من روز اولی که عضو شده بودم، با همون اولین منبعی که اون بالا دیدم شروع به مطالعه کردم و وقتی دیدم لهجهش بریتیشه خیلی ضدحال خوردم. دیدم یه نفر تاپیک زده در مورد اون درسه که ای کاش لهجهش امریکن بود و پشتیبان سایت جواب داده بودن برین فصل پنجم این منبع، اون فصل امریکنه.
سوال من این بود که این کار لطمهای به روند مطالعهمون نمیزنه؟
تصورم این بود باید از یه گوشه شروع کنم به مطالعه بعدا فهمیدم چنین کاری نه تنها درست که حتی ممکن نیست. اینجا بچهها معمولا میرن سراغ دورههای انگلیسی بدون تلاش. از دروس پایه شروع میکنن معمولا ولی دورۀ “قدرت” پرطرفدارترین دورهس. حتی پیشنهاد میدن دورۀ پایه رو لازم نیست تا انتها برین بعد چند فصل، برین سراغ قدرت (که دقیقا نمیدونم چندتا گفته بودن چون خودم قصد دارم کامل این دوره رو پیش ببرم) البته لهجهش امریکنه من نمیدونم لهجۀ مدنظر شما چیه.
به این تاپیک یه نگاهی بندازین؛ یه کلیاتی دستتون میاد. به مرور میتونین مقالههای دیگه رو دنبال کنین (از منوی اون بالا میتونین بخش مقالات رو انتخاب کنین، ابزار سرچ هم که هست) و علاوه بر این هر سوالی داشتین تاپیک بزنین تا بچهها یا پشتیبانها کمکتون کنن.
چگونه یادگیری زبان انگلیسی را شروع کنم؟ راهنمای کامل + ویدئو - تالار زبانشناس (zabanshenas.com)
9 پسندیده