Oxford word skills برای هر سطحی

سلام نیلوفر جان امیدوارم حالت عالی باشه.
مرسی از اینکه تجربت رو با ما درمیون گذاشتی …
ی سواللل بنظرت درست ترین روش واس مطالعه ی این کتاب چیه؟
اینکه بیایم با کلماتی ک خوندیم جمله بسازیم ایا کاربردی داره؟کلا شما چجوری خوندینش؟
مرسیییی

1 پسندیده

سلام مجدد عزیزم، اول از همه خیلی مهمه که فاصله بین خوندن درس‌هایی که بهم مربوطن کم باشه مثلا از کتاب Intermediate شما بهتره مثلا درس ۱۳ و ۱۴ و ۱۵ و ۱۶ و ۱۷ و ۱۸ رو حداقل تو دو روز بخونی تا بتونی راجع به مسائل آب و هوا و کلا طبیعت و کره‌ی زمین صحبت کنی یا بنویسی، کلا گیر نکن رو یه درس سعی کن از یک موضوع متن‌های مختلف بخونی. کاری که من میکردم و هنوزم می‌کنم اینکه هر درسی که میخونم یسری سوال راجع به اون موضوع از خودم میپرسم و جواب میدم و صدای خودمو ضبط میکنم و بعد بهش گوش میدم تا ببینم کجا رو اشتباه دارم. سوالای توصیفی داخل خود کتاب که تو تمرینای هر درس هم هست خوبه. این مهمه که وقتی داری از خودت سوال میپرسی سعی کنی از لغات و عباراتی که از کتاب یاد گرفتی هم استفاده کنی و سعی کن حداقل یک دقیقه راجع به هر سوال حرف بزنی و بتونی راجع به هر تاپیکی هم یه متن ۱۵۰ کلمه‌ای بنویسی که عالیه.
من هدفم ار خوندن این سری کتابها تقویت speaking بود و خب واقعا هم موثر بود چون تا شما دایره لغاتت نسبت به یک موضوعی وسیع نباشه حرفی برای گفتن نداری ولی این کتابا بهت اون عبارات و لغات مربوط رو یاد میده حالا خودت با خلاقیت و ایده پردازی خودت راجع بهش حرف بزن اصلا نیاز نیست عبارات رو عینا کپی کنی، فقط کافیه ازشون بهره ببری در جهت پیاده‌سازی ایده‌های خودت.
در نهایت استمرار در یادگیری خیلی مهمه در هر شرایطی که بودی براش وقت بذار تا نتیجه بده.

2 پسندیده

خیلیییی خیلییی ازتون ممنونم…
درسته!مرسی بابت راهنمایی هاتون :heartbeat: :star_struck:

1 پسندیده

Anytime dear :blush::orange_heart:

1 پسندیده