زیبوک 1401 📚

راستش حیلی از کتابها ممنوع هستن تعریفتون از ممنوع یکم ممکنه فرق کنه:sweat_smile: شاید برای کسی که بخواد بخونه مشکلی‌ نباشه و نهایتا با پی دی اف کارش حل بشه. که خب اصولشم‌ همین باید باشه.
ولی درگیر هفت خوان ارشاد نشدین و نمیدونین چه جوری کتابای نویسنده ها و مترجما رو ناقص میکنن و چه اصلاحیه هایی مینویسن.
و تصور کنین اون‌ مترجم/نویسنده ی‌ رو که کلی زحمت کشیده و الان کتابش رو میشه بقول شما‌ سفارش‌ داد و از انقلاب گرفت ولی هیچ درآمدی از کارش به خودش نمیرسه.

11 پسندیده

سلام داستان عشق پادشاه رو خوندم؛ از سری داستان های سطح ساده؛ چون بر اساس واقعیت بود برام جذابیت داشت

10 پسندیده

دقیقا
کاملا موافقم :white_check_mark:

5 پسندیده

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه یه مدت کتاب داستان نخواندم کتاب پیانو خواندم

7 پسندیده

@ho33ein83

2 پسندیده

سلام دوستان خوبم شاد و پر انرژی باشین :rose: :seedling:

2 پسندیده

سلام دوستان.
امیدوارم حالتون خوب باشه.
من این مدت کتابای مختلفی رو از خارج از زیبوک و از زیبوک گوش دادم که فکر میکنم تنها چیزی بود که واقعا کمک کرد تو این روزا یکم‌ فکرم‌ آروم بگیره.
ریویوشونو این پایین مینویسم.

خارج از زیبوک:

Mary Jane
by Jessica Anya Blau
4/5

اجازه بدین بگم بهترین قسمت این کتاب چیه:
تغییر نسل، کامینگ-آف-ایج.
اینکه قرار نیست شبیه پدر و مادرهامون زندگی کنیم. هر تصمیمی که به نظر اونا درسته برای ما هم درست باشه و تغییر عضو جدا نشدنی زندگی هر نسلیه.
داستان این کتاب درباره ی دختر سیزده ساله ای به نام مری جینه که به عنوان شغل تابستونیش، پرستار بچه ی دکتری میشه که وضعیت زندگیشون هیچ شباهتی به خونه‌ی مری جین نداره. از طرفی اون دکتر یه بیمار ویژه رو قبول میکنه که یه راک استار معتاد به مواد مخدره و برای ترک یه مدت با همسرش پیش دکتره میمونن و مری جین داستان ما با یه دنیا تفاوت فرهنگ، فکر و طرز رفتار مواجه میشه.
من خیلی دوستش داشتم. و ستینگ و فضای کتاب برای دهه ی هفتاد آمریکاست اگه اشتباه نکنم ولی خیلی طرز فکراشون مثل امروز ایرانه:)))
بهترین قسمت کتاب صوتیش این بود که آهنگ آخر کتاب رو خونده بودن!!!اکچوالی خونده بودن و خب حس کردم همین که کتاب صوتی رو به جای کتاب فیزیکی انتخاب کردم دو هیچ جلو افتادم.

Maybe in Another Life
by Taylor Jenkins Reid
5/5

divide the pain in two, and give half of it to me.
این کتاب بهترین کتابی بود که تو ماه اخیر گوش دادم. یه مقدار منو یاد کتابخانه ی نیمه شب مینداخت ولی با یه دیدگاه متفاوت.
داستان درمورد دختریه که به زادگاهش برگشته و سر یه دو راهی کوچیک قرار میگیره. از همونجا خط داستان دوتا میشه و دوتا قصه ی مختلف رو دنبال میکنیم. یکی برای یکی از راه های دو راهی و یکی برای اونیکی راه.
و واقعا نمیتونم به حد کافی تاکید کنم که ترکیب صدای جولیا ویلن عزیزم با قلم تیلور جنکینز رید چه کتاب فوق العاده ای برای من خلق کرده بود.(less)

Dial A for Aunties (Aunties #1)
by Jesse Q. Sutanto ( Author)
3/5
نمیدونم این کتاب تو چه دسته ای قرار میگیره:دارک هیومر؟ شاید.
داستان در مورد دختر آسیاییه که کلی خاله داره و مامانش برا یه قرار ست میکنه و تصادفا شخص مورد قرارو میکشه و حالا دارن با خاله هاش یه راهی برای کاور کردن جنازه پیدا میکنن. راستش خندیدم با این کتاب. یکم از سیاهی مطلق این روزا کم کرد برام ولی خیلی یه جوری بود. منظورم اینه که یه آدم معمولی و کشته بودن و خیلی عادی؟ داشت جلوه میداد این قضیه رو. من از اینش خوشم نیومد حقیقتا.

Finlay Donovan Is Killing It (Finlay Donovan, #1)
by Elle Cosiman
4/5
اگه تونستین این کتابو بخونین!
داستان کتاب درباره ی فینلی دانوون نویسنده ی ژانر تریلره که یه روز که با مدیر برنامه؟ اس قرار داره و داره داستان قتلی که روش کار میکنه رو براش توضیح میده تصادفا یه خانمی صداشو میشوه و فکر میکنه واقعا کارش قتله:)) بعد هیچی دیگه! یه پیشنهاد پر و پیمون میده. من واقعا خوشم اومد از این کتاب.

و نهایتا از‌ زیبوک:

Shoe Dog by Phil KnightShoe Dog: A Memoir by the Creator of Nike
by Phil Knight
2/5

من از این کتاب هم خوشم اومد هم خیلی بدم اومد.
اجازه بدین بهتون توضیح بدم چرا.
چرا خوشم اومد:
فیل نایت مثل بقیه ی استارتاپای مشهوری که میشناسیم یه نابغه نیست! مثل خیلیاشون دراپ اوت نکرده و تو 19 سالگی یه بیلیونر نبوده. بلکه یه مسیر خیلی “جوان ایرانی طور؟” طی کرده. رفته دانشگاه، کارشناسی خونده، ارشدشو گرفته. تو 24 سالگی هنوز با خانواده زندگی میکرده و دستاورد مهمی نداشته. صرفا یه ایده ی خیلی خوب داشته. یه " تصمیم درست تو زمان درست" که باعث شده کارش بگیره و واقعا موفق بشه. و این ارزشمنده. این یعنی امید هست. برای خیلی از ماها.
اما چرا خیلی بدم اومد:
شاید اگه همزمان با این کتاب زندگی نامه ی استیو جابز رو نمیخوندم متوجه این موضوع نمیشدم. ولی فرق یه مموار با بیوگرافی چیه؟ وقتی یه نفر دیگه داره داستان زندگیتونو مینویسه اون شخص بی طرفه. اگه یه قسمت از زندگیتون کثافت خالص بوده باشین اونو مینویسه. اگه توی یه بازه فرشته باشین اونم مینویسه. و یه دید خیلی منطقی به داستان داره. ولی وقتی خودتون دارین داستان زندگی خودتونو مینویسین میدونین چیکار میکنین؟ توجیه. توجیه. توجیه! شما هیچ وقت اشتباه نمیکنین. همیشه همه حقتونو میخورن! همیشه شما دارین راست میگین! و این دقیقا همون اتفاقیه که توی شوداگ افتاده.
فیل نایت رشوه داده. توجیهش کرده.
تقلب کرده. توجیهش کرده.
به حدی که باید حقوق زیر دستاش رو نمیداده. توجیهش کرده.
کار طراحی لوگوی شرکتشو که مثلا باید 5 هزار دلار پول بابتش میداده داده به یه دانشجوی هنر که شنیده بوده تو وضعیت بدیه و پول نیاز داره با ساعتی 2 دلار! و فکر میکنه واقعا زرنگه.
حتی با خانوادش اونطور که باید رفتار نمیکرده. و اینم توجیه کرده!!!
یعنی ذره ای ریمورس رو تو کلام و رفتار این مرد برای کاراش حس نمیکنین شما.
این کتاب پر از این چیزاست.نکته های کوچیکی که اگه دقت نکنین واقعا با خودتون میگین چه مرد خوبی! ولی واقعا با آدم عوضی ای طرفین که تنها کاری که واقعا انجام داده توجیه بوده.

همین دیگه. دفعه ی بعد که خواستین این کتابو بخونین/ گوش بدین سعی کنین به این چیزا دقت کنین.

15 پسندیده

عالی مثل همیشه آرزو جان،خوشا به حالت چه همه کتابی خوندی شما، من هنوزم سرگردان میان کتاب هام :joy:

4 پسندیده

ممنون:smiling_face_with_three_hearts::two_hearts:
یه کتاب هست که یه مدته از‌ زیبوک دارم‌گوش میدم، نوشته‌ی نیل گیمنه و اسم فارسیش کتاب قبرستانه اگه اشتباه نکنم. خیلی کیفیت خوبی داره آدیوش و فول کسته، داستانشم شیرینه.
اگه‌ خواستی اون کتابم امتحان کن شاید خوشت بیاد ازش.

6 پسندیده

سلام
ممنون میشم بهم بگی این کتاب های خارج از زیبوک رو از کجا تهیه می کنی؟

4 پسندیده

سلام سلام :heart_eyes:
خیلی لذت بردم.
شما فوق العاده هستین.
راستش تو این روزا حال و هوای مطالعه کم شده. اما باخوندن معرفی های خوب شما ترغیب شدم و دوباره شروع میکنم.
ممنونم بابت انگیزه و اراده و پشتکارتون

6 پسندیده

ماشالله به شما.:clap::clap::clap:

واقعا چطور اینهمه کتاب رو میخونید؟؟

لذت بردم آرزو جان امیدوارم همیشه پرانرژی و سلامت باشید:hibiscus::hibiscus:

6 پسندیده

این روزها عجیب دارن سخت می‌گذرند

منم اصلااااا حال خوندن ندارم

خدا کنه اون سپیدی بعد از شب سیاه زودتر برسه :rose::rose:

6 پسندیده

:joy: :joy:

خیلییییییی معرفی خوبی بود!⁦(☉。☉)!⁩

من الآن نمیتونم هیچ کدومشون رو بخونم، ولی از همشون اسکرین شات گرفتم برای بعد. مرسی! :heart:

5 پسندیده

من دو تا کتاب تو این مدت خارج از زیبوک خوندم

کتاب all your perfects نوشته Colleen Hoover

این کتاب دو تا لاین داستانی داره، یکی برای الآن و یکی هم برای حدود ده سال پیش که کویین شخصیت اصلی کتاب هی بین این دو بازه زمانی داستان رو عقب و جلو میبره.

‘If you only shine light on your flaws, all your perfects will dim.’

این جمله بهترین و قشنگ ترین جمله کتاب بود و کلا داستان بر اساس همین ی جمله پیش میره. این کتاب در واقع در مورد ی دختری هست که مشکل نازایی داره و نمیتونه بچه دار بشه و این مشکل خیلیییی اذیتش میکنه و باعث میشه که تو زندگیش به مشکلاتی بر بخوره…

آدما از زندگی ی انتظاراتی دارن و وقتی اون انتظارات برآورده نمیشن، دست از حرکت بر میدارن. ما خیلی از وقتا اون زندگی ایده‌آل و بی نقصی که میخوایم رو نمیتونیم داشته باشیم، ولی میتونیم با همین زندگی که داریم بهترینمون رو انجام بدیم. خیلی از وقتا چیزایی که ما احساس میکنیم حقمون از زندگین، در حقیقت موهبتن…

و کتاب دومم The dictionary of lost words نوشته Williams Pip بود که این کتاب نصفه موند…

ولی این کتاب درمورد دختری ب اسم اِزمه هستش که پدرش جزو کسایی هستش که تو نوشتن دیکشنری آکسفورد شرکت داشتن، ازمه علاوه بر این که در کنار پدرش کار میکنه، خودش هم ی دیکشنری به اسم دیکشنری کلمات گمشده رو گرد آوری میکنه که کلماتی که تو این دیکشنرین، کلماتین که تو دیکشنری آکسفورد نوشته نمیشن، یا برای خود ازمه معنی خاصی دارن…من اون بخشای کتاب رو که ازمه سعی میکنه حس و حال خودش رو با کلمات و معانی و ورودی های اون کلمه تو دیکشنری ابراز کنه رو خیلی دوست داشتم.

10 پسندیده

عالی بود آرزو
تبریک بابت کتاب خوندنت، و معرفی هم که طبق معمول فوق العاده بود :white_check_mark:
و واقعا این روزها گاهی می خندم، اما واقعا نمیشه اینهمه غم و مشکلات رو در دیگران دید و واقعا شاد بود. یعنی شادی به معنای واقعی ندارم، مثل اینکه یکی از نزدیکان فوت کرده باشه، دقیقا همون حس رو دارم، یه چیزی نیست، یه چیز مهمی کمه، همه ناراحت هستن، و شاد بودن باعث حس عذاب وجدان میشه. به امید روزی که شاهد این اتفاقات نه تنها تو کشور خودمون، بلکه در هیچ جای جهان نباشیم
.
@boudicca
طبق معمول یه معرفی کتاب خوب دیگه از بودیکای عزیز
متشکرم :white_check_mark: :+1:t4:

8 پسندیده

رابینسون کروز
Robinson Kreutznaer
داستان پسر یک تاجر است که برای ماجراجویی به سفر دریایی می رود اما حوادثی برای او رخ می دهد و …
زیبوک، کتاب های ساده
کتاب آسان و مبتدی است
کوتاه و تنها ۷۰ دقیقه و شامل ۹ فصل
من با سرعت ۱.۵ گوش کردم و باز هم کند بود!
بهرحال جالب بود

8 پسندیده

خیلی ممنون.
خواهش میکنم…

⁦(人 •͈ᴗ•͈)⁩

:⁦( ˘ ³˘):heart::heart: :heart:

4 پسندیده

فوق العاده بود ممنونم :rose: :seedling:

3 پسندیده

منم قبلا این داستان رو مطالعه کردم جالب بود اما فیبمش رو بیشتر دوست داشتم

2 پسندیده