سلام عزیزم.
من اینکارو کردم و هنوز دارم انجامش میدم.
منم مثل شما همین حسی رو ک الان دارین داشتم و شاید بسیار بدتر ،اصلا حاضر نبودم دهنم رو باز کنم …
من فیلم فرندز میدیدم و فقط بارها و بارها میدیدم تا جایی ک بفهمم چی میگن هر قسمت۲۰دقیقه ای۳روز زمان میگذاشتم.
۴ماه با این روند پیش رفتم.
خیلی تغییری تو خودم ندیدم بخاطر همین در ب در انواع اقسام مقالات رو میخوندم راجع ب یادگیری زبان،تو اکثرشون تکنیک سایه پیشنهاد شده بود اکیدا…
همزمان اونموقع با زبانشناس آشنا شدم و شروع کردم ب تمرین انگلیسی قدرت.متوجه شدم اینجا هم تکنیک سایه اهمیت داره.
تصمیم گرفتم فیلم فرندز رو با سایه پیش ببرم همزمان زبانشناس هم کار کنم.الان تقریبا داره۵ماه میشه ک هر روز سایه کار میکنم و زبانشناس هم استفاده میکنم طوری شد ک ۱۵قسمت از سریال فرندز ک هر قسمتش۲۰دقیقه س ۵ماه طول کشید و هنوز این روند ادامه میدم برای هر قسمت یک هفته تا۹روز وقت میگذارم روزی دوساعت
اولا خیلی سخت بود راه میرفتم و تکرار میکردم واقعا سخت بود جمله هارو ادا کنم اما حالا خیلی راحت تر شده خیلی آسون شده .
من از این روش راضیم چون تغییرات رو وقتی متوجه شدم ک سایه رو اجرا کردم .
قبلش لیسنینگ ب شدت ضعیفی داشتم الان بیشتر چیزایی ک تو این مدت شنیدم رو میتونم متوجه بشم.
تو اینستا پیجی بود ک هرروز ی بخش کوچیک از سخنرانی یک فرد مشهور رو میزاشت و میپرسید چی میگه؟اونموقع هیچی نمیفهمیدم الان من هم جز کسایی هستم ک میتونه ج درست بده.
البته بگم خیلی جای کاردارم خیلی مونده ولی روندی ک پیش گرفتم داره نتیجه میده فقط خیلی کم و جزئی.
بگم استفاده از زبانشناس هم سرجاش هست جز جدایی ناپذیر از برنامه هرروزه منه.بخش زیبوک هم ب درک مطلبم کمک کرده هم لیسنینگ و هم ک لذت بخش و سرگرم کننده س.خیلی لغات جدید یاد گرفتم.البته ک خیلی لغت تو لاینتر دارم ک انباشته شدهدارم روش کارمیکنم. من هم اول راهم .
پارتنر زبان هم ندارم حوصله گرامر خوندن هم ندارم بخاطر همین از سایه استفاده میکنم.
دیگه اگه میخوای سریعتر نتیجه بگیری مجبوری یکم ب خودت سخت بگیری.
تجربه شخصی من بود دوستان دیگه صاحب نظرن و میتونن بهتر راهنمایی کنن.
سعی کن انگیزه خودت رو همش بالا نگه داری خصوصا راجع ب یادگیری زبان مطلب بخون همیشه بهش فکرکن اگه انگیزه داشته همه کار میکنی ک موفق بشی.
4 پسندیده