پس این جور که پیداست ، حالا حالا ها ادامه داره.
البته که مسیرش رو با تموم چالش هاش دوست دارم.
من هم می نویسم.
فیلم هتل ترانسیلوانیا رو می بینم. دنبال یه اپ خوب هم هستم که زیرنویس فارسی انگلیسی داشته باشه تا هر فیلمی که خودم دوست داشتم رو ببینم.
برای شنیداری فعلا رو پادکست ال ایرز وقت می ذارم و قرار گذاشتم تا عید تمام قسمتا رو تموم کنم و تفننی پادکست یک دقیقه رو هم گوش می دم. گاهی هم برای خاطره سازی انگلیسی قدرت رو مرور می کنم .
ریدینگ رو با کتاب اینساید ریدینگ پیش می برم ولی تفننی با اپ مدیوم و موضوعاتی که علاقه دارم دنبال می کنم.
اسپیکینگ رو فعلا کار نمی کنم ولی با هوش مصنوعی کوپایلت به عنوان پارتنرم هر روز تمرین می کنم. دیروز بحث ونیز بود و جاهای دیدنیش !
دو روزه چهار هزار واژه رو هم شروع کردم ولی به خودم گفتم هر روز روی سه واژه از کوپایلت تمرکز کن و اونا رو خوب یاد بگیر ،بیشتر نشد مشکلی نیست.تا روتین ساخته بشه .
همه ی اینا دست و پا شکسته اس چون هنوز کامل عادتش رو نساختم ولی داره بهتر می شه.
ببب
فقط مینی استوری قدرت رو میخونید؟یعنی درس اصلی و واژگانش رو نمیخونید؟
زیاد نیست؟ میشه روزی چندساعت زبان؟
ماشالله، خیلی خوب پیش رفتین![]()
@samirashiiri1
رو کاغذ به نظر زیاد میاد
بیشترشون رو در حد نیم ساعت وقت میذارم.
تمام روز زبان می خونم.
.
بعداًنوشت:
دو سه بار، هر بار در حد چند روز طبق یه برنامه ای پیش رفتم که خودم بهش می گفتم ۵۵، ۵
به این صورت که روز رو به باکس های ۱ ساعته تقسیم کرده بودم و تو هر ساعت ۵۵ دقیقه زبان می خوندم و ۵ دقیقه استراحت می کردم.
اگه طبق اون برنامه پیش می رفتم چی می گفتین!
هدف ها میتونن آدم رو به هر کاری وادارن!
بله، فقط مینی استوری های قدرت رو می خونم.
درس های اصلی رو چند سال پیش خوندم و در ضمن سطحم از سطح انگلیسی قدرت بالاتره (تو مهارت خوانداری نه گفتاری) و خوندن بقیه ی درسها برام فایده ی چندانی نداره.
من با شرایطی که دارم،کار و زندگی و بچه داری، اگه بتونم روزی یه ساعت بخونم ، بنظرم کافی و مفید بوده و کل روزم انرژی دارم.
فصل سخت گلابگیری رو پشت سر گذاشتم و چند روزیه دوباره خوندن رو استارت زدم.
مهم هم همینه.
منم با وجود آرمانگراییم بعضی روزا که حس می کنم کم خوندم با خودم میگم با همینم میتونم به تدریج به هدفم برسم.
ببب
چه برنامه پرباری![]()
سریال پزشک دهکده رو با چه اپی می بینید؟
با اپ نمی بینم
دانلودش کردم
سایت دوستی ها
البته زیرنویس نداره
این کتاب ها زبان انگلیسی هستند که خواندید؟
بله
در زیبوک (زبانشناس) موجودن
(به جز دو سه تاش)
![]()
![]()
عالیه عالی
نصرتو میگن خوب نیس بخاطر ترجمه کردنش
آخی …. یادش بخیر![]()
خیلی زمان نگذشته ها ، ولی حس پیری بهم دست داد![]()
چقدر فعال بودم اون روزا ![]()
الان که گاهی یکی منو منشن می کنه ، دلم بدجور تنگ میشه برای اون روزا
اینو از من داشته باشین: تا انرژی دارین و وقت، شورشو در بیارین.
تو ادامه مسیرتون اتفاقاتی می افته که دیگه حوصله شو ندارین . حالا تو هر چی، می خواد آموزش زبان باشه یا گیتار یا ورزش …. هر چی !
خیلی ممنونم از لینکی که گذاشتین.این سریالو خیلی دوست دارم،قبلا یوتیوب قسمتهایی اشو دیده بودم.یه قسمتشو دانلود کردم،بنظر میرسه بدون سانسوره.درسته؟
شما باید ادم چند بعدی ایی باشید،از سلیقه اتون تو انتخاب کتابها و سریالها اینو حدس میزنم.مخصوصا این سریال پزشک دهکده ( چقدر شخصیت دکتر کویینو دوست دارم) که تو تک تک اپیزودهاش یه پیام انسانی وجود داره.
مشکلی نیست.
بله، فکر کنم