تبریک میگم به تلاش خوبتون
اقا بی عکس های چالش عکس بزارید ادم دلش میگیره
عکس پروفایل
تبریک میگم به تلاش خوبتون
اقا بی عکس های چالش عکس بزارید ادم دلش میگیره
عکس پروفایل
ممنونم
اره خودم هم یجوریم
راستش یه عکس بدرد بخور پیدا نکردم هنوز، حتما تا شب یه چی می ذارم
عالیه
Hi
Three days ago, I allocated 2 hours of my time each day to studying. In line with this plan, I have also studied English for 2 hours today.
[7/10 - 7/13]
hiii
2/30 hours study of English
سلام، زبان دومتون رو میشه بفرمائید
همینجایه
13,14 4h
15,16 0
17 1:30
سلام بله بله
خیلی جدی هنوز چیزی رو شروع نکردم، ولی اینسری می خوام آلمانی رو بخونم… ببینم خدا چی می خواد/:
یه کوچولو ترکی استانبولی و اسپانیایی خوندم همین
به به، ماشالا
خیلی عالیه، ولی بنظرم با هدف برید جلو، چون زبون جدید باید بکار بیاد
راستی فک کنم شما بودید گفتید فیلم برفیه رو ببینیم که توی کوه گیر افتادن؟!؟
چند وقت پیش دیدمش، قطعا فیلم شاهکاری بود…
اره واقعا هدف خاصی ندارم، کلا از یادگیری و این پروسه لذت می برم… نمی دونم برای زبان المانی چه هدفی بذارم؛ شما پیشنهادی دارین؟
عه نگاه کردین پس… بله خودم بودم
آره خیلی قشنگ بود…
اینکه خودش از یه پروسه ای ادم لذت میبره خیلی خوبه و خودش یه هدفه، مث یه مدیتیش میمونه.
حالا که بنظرم اولویت بعدیتون یه زبون دیگه هست بنظرم روزی ده دقیقه واسش وقت بزارید تا فراموش نشه، همونطور که میدونید کلا پیشرفت دولینگو کُنده و تا سطح حدودا b2 با اون زبون شمارو اشنا میکنه، پیشرفته ترش باید منابع دیگه ای هم اضافه شه، یکی از اشناهام تا 200,000 امتیاز زبان فرانسه رو رفته بود، بعدشم یه استاد شخصی گرفت…
البته هدفشم مهاجرت بود…
من بعد از دیدن راه و اینکه همه چی واسم لذت بخش بوده پس رفتم دنبالش بعضی جاها شکست خوردم.
البته این شکست ها لازم بوده تا بفهمم کشکی نرم جلو.
همون داستانه ساعتی اندیشیدن بهتر از سالها عبادت پیش میاد.
خلاصه خیلی خوبه حتما برید دنبالش ولی با یه نقشه ی صحیح روی کاغذ، مث همون برنامه ریزی هاتون.
که مثلا با یاد گرفتن این زبان به کجاها قراره برسم.
دقیقا مثل ساختمون سازیه، اول تعیین محل و خراب سازی، بعد نقشه ای که بتونه از همه جای ساختمون یه چیزی در بیاد، سوم بتون ریزی و زیرسازیه محکم، چهارم ترکیب تلاش و نقشه ی خوب در نتیجه یه ساختمون خوب…
حالا این زیادی کمالگرائیه ولی لازمه.
نمیخوام مذهبیش کنم ولی سئل و امنیه وقتی درست چیده شه و در راستای پروردگار باشه، از هر کاری میشه سود گرفت.
مثلا حتی زیباسازی و مرتب سازیه اتاق هم بنظرم میتونه هدف دار باشه، که آره من اتاقم زیبا میشه حالم خوب میشه انرژیم بیشتر میشه، بیشتر به کارام میرسم.
یا ورزش میکنم بدنم سلامت میشه، این بدنی که خدا به من داده رو چیزای مضر به خوردِش نمیدم…
اینم نظر من در اخر تصمیم گیرنده ی اگاه شمائید.
بله، تحقیقم کردم راجب واقعیت و ادم هاش به نتیجه های جالبی رسیدم.
البته نمیگم اینجا شاید یکی بخواد ببینه اسپویل شه…
1:30
GN
سلام ممنونم به خاطر توضیحات، جالب بود
یجور بگین که اسپویل نشه
امروز یک ساعت
تا جایی که میدونم بر اساس داستا واقعی بوده و اون مکان دیدنی حساب میشه و هنوزم مثل اینکه چند تا ازون ادمای ولقعه ی اصلی زنده هستن و پیر شدن، اینارو داداشم خونده بود گفت.
و اینکه گویی «تمدن»، دروغ زیبایی است که انسان برای لاپوشانی حقیقت ناخوشایندِ «طبیعت»، سرِ هم کرده است اینم نقد زومجی که تامل برانگیز بود.
از دیدگاه خودم، گذشته ی ادماشون الکی فیلمو طولانی کرده بود.
ولی این حس تلاش برای بقا و ابتکارهاشون و ناامید نشدن بسیار جالب بود.
یه نکته جال دیگم داداشم میگفت مث اینکه داشتن سیگار جابه جا میکردن واسه همین انقدر سیگار داشتن.