معنای Been چیه و چه کاربردی در جملات داره؟

سلام دوست عزیز
ضمن خوشامدگویی، کلمه‌ی “Been” اسم مفعول فعل “be” است. در زبان انگلیسی، اسم مفعول فعل “be” برای بیان استمرار یا انجام یک عمل در گذشته استفاده می‌شود.

در اینجا چند مثال از کاربرد “been” آورده شده است:

• “I had been waiting for you for an hour.” = من یک ساعت منتظر شما بودم.
  • “She had been working for the company for ten years.” = او ده سال برای شرکت کار می‌کرد.
  • “The building had been abandoned for years.” = ساختمان سال‌ها متروکه بود.

در مثال اول، گوینده می‌گوید که یک ساعت منتظر طرف مقابل بوده است. این نشان می‌دهد که عمل انتظار در گذشته در حال انجام بوده است.

در مثال دوم، گوینده می‌گوید که شخص مورد نظر ده سال برای شرکت کار می‌کرده است. این نشان می‌دهد که عمل کار در گذشته به صورت مستمر انجام شده است.

در مثال سوم، گوینده می‌گوید که ساختمان سال‌ها متروکه بوده است. این نشان می‌دهد که عمل متروکه شدن در گذشته انجام شده است و هنوز ادامه دارد.

“Been” همچنین می‌تواند در ساخت افعال مرکب استفاده شود. در این حالت، “been” به عنوان یکی از اجزای فعل مرکب عمل می‌کند.

در اینجا چند مثال از کاربرد “been” در افعال مرکب آورده شده است:

• “I have been to the market.” = من به بازار رفته‌ام.
  • “She has been working hard.” = او سخت کار کرده است.
  • “The car has been repaired.” = ماشین تعمیر شده است.

در مثال اول، گوینده می‌گوید که به بازار رفته است. این نشان می‌دهد که عمل رفتن به بازار در گذشته انجام شده است.

در مثال دوم، گوینده می‌گوید که شخص مورد نظر سخت کار کرده است. این نشان می‌دهد که عمل کار به صورت مستمر انجام شده است.

در مثال سوم، گوینده می‌گوید که ماشین تعمیر شده است. این نشان می‌دهد که عمل تعمیر در گذشته انجام شده است.
لینک‌های زیر هم می‌تونه براتون مفید باشه.

1 پسندیده