زیبوک 1401 📚

سلام دوستان، وقت همگی بخیر. :blue_heart:

مجموعه کتاب های Mistborn، نوشته ی Brandon Sanderson.

Mistborn-cover

جلد اول: The final empire
زمان:۲۵ ساعت

ژانر این کتاب High fantasy هستش، من هنوز جلد اول رو خوندم، ولی خب چون ترسیدم تا جلد دومش رو تموم کنم نتونم اون حس و حال کتاب رو منتقل کنم، تصمیم گرفتم ی معرفی برای هر جلد بنویسم.

پیشگویی ها پیش بینی میکنن که مردی پا به عرصه قدرت میزاره و تاریکی رو شکست میده، مردی که بعد میتونه دنیا رو نجات بده و یا اون رو نابود کنه. این طور تصور میشه که وقتی این مرد به قدرت میرسه، وسوسه میشه و سعی میکنه که خودش رو در صدر قدرت نگه داره. این مرد خودش رو خدا معرفی میکنه و ادعا میکنه که جاودان و مطلق هستش. در زمان پادشاهی این مرد دنیا دچار تغیراتی میشه، زمینها حاصل خیزی خودشون رو از دست میدن، رنگ آسمون تغییر میکنه، از آسمون خاکستر میباره و…

در این دنیا انسان ها به دو دسته تقسیم میشن. گروه اول کسانی هستن که ریشه اشرافی دارن و در گذشته به lord lurer برای رسیدن به حکومت کمک کردن، این گروه تو رفاه و آزادی نسبی زندگی میکنن و به خاطر وفاداریشون بهشون قدرت های ویژه ای داده شده. گروه دوم به اصطلاح skaها هستن که به دلیل کفرشون باعث خشم lord lurer شدن و زندگی از جنس اسارت، مرگ و بدبختی رو میگذرونن.

هزاران سال میگذره، بسیاری از ادیان جهان از بین میرن و نابود میشن، با رفتن اون ها مردم ایمان و راهنمای خودشون رو از دست میدن، جمعیت Ska ها انقدر مورد ظلم و ستم و خفگان قرار میگرن که امید و اراده خودشون رو از دست میدن. تا اینکه…

من از استایل نویسنده خیلی خوشم اومد، داستان واقعا قوی داشت، مفاهیم جالبی رو خیلی ساده بیان میکرد و هیجان انگیز بود.

عناصر اصلی این کتاب امید، اعتماد و ایمان هستش و نویسنده خیلی جالب و درست و ساده هر کدوم از اون ها رو تا حدی توضیح داده.

من اول یکی از دوستانم این کتاب رو بهم معرفی کردن و بعد هم دائما اسمش تو کانال های خارجی جزو ۵ کتاب برتر ژانر فانتزی به گوشم خورد و تا اینجای داستان جزو ۵ تا کتاب اول مورد علاقه خودم قرار گرفت.

Belief isn’t simply a thing for fair times and bright days, I think. What is belief—what is faith—if you don’t continue in it after failure?” Vin frowned.

“Anyone can believe in someone, or something, that always succeeds, Mistress.But failure…ah, now, that is hard to believe in, certainly and truly. Difficult enough to have value, I think”

that’s kind of what trust is, isn’t it? A willful self-delusion?

Our belief is often strongest when it should be weakest.

That is the nature of hope.

Mare was dead, and I feared that I was responsible—that my lack of faith took away her strength and will. She died knowing that I questioned her loyalty. Maybe, if I’d really loved her, I wouldn’t have ever questioned.I don’t know.”

“But, you didn’t die,” Vin said.

Kelsier shook his head. “I decided that I’d see her dream fulfilled. I’d make a world where flowers returned, a world with green plants, a world where no soot fell from the sky….” He trailed off, then sighed.

The right belief is like a good cloak, I think. If it fits you well, it keeps you warm and safe. The wrong fit, however, can suffocate.

#پیشنهاد مطالعه

9 پسندیده