mran
ژانویه 8، 2024، 6:36ق.ظ
2
سلام خوش آمدید اول باید تعیین سطح بشید و بعد با توجه به سطحتون و علایقتون یک دوره را شروع کنید مثلا اگر سطحتون متوسط هست دوره انگلیسی قدرت رو شروع کنید
سلام دوستان
تصمیم گرفتم که راجع به اینکه کدوم منابع در برنامه ی زبانشناس اصلی (باید به عنوان درس خونده بشن) و یا فرعی (برای تمرین لیسنینگ و رایتینگ و افزایش دایره لغات و در واقع مکمل دوره های اصلی) هستند، پست جامعی بذارم که امیدوارم خوشتون بیاد و استفاده کنید.
بلافاصله بریم سراغ توضیحات:
منابع اصلی : انگلیسی قدرت، داستان های واقعی، برنامه ی VIP آقای ای جی هوگ، انگلیسی واقعی را یاد بگیر، داستان های بچه گانه، مگا داستان، مکالمات تجاری، دوره ی مقدماتی انگلیسی بدون تلاش، دوره ی تلفظ…
در این مقاله برای سطوح مبتدی، متوسط و پیشرفته، برنامهی مناسب برای شروع یادگیری زبان انگلیسی قرار داده شده است که با آن بتوانید از همین امروز شروع کنید.
سلام به همه دوستان.
من روزانه بالای 20، 30 پیغام در پلتفورمهای مختلف دریافت میکنم و به شخصه تازگیا نمیتونم بهشون پاسخ بدم.
از اونجایی که نمیخوام شرمنده کسی بشم، تصمیم گرفتم این مقاله رو بنویسم و یه مسیر یادگیری برای شما رسم کنم. شما میتونید با استفاده از این مسیر یادگیری، به پاسخ مرسوم ترین سوال یعنی «چطور یادگیری زبان رو شروع کنم»…
این دو تا لینک خیلی کمکتون می کنه
2 پسندیده