Hi
I read each lesson 21 times.
هر هفته دو تا درس، درس های اصلی هفته هستند. مثلا هفته پیش رو، درس های یازده و دوازده میشن درس اصلی. از روی درس های اصلی یکبار رو نویسی میکنم تا املای کلمات یاد بگیرم و همچنین ساختار جملات بهتر درک کنم. در طول این یک هفته هر روز یکبار به این درس ها گوش میدم. تا آخر هفته میشه هفت بار.
هفته بعد درس های سیزده و چهارده میشن درس های اصلی و درس های یازده و دوازده فقط تکرار میشن.
همین روند ادامه پیدا میکنه تا اینکه تکرار درس ها به ۲۱ برسه.
در تکرار بیست و یکم، کلماتی که همچنان مشکل دارم برای معنی کردن، به لایتنر اضافه میکنم و مابقی کلمات به دانسته ها اضافه میشن.
من برای انگلیسی قدرت از این روش استفاده کردم و خوب بود.
البته در کنار این دوره، دوره انگلیسی با حس خوب هم دارم پیش میبرم بیشتر با بهره گیری از سرعت گوینده برای تقویت لیسنینگ.
سلام اقا صالح خداقوت عجب روش باحالی دارین برای خوندن
یه سوالی داشتم شما اون بخش واژگان رو هم 21 بار گوش میدین؟ من هر درس دوبار گوش میدم واقعا برام خسته کنندست چطور انجام میدین!
و یه سوال هم اینکه واقعا بعد از 21 بار گوش دادن لغتی باقی میمونه برای لایتنر؟!
برای ۲۱ بار یعنی شما هر روز ۳ درسو گوش میدین درسته؟(درسی که اولین هفتشه و درسی که دومین هفتشه و درسی که سومین هفتشه) درست فهمیدم؟
سلام و صبح بخیر خدمت شما
درس واژگان خیلی برام کسل کننده بود اصلا نتونستم با این بخش کنار بیام. بخش واژگان نمیخونم. به جای اون یه متن جدید برای هر درس ارائه میکنم توی همین تاپیک.
هر روز شش درس. چون هر هفته دو درس اصلی داره. دو درس اصلی ( هفته اول مرور ) دو درس مربوط به هفته قبل ( هفته دوم مرور ) دو درس مربوط به دوهفته قبل ( هفته سوم مرور )
بله هنوز بعضی از کلمات باقی میمونه که وقتی فقط به متن گوش میکنم نمیتونم ارتباط اون کلمه با جمله یا پاراگراف را متوجه بشم. برای همین میفرستمش به لایتنر که اون بخش بیشتر و بیشتر برام تکرار بشه.
کلا از تکرار یک درس در یک روز و بیشتر از یکبار خسته میشم. احساس میکنم بار دوم به بعد دیگه خیلی توجه زیادی به متن ندارم و فقط دارم گوش میدم. با این روشی که الان دارم انجام میدم، هم تعداد مرور درس ها به حد کافی هست و هم اینکه تکراری نمیشه درس ها.
خیلی هم عالیه چه نظمی چه پشتکاری .ممنونم از توضیحتون
سلام مجدد خدمت شما
ممنون از لطف و محبت شما
سلام وقتتون بخیر
من از امروز با همین روش شما دارم میخونم بنظرم خیالم راحتتره نسبت به قبل از یادگیری درسا
درکل خیلی ممنون که این روش خوندنتون رو با ما به اشتراک گذاشتید
خواهش میکنم
Lesson 11
Book 1
Keeping our earth clean
Unfortunately متاسفانه
Scene صحنه
Electerical appliances لوازم الکتریکی
سلام و وقت بخیر خدمت دوستان
Book 1
Lesson 11
Keeping our earth clean
Crucial: حیاتی، ضروری
Urban: شهری، شهرنشینی
Impact: تاثیر
Sustainable: پایدار
Hi
Welcome to this challenge.
Hello… Thanks
Hello.
Welcome to this fascinating challenge
سلام خدمت دوستان محترم
Book 1
Lesson 12
The crazy artist
Minimalist: کسی که خرسند است که تقاضاهایش برآورده شود، به نوعی در این متن به ساده زیستن و به دور از تجملات امروزی اشاره داره
Spacious: بزرگ و جادار
Untidy: نامرتب
پ.ن: توی پیوی درست نشون نداد، گفتم اینجا آپلود کنم
آقا محمد امین سحرخیز سلام
خیلی ممنونم ازتون توضیح کاملی بود؛
با آرزوی سلامتی و موفقیت روزافزون…