به هزار بدبختی آیدی ات رو پیدا کردم
( دیگه این شانسی پیدا کردم )
به هزار بدبختی آیدی ات رو پیدا کردم
( دیگه این شانسی پیدا کردم )
ممنون شما هم همینطور
چرا من که همش پروفایلم همون اولین تاپیکا هست
.
بله، حرفای شما کاملاااا صحیحه
منم اطلاعاتم یک هزارم شما هم نیست
ولی راستش بیشتر جملاتی که مینویسم (اونایی که طولانیه) از یه جا پیدا میکنم و مینویسم
ولی اون جمله کوتاهها رو خودم مینویسم
جمله دیشب هم جز جملاتی بود که از خودم نبود
من جمله دیشب رو از اینجا نوشتم
میدونم رفیق خوبم فقط برای تبادل اطلاعات و گفتگو بود .من همیشه عبارت های طولانی شما رو میخونم چون خیلی متن های خاص و خوبی قرار میدید
متن اصلی خیلی خیلی عالی بود
خب من اسکرین جدید از شما نداشتم ، آیدیتون هم تغییر دادین برا همین به زور پیداتون کردم
واقعا جمله خوبی بود … آفرین
سلام دوستان شب بخیر
یک فرد موفق کسی است که میتواند با آجرهایی که دیگران به سمت او پرتاب کردهاند، پایه و اساس محکمی برای خود بنا کند.
دیوید برینکلی؛ فیلمنامهنویس
A successful person is someone who can build a solid foundation with the bricks that others have thrown at him.
David Brinkley; Screenwriter
نظر لطفتونه، ممنونم از شما
مررررسی
https://leilasenglishlab.teachable.com/courses/speaking-course-1212/lectures/39710529
این ویدیو رو ببنید
چیلتر شکن میخواد
باریکلااااا! یکم دیگه مونده برید سطح بعدی
ممنونم. باریکلا به شما ( فکر کنم تیم زبان شناس بخاطر اصلاح و ایراد گیری از برنامه یه درصدی از درآمد رو به شما بدن . قبلا من بودم هر روز چند تا ایراد از برنامه میگرفتم. اما دگ خسته شدم اینقدر زیاده که بیخیال شدم. کلا به ترجمه کاری ندارم )
Hi guys
این لطف شماست. ولی در واقع این مشکل به دلیل حجم منابع اجتناب ناپذیره. چون رشته خود من کامپیوتر بوده.بعضی از اشکالات به دلیل اینکه به صورت سیستمی باید مثلا کلمات انتخاب و در لایتنر و دیکشنری ثبت بشه که به دور از خطا نیست و نمیشه کاریش کرد. در ترجمه ها هم که شخصی انجام میشه حالا این خطا به دلیل حجم زیاد مطالب و برخورد مترجم با جملات شبیه و یکسان این خطاهاچندین برابر میشود چون ذهن ناخودآگاه دیگه به جزئیات توجه نمیکند.
از این لحاظ مشکلی نیست.
مشکل اصلی اینه که اپلیکیشن به صورت واضح برای هر دوره اعلام نمیکنه که اگه مشکلی هست گزارش داده بشه( گزینه های گزارش خطا)
و این یعنی استفاده نکردن از ظرفیت افراد و مشتری هایی که مجبور هستند متن ها رو بخونن و گاهی صدها نفر یک متنرو میخونند و اگه خطاها گزارش بشه در اپدیت ها تعداد بیشتری اشکالات برطرف میشه.
ولی اینجوری تعداد کمه و در آپدیت به اپدیت بعدی اپلیکیشن هم تغییر چندانی منطقی نیست که رخ بده.
اضافه کردن گزارش خطا در هر دوره واقعا برای این اپلیکیشن ضروری به نظر میرسه
۹۸ لغت رو به پایان برسان که یک پله بروی بالاتر
یعنی کامپیوتر خوندید ؟
میتونم سوالی بپرسم ؟ چون من زیاد با لپ تاپ یا کامپیوتر نتونستم کار بکنم ( چون اصلا ندارمشون)
داخل گوشی ، میتونیم برنامه نویسی بکنیم؟