رقابت ⚔ امتیاز ها

ممنونم :pray:

امیدوارم ماهم در شادی هاتون شریک باشیم

اشکالی نداره

1 پسندیده

سلام خوش آمدید

اگه اعضا تاپیک عضو بشن ، مثلا میانگین ها ، نظرسنجی اینا هست

3 پسندیده

9 پسندیده

سلام دوستان شب بخیر :night_with_stars:

Screenshot_۲۰۲۴۰۱۱۴-۲۰۵۷۲۱

10 پسندیده

9 پسندیده

Have a good night :sparkles::zzz::crescent_moon:

9 پسندیده

9 پسندیده

چه قدر ذوق کردم امتیازم با زنجیره یکی شد:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:
خدایا این دلخوشی های کوچیک رو از ما نگیر:sweat_smile:

9 پسندیده

Good night :dizzy::dizzy::dizzy:

6 پسندیده

:four_leaf_clover:

6 پسندیده

چه عالی :ok_hand:t2:تبریک میگم:clap:t2:

4 پسندیده

آخ که من چه حالی میکنم ازت جلو میزنم:grin:

7 پسندیده

چجوری واقعا میتونی !!! من ده بار خواستم امتحان کنم نشد!!! الانم که کلا زنجیرم به حدی شده که نمیتونم:grin::grin: خدایششششش هر کسی نمیتونه !

5 پسندیده

آخ که منم چقدر از این رقابت‌طلبی و ذوق کردنت خوشم میاد بانو :pleading_face::joy::heart:
رقابت بعدیمون امشب :muscle:t2::fire:
ببینیم کی عدد شب رو میزنه :eyes:

6 پسندیده

اگه اینجوری تا آخر پیش بیای یکی از انگیزه های اصلی من تو راه علمیم میشی و شک نکن اختصاصی شیرینی خاص پیش خودم داری رفیق:wink::wink::wink::wink:

5 پسندیده

با کمال میل پیش خواهم آمد ⁦(⁠.⁠ ⁠❛⁠ ⁠ᴗ⁠ ⁠❛⁠.⁠)⁩
شنیدنش باعث افتخار و خوشحالیه ⁦
با هم پیش میریم و دریغی از انگیزه‌‌بخشی و همراهی و امید دادن نیست تا هر روز به هدف نزدیک‌تر بشیم :yellow_heart::100:

5 پسندیده

6 پسندیده

این بار داشتم ای جی گوش می دادم خوابم میومد یهو دیدم یکی شد عددش ذوق کردم:sweat_smile:

منم برسم به ۴۷۵ که عمرا نمی تونم:joy::joy:

:muscle::muscle::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: خودم دوست دارم هر وقت بیکار شم بیام زبانشناس ولی صدای همسر درمیاد که زنجیره ت چند ساعته که تموم نمیشه:woman_facepalming::woman_facepalming::woman_facepalming:

4 پسندیده

:rofl::rofl::rofl::rofl:واییی یک همدرد پیدا کردم

5 پسندیده

:joy::joy::heart_eyes::heart_eyes: دیگه برای اینکه دعوامون نشه مجبورم موقع هایی که خونه نیست یا خوابه زبان بخونم:pleading_face::pleading_face::pleading_face: وقتایی که خونه ست گوشی رو میزنم به شارژ و کارای خونه و …:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

5 پسندیده