مجموع امتیازات شناخت خود را به رخ بکشید

اونقدری نیست که بخوام به رخ بکشم ولی گذاشتم چون من همیشه دوست دارم بهتر از خودم باشم

6 پسندیده

من کلا انگیزه ندارم آی نید هلپ اند هوپ

2 پسندیده

به نظرم توی خود اپ یه بخش اضافه بشه و برترین های روز و هفته و ماه و سال رو نشون بده خیلی جذاب و رقابتی می‌شه

5 پسندیده

شبتون بخیر:dizzy:
دقیقا
به نظرم داخل پیشنهادات حتما مطرحش کنید.
اتفاقا توی اپ زبان اموزشون این کارو کردن
نمیدونم چرا اینجا نه…!!

2 پسندیده

من قبلا مستمر نمیخوندم
بیشتر هم انیمیشن دیدم
ولی 35روزه که دارم مداوم میخونم
و فعلا سعی میکنم بهترین مدل از خودم باشم مثه پاندای کونگ فو کار:)
تا اینکه با کسی رقابت کنم

8 پسندیده

آفرین این استمرار خیلی خوبه:v::v::v:

2 پسندیده

یکسال و ۱۴۲۰۰ امتیاز
باید بیشتر تلاش کنم

2 پسندیده

چون که دوست دارم با خود قبلیم رقابت کنم :slight_smile:

5 پسندیده

سلام به زبانشناسی های عزیز
۳۸ روز دیگه تا یکسالگیم مونده و امیدوارم به امتیاز شناخت ۳۰ هزار برسم

6 پسندیده

آخر آبان ۱۴۰۳
مجموع امتیازات شناخت زبانشناس ۲۴۱ هزار
تقسیم بر شصت دقیقه میشه ۴ هزار ساعت
.

.

5 پسندیده

تیر (آخر خردادماه ) ۱۴۰۴

.

تاریخ آشنایی با زبانشناس: تیر ۱۳۹۹

تاریخ شروع خوندن زبانشناس به طور جدی: تیر ۱۴۰۰

زنجیره ی واقعی: ۴ سال منهای دو سه ماه به خاطر بیماری در نیمه ی دوم ۱۴۰۰

مجموع امتیازات شناخت زبانشناس: ۲۹۲ هزار

تقسیم بر شصت دقیقه میشه ۴ هزار و ۸۰۰ ساعت

.

.

6 پسندیده

That’s really remarkable!

واقعا شگفت انگیزه:heart_eyes::heart_eyes:من ک به وجد اومدم از اینهمه نظم و تلاش و پیگیری.خدا قوت

یه حساب کتاب ریز کردم متوجه شدم تو این ۴ سال میانگین روزی حدود ۴ ساعت مطالعه کردین.درسته؟اگه میشه خودتون بیشتر برامون بگید که روزانه این ۴ ساعت مطالعه رو داشتین یا بالا پایین بوده مطالعه روزانتون و این صرفا یه میانگینه؟از منابعتون بگید و اینکه ۱۴۰۰ که شروع کردین تو چ سطحی بودین؟خلاصه مسیری که رفتین رو برامون روشن تر کنید

جوجتون هم خیلی بزرگ شده ها.چجوری؟:grin:

3 پسندیده

ممنون از لطف تون دوست خوبم

×× قبل از زبانشناس، سطح زبانم در کل مبتدی نبود و مقداری زبان کار کرده بودم اما مثلا شنیداریم تقریبا صفر بود که با زبانشناس و فرندز خیلی عالی شد

و دایره ی لغاتم هم همون طور که از جوجه مشخصه (!) خیلی گسترش یافت.

×× در مورد منابع هم سال های اول فقط بخش زبانشناسِ اپ (دوره های آموزشی) رو استفاده می کردم بعد که سطحم نسبتا بالا رفت زیبوک (کتاب ها) رو به برنامه م اضافه کردم و وقتش رو به تدریج بیشتر کردم.

(منابعی که استفاده کردم راستش این قدر زیاده که در این مجال نمی گُنجه)

×× در مورد میانگین مطالعه، من راستش هر روز می خوندم مگه اینکه مثلا سرما می خوردم و واقعا نمی تونستم بخونم.

چیزی که منو به زبان خوندن پایبند کرد راستش شاید شخصی باشه و به درد بقیه نخوره و اون این بود که وقتی زبان نمی خوندم و مثلا تلویزیون تماشا می کردم یه حس دلشوره پیدا می کردم که دارم وقتم رو تلف می کنم و کار درستی رو انجام نمیدم و اتوماتیک وار مشغول هر کار وقت تلف کنی که می شدم ازش زده می شدم و سریع بر می گشتم سر زبان.

و دیگه توصیه ای که میتونم براتون داشته باشم اینه که زبان خوندن رو برای خودتون تبدیل به عادت کنین چون انگیزه ممکنه یه روز باشه یه روز نباشه .

3 پسندیده

خوشحال شدم از هم صحبتی با شما.موفق باشید

منم تو مسیرم دارم میام.امید که برسم

1 پسندیده

سلام تبریک میگم به پشتکار و تلاش شما
و چقدر جالب…من یکسال و ۹ماه هرروز زبان می خوندم و تو اون تایم که عادت به خوندن داشتم دقیقا مثل شما بودم
اگه اینستا میرفتم یا شب سریال میخواستم ببینم چنان عذاب وجدان می‌گرفتم که اون فیلم کوفتم میشد…
بخاطر همین سرگرمی ها رو کنار گذاشته بودم و زمان آزادم فقط برای زبان بود…
الان هم بعد از یکسال و نیم دوری از زبان و داشتن تایم مطالعه کوتاه دارم سعی میکنم ب عادت قبلی برگردم…
خوندن این تجربه باعث شد یاد حس و حال خودم بیافتم که خوندن شاید گاها سخت بود اما نخوندن سخت تر بود حتی تو بدحالی…
من که اعتقاد دارم حفظ زنجیره واقعا مهم هست و به هیچ وجه نباید بزاریم پاره بشه چون کم کم عادت قشنگ خوندن کم رنگ میشه…

3 پسندیده