بله اصولیش زمان میبره ولی ارزشش رو داره
من قصد دارم فقط درس اصلی رو پیش ببرم
این لینک ترتیب منابع رو گفته
بعد از قدرت انگلیسی واقعی رو یاد بگیر هست
داستان های واقعی دوره بی نظیریه من چند تا از درسهاشو بیشتر نخوندم و واقعا لذت بردم ولی این دوره هم تراز با قدرته
مگا داستان بعد از قدرت پیشنهاد شده بود برای من سخت بود ببین باهاش ارتباط برقرار میکنی؟
دوره داستان های کوتاه هم که خودت گفتی یادگیریش بر اساس سیستم Deep English هست و دوره خوبیه اگه نمیخوای انگلیسی واقعی رو یاد بگیر یا vip رو بخونی به نظرم میتونی مگا داستان یا داستان های کوتاه رو انتخاب کنی
با سلام
خیلی کنجکاوم بدونم شما که واسش زمان گذاشتید و حداقل خوب باهاش رفتید جلو
الان چه تغییراتی توی حرف زدنتون میبینید؟
اگر بخواید در یک بحث شرکت کنید بدونِ مِن مِن کردن میتونید صحبت کنید یا هنوز جای کار داره؟!؟
سلام منظورم این بود که روی مرورش اینقد دارم وقت می ذارم وگرنه درکل این منبع رو معمولی خوندم و اگر اسپیکینگی هم بلدم به خاطر فقط این دوره نیست
نه هنوز نمی تونم عین یه نیتیو حرف بزنم، یعنی هنوز روان نیستم… و اینکه نسبت به افراد متفاوته، ممنکنه برای بعضیا بازدهی زیاد داشته باشه ممکنه کم، برای من معمولی بود جون معمولی استفاده کردم
برای من از این جهت خوب بوده که اعتماد به نفسم رو برای گوش دادن به پادکست های سخت بالا برده، مسیر سخت رو هموار کرده یطورایی، همین استمراری که ولش نکردم رو خیلی دوست دارم
حرف زدنم خیلی بهتر شده نسبت به ۷ ماه پیش… با اینکه می تونستم خیلی بیشتر روش کار کنم
روش مانور بدم
بنظرم اگر روش کار نشه فایده نداره…
و برای کسی که سطح زبانش خیلی خوبه مثل شما فکر نکنم مفید باشه
با سلام
بسیار از شما ممنونم برای توضیحاتیکه دادین.
و اینکه به شما تبریک میگم که از این سن پایین زبان رو شروع کردین.
اونم بزنم به تخته به قول خودتون با استمرار و البته زمانِ بالا
بله گوش دادم، روون صحبت میکنید.
منم با دوستم روون صحبت میکنم فقط مشکل اینجاست که نمیتونم کلماتِ سطحِ بالا رو بکار ببرم.
برای همین همش دنبال کلمات سخت تر هستم که برای ازمون ها هم جواب بده…
من خودمو متوسط میبینم
ادم هر چقدر خودشو پایین تر ببینه تلاشِش رو بیشتر میکنه
دست بالای دست …
هدف ۶ حداقل ۲ ساعت منابع : لایتنر، قدرت، چارلی، زبان آموز ( اگه برسم کتاب)
اختیار دارید
منابع اصلی : انگلیسی قدرت، داستان های واقعی، برنامه ی VIP آقای ای جی هوگ، انگلیسی واقعی را یاد بگیر، داستان های بچه گانه، مگا داستان، مکالمات تجاری، دوره ی مقدماتی انگلیسی بدون تلاش، دوره ی تلفظ، نیمچه داستان ها، داستان های کوتاه
بقیه دوره ها: منابع فرعی
پیشنهاد زبانشناس یک منبع اصلی و کنارش یکی دو تا منبع فرعی هست