منظورتون پارتنر زبانیه؟ از مطلب شما اینطور دریافتم که زبان یار شخصی است که مشوق هستش و مارو بسمت یادگیری زبان هل میده حالا ممکنه خودش هم زبان انگلیسی اصلا ندونه و یا به دردش نخوره مثل مادربزرگ دوست عزیزمون. البته زبان یار داشتن مثبته و خوبه و من هرگز چنین شانسی نداشتم که کسی منو به یادگیری مهارتی تشویق کنه. همه چیز رو با توجه به نیاز و انگیزه خودم دنبال کردم. فکر کنم زبان یار داشتن یا هر یار دیگری داشتن خیلی خیلی حس خوبیه و باعث پیشرفت افراد در کار مورد نظرشون میشه.
دقیقا برداشت درستی از کلام من داشتید،اصلا منظورم پارتنر زبان نبوده است،چون پارتنر زبان تعریف خودش را دارد.
اولین معلم زبانم عمویم فرزاد بود (البته خیلی چیزهای دیگه رو هم برای اولین بار او به من یاد داد). او دکترای داروسازی داشت و نابغه بود. روح تمام سفرگردگان شاد و یادشون گرامی
حروف الفبا رو یاد داد، چند روزی وقت گرفت. وقتی الفبا رو یادگرفتم، دو تا کتاب انگلیسی برای کودکان بهم داد، و گفت باقی اش رو خودت برو
چند تایی معلم هم داشتیم که علیرغم اینکه میتونستن خیلی راحت بیایند و بروند اما درس دادند و خودشون رو به زحمت انداختند. یکی اش آقای عوض زاده بود، مدرسه راهنمایی سجاد، کیان آباد اهواز. چندین بار رفتم مدرسه و آموزش و پرورش، گفتن بازنشسته شده، هرچه خواهش کردم شمارشون رو بدن برم تشکر کنم قبول نکردن. گویا قبلا انتقام گیری هایی رخ داده بود.
بهرحال بعد از گذشت اینهمه سال بیاد معلم هامون هستیم، چه در مدرسه، یا خارج از مدرسه. امیدوارم سربلند و پیروز باشند، چه در این دنیا، چه در سرای باقی
ممنون از مشارکتتون دوست عزیز
شاعر پارسی گو می فرماید:
سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز
مرده آن است که نامش به نکویی نبرند
شما با یاد خیر از عموی بزرگوارتون،ایشان را حتی در ذهن ما که ایشان را هم نمی شناختیم؛ به نیکی زنده کرده اید.
به قول یکی از هم زبان شناسان:دستمریزاد!
سلام بر شما مخاطب ارجمند
اگر دوست دارید که عکس حسین آقا را ببینید و از تاثیرات ایشان بر زندگی من بیشتر بخوانید،شما را دعوت به دیدن پست زیر در ویرگول می نمایم.
امان از اعتماد به نفس!
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
0 رأی دهنده
یک دوست بسیار عزیز زبان یار من بودن
من زبانم بدک نبود و واقعا بهش علاقه داشتم، اما هیچ حرکت جدی برای بهتر شدنش نمی کردم.
تا اینکه با ایشون که میشه گفت بهتررررین مربی بودن آشنا شدم
نه تنها منو سمت زبان هل دادن
بلکه منو با خودم آشنا کردن و کاری کردن اعتماد به نفس بگیرم،
الان زنجیره ام ۱۲۰ روزه اس
امیدوارم هر جا که هست شاد باشه،
چون ازش بیخبرم
سلام مخاطب گرامی
ممنون که با یاد از زبان یار خود در این بحث مشارکت کردید.
امیدوارم که در مسیر یادگیری زبان موفق باشید.
داستان استفاده از این مترجم جیبی ها را به طور مفصل می تونید در لینک زیر بخونید
https://vrgl.ir/EU9Co