ای جی حرف نداره
میتونم بپرسم شغلت چیه ؟
بابت زمانی که میزارم؟
آره دیگه
از خوابم میزارم
خب شغلتم میشه بگی حالا
روزی چند ساعت وقت میزارید ؟
برای کار یا زبان
زبان دیگه
کار رو که نگفتید چیه
زبان ۸ ساعت
بالاخره یکساله شدم اما خوشحال نشدم.
در یکسالی که گذشت گاهی دو تا سه ساعت با زبانشناس بودم گاهی در حد همون 20دقیقه. حدودا 8روز هم از نجات دهنده استفاده کردم البته اون روزا هم مطالعه ام 0 نبوده ولی 20 دقیقه کمتر بوده.
خلاصه به هر طریقی بوده طناب اتصالم رو حفظ کردم، اما
راستش از پیشرفتم اصلا راضی نیستم. انتظار بیشتری داشتم. نزدیک 400ساعت شاید هم کمی بیشتر وقت گذاشتم ولی هنوز عملا تو همون سطحی هستم ک شروع کردم. البته از حق نگذریم جز ساعاتی ک برای خوندن لغات لایتنر سپری شد، مابقی برام لذتبخش بود اما ظاهرا نتیجه بخش نبود.
نمیخوام بگم اصلا پیشرفت نکردم اما خیلی کمتر از انتظارم بوده. این شد ک تصمیم گرفتم سال دوم زبان خوندنم رو آگاهانه زبان بخونم. گرامر بخونم حتی متنهای فراتر از سطحم و یجورایی شیرجه بزنم تو دنیای زبان.
بنظرم کسانی که توانایی مطالعه دارند و از مطالعه متنفر نیستن با همون سیستم معمول زبان بخونن خیلی راحت تر و سریعتر پیشرفت میکنن. اینجا پیشرفت خیلی آهسته اس حتی در صورت پیوسته بودن ادم
شاید ۴۰۰ ساعت در زبان یعنی روزی حدودا یک ساعت خیلی زیاد نباشه و باید کمی بیشتر وقت بزارید تا سریعتر نتیجه بگیرید، از طرف دیگه به نظر میرسه پیشرفت در زبان شبیه رشد نهال درخته. یکسال اول یا بهتره بگیم 8700 ساعت اول، درخت رشد می کنه اما رشدش به چشم نمیاد، اما چند سال بعد همون درخت کوچک تبدیل به درخت بزرگی میشه که آدمو شگفت زده می کنه. پس باید ادامه داد البته با روشهای صحیحتر و قویتر و ساعات و دقت بیشتر، تو مدرسه هم همینطور بوده بعد از یکسال ما فقط آب بابا نان داد رو یاد گرفتیم اما چهار سال بعد تونستیم حافظ و سعدی و داستان بلند بخونیم و در نهایت امیدوارم با تجربه ها و مسلطها به ما تازه واردها روحیه بدن تا وسطهای راه کم نیاریم.
ممنونم از بیان نظراتتون، من فقط در مورد روشم گفتم شاید با روشهای دیگه سریعتر میشد نتیجه گرفت.
فقط نوشته قبلی من ابهام ایجاد کرده احتمالا، من از صفر شروع نکردم، به واسطه کارم اتفاقا سالهاست با زبان دست و پنجه نرم میکنم. عجیب اینکه سالهاست تو همین سطح گیرم. برای همین در یکسال گذشته تصمیم گرفتم ب روش ای جی عمل کنم شاید ی پرش چشمگیر بکنم.
جهشهای ناگهانی مراحل ابتدایی خیلی سریعتر رخ میده.
خیلی خیلی خیلی تبریک میگم دوستم. اتفاقا رسیدن به این نتیجه خودش یک پیشرفت خیلی بزرگهههههه. دقیقا منم به همین دلیل بعد یک مدت به سمت شیوه سنتی رفتم و شروع کردم فقط وقتم رو روی کتابهای آموزشی بزارم و به نظرم کتابهای آموزشی به ساختار یادگیری هدف میده و آدم رو از پراکندگی در میاره، .
خیلی خوشحالم که یکی اینجا اینو مطرح کرد تا حس کنم حداقل میبرم برای خودم اشتباه نبوده و تجربه یکسانی داشتیم .
البته اینم بگم که شک نکنید پیشرفت قابل ملاحظه ای کردید. چون احتمالا شما هم مثل خیلی از ماها قبل این یکسال کلی زبان رو رها میکردید ولی همین رها نکردن یعنی دیگه چه بخواین و چه نخواین قفل و زنجیر شدید به یادگیریش
موفق باشید دوست عزیزم . یکسالگیتون مبارک و امیدوارم با فوت کردن شمعش کلی به آرزوهای یادگیریتون در زبان برسید
ممنونم دوست خوبم بابت این همه انرژی مثبت که دادید.
اتفاقا منم با پیام شما به دلگرمی مشابهی رسیدم که روشهای سنتی سرعت پیشرفت و هدفمندی بیشتری داره.
البته خب بعضیا از مطالعه متنفرن و برای اونا صرفا ب روش گوش دادن نتیجه بخش تره.
قطعا ما هر تلاشی میکنیم نتیجه میده اما گاهی کمتر گاهی بیشتر. من کلا آدم عجولیم از همون آغاز دنبال پایانم.
امیدوارم شما و همه دوستان هم در این مسیر موفق باشید
پشمام استمرار و تلاشتو ایول
آفرین
آهسته و پیوسته
باباجان کجا رفتی مارو تنها گذاشتی ؟؟؟ این بده که یهویی غیب شدی برادر
ولی آفرین به این استمرار و پشتکاری که داری
از چیزی جا نموندم ؟