به تجربه هاتون نیاز دارم لطفا

نه.

:+1:t3: :index_pointing_at_the_viewer: :100: :clinking_glasses:

دوست عزیز شادوینگ چیه و کجا میتونمدر موردش یاد بگیرم؟

1 پسندیده

@nilou14021

وقت بخیر
توی قسمت ذره‌بین، سایه رو سرچ کنید
اطلاعات زیادی براتون میاد

لینک یکی از بهترین مقاله‌ها :point_down:t2:

1 پسندیده

سلام سریال با زیرنویس فارسی نگاه نکن
چون زیرنویس فارسی اشتباه یه سریال نگاه کن که میفمیش با زیرنویس انگلیسی ببین منم با زیرنویس فارسی میدم ولی کارم اشتباه بود ‌

سلام سمیرا جان وقت شما بخیر .

قبل از هرچیز میخوام عرض کنم که همین که تردید میکنید توی شیوه یادگیریتون خیلی خوبه . این نشون میده که ذهنتون بازه و انعطاف پذیر هستید در شیوه یادگیریتون .

به نظرم کاملا در جای درست هستید . و همین دست فرمون رو برید جلو . احساس کروی قسمتی از روشتون باعث آزارتونه ، حذفش کنید ، و با قسمت هایی که واستون جذابه جایگزینش کنید .

با زبان حال کنید . ازش لذت ببرید . باهاش بازی کنید . باهاش زندگی کنید .

از نظر من خیلییی خودتونو درگیر سطح بندی نکنید . اینکه خودتونو هر چن وخ یبار ارزیابی کنید و از پیشرفت خودتون مطلع بشید خیلی هم خوبه ولی اساس رو بر سطح قرار ندید .

زبان رو باید زندگی کرد . غولِ نا امیدی همیشه پشتِ در ایستاده و به محض اینکه غافل بشید ، یه لقمه میکنه آدمو . پس بدونید که هر جا هم نا امیدی اومد سراغتون ، این ایرادِ شخصِ شما نیست . نمیشه کسی توی مسیر یه زبان خارجی باشه و نا امیدی بارها و بارها سراغش نیاد . اصلا خودتونو سرزنش نکنید هکر گاهی نا امید شدید .

هر وقت هم نا امید شدید یا خسته شدید چند روز به خودتون استراحت بدید و باز با توجه به علاقه مندیهاتون در زبان مثلا داستان یا انیمیشن یا هرچی که دوست دارید ، برکردید و ادامه بدید

پیشنهادم به شما مطالعه مجموعه ۴۰۰۰ هزار لغت کاربردی انگلیسی و مجموعه فوق العاده Oxford word skills هست

وقتی دایره لغاتتون بره بالا اعتماد به نفستون هم میره بالا

این که روزانه ده عدد لغت حفظ میکنید عالیه . ولی این مجموعه هایی که عرض کردم رو در اولویت بزارید تا پیشرفت چشمگیری رو شاهد باشید .

مجموعه انگلیسی بدون تلاش آقای ای جی هوگ در همین اپلیکیشن زبانشناس ، به نظرم بهترین شیوه اموزش زبان هست و زبون شنا رو باز میکنه به صحبت کردن ، و نکته دیکه در مورد اقای هوگ اینه که دائما انرژی شما رو در حالی که صحبت میکنه ، بالا نگه میداره .

در پایان هم عرض کنم که اگه بعد از مدتی دیدید بعضی کلمات عبارات رو فراموش کردی اصلااا نگران نشید و خودتونو نبازین . این منطقِ یادگیری زبانه . لغات و عبارات رو هرچقدر هم که تمرین کنید بعد از مدتی که استفاده نشن به لایه هایی پایین تری از ذهن میرن و اصطلاحا deactive میشن . اما وقتی دوباره در یک کانتکس یا زیرنویس اون مطالب غیر فعال در ذهنتون رو مشاهده کنید دوباره فعال میشن و یادتون میاد معانیشون رو .

امیدوارم تجربیات شخصی که خدمتتون گفتم براتون مفید باشه . هر سوالی داشتید در خدمتم

مانا باشید و پر تلاش:+1: