسید باید اون زبان رو زندگی کنید با فرهنگ و سنت هاشون آشنا بشید روزانه چندین ساعت محتواهای مختلف از فیلم پادکست گرفته الی … مصرف کنید و طرز فکرتون عوض میشه
برای اینکار هم به سراغ علایقتون و نیاز هاتون برید اگر دانشجو هستید تکست بوک بخونید اگر به ادبیات علاقه دارید آثار کلاسیک رو بخونید اگر فوتبال دوستدارید گزارش های فوتبال رو ببینید و… خودتون رو محدود به کلاس ها و کتاب های بدردنخور که سال ها جیب شما رو خالی میکنن نکنید
با ذهنیت درست زبان بخونید متاسفانه خودم تا ۱۶ سالگی از زبان متنفر بودم نه کلاس رفتم نه از کلاس های زبان مدرسه خوشم میومد
زبان به خودی خود معنی و مفهومی نداره، تنها راهی برای رمزگشایی و مثل کلیدی میمونه برای در به یه دنیای جدید یا پتانسیل های بی شمار.
حتی کسایی که زبانشناسی میخونن در کنار ساختار های زبانی تاریخچه و دلایل و تاثیرات تغییرات محیطی رو هم مطالعه میکنند که جذابیتش در همون هستش.
به خصوص زبان انگلیسی میتونید فیلم و سریال و کتاب و پادکست ها که ییشترین حجم اطلاعات در هر موضوعی دارند

سلام برای افزایش دایره لغات بهتره به لغات این کتاب مسلط بشیم چ این کتاب رو بخونیم یا گسترده خوانی کنیم و مدام کتاب های سطح بندی شده ی مختلف بخونیم؟