منم اولش هدف رو گذاشته بودم یک ساعت ولی ازت یادگرفتم گذاشتم روی ده دقیقه
خداروووشکر بعد ۳ ساعت لایتنر امروز تموم شد
۱ ساعتم زبان خوندم کلا ۴ ساعت
شب خوش
میشه لطفا بگی چه کتابی و چجوری میخونی؟
بله حتما
همونجوری که میدونید قسمت زیبوک زبانشناس منبعی از کتابه که خیلی از سلیقه هارو پوشش میده و میشه گفت تقریبا برای هر سطحی کتاب هست
من از کتاب های سطح بندی شروع کردم که مختص زبان آموزاست و از مبتدی شروع میشه تا پیشرفته که از هر کدوم چندتایی خوندم.
تا رسیدم به کتاب های متن اصلی ، ولی هر کتابی قطعا نمیتونم بخونم یا بعضی کتابها چالش بیشتری داره من چون خیلی وقتا نمیتونم به متن نگاه کنم یعنی ممکنه همزمان مشغول کار دیگه ای باشم ، سعی میکنم کتابهایی انتخاب کنم که بدون متن هم بشه متوجه شد.
کتاب هایی که از زبانشناس میخونم رو تو چالش زیبوک به اشتراک میذارم . کلا داستان خوشم میاد
درحال حاضر دارم نارنیا رو میخونم
روش مطالعه هم گسترده خوانیه
یعنی فقط یکبار کتاب میخونم و رد میشم . قبلا که میشد متن کپی کرد جمله هایی از کتاب که چیز جدیدی داشت برای خودم جایی نگه می داشتم که بعد بهشون دسترسی داشته باشم ولی الان دیگه همین کارم نمیکنم یعنی نمیشه.
بقیه لغات جدید و کاربردی رو میبرن لایتنر مرور میکنن که من متاسفانه انجام نمیدم.
البته اگه قرار باشه هر لغت جدیدی رو به لایتنر اضافه کنیم قطعا تعدادش خیییلی زیاد میشه که مرورش رو سخت میکنه.
اگه براتون سواله که پنج استراتژی مثل تکنیک سایه و این داستانا کجای کاره
باید بگم روی کتاب چون متن طولانیه توصیه نمیشه
کتاب رو برای لذت بردن از کتابخوانی و زبان مطالعه کنیم بهتره . ناخودآگاه گرامر تقویت میشه ، دایره لغات میره بالا ، باعث تثبیت دانش زبانی و… میشه.
تکنیک سایه بهتره رو داستان های کوتاه بخش زبانشناس ، پادکست و فیلم اجرا بشه
البته خوندن چنیدن باره یک کتاب خیلی مفیده ولی زمانبره.
گسترده خوانی برای کسی که به معنای واقعی کلمه مبتدیه قطعا سخته کاری که من کردم این بود که اول رو داستان های کوتاه (مثل بچگانه زبانشناس) فشرده خوانی کردم تا دانش پایه م شکل بگیره
مثلا درس ۴ دقیقه ای رو تا ۶۰ بار یا بیشتر هم گوش دادم.
یه روز داستان سطح خیلی ساده زیبوک رو خوندم دیدم خیلی آسونه برام و اولین بار بود بدون نیاز به ترجمه داشتم متن انگلیسی میخوندم
ببخشید طولانی شد
اینو یادم رفت بگم که کتابی که میخونم باید سطحش مناسب خودم باشه حداقل ۸۰ درصدش رو متوجه بشم
که هم چیزای جدید یادبگیرم هم مجبور نشم مدام دیکشنری چک کنم
بیشتر کلمات جدید هم معنیش تو متن قابل حدسه
سلام امروز تقریبا یک ساعت speaking
یک ساعت هم پادکست و لایتنر(:
بچه ها مرور بدون لایتنر یعنی دقیقا چکار میکنه؟ هایلایت میکنه ولی وارد لایتنر نمیشه که بعدا چشم بهش برخورد کنه ؟ درست متوجه شدم؟
ممنون از توضیحاتت برای سطح مبتدی چه کتابی رو پیشنهاد میدی؟
اره همینه
سلام 1ساعت با زبانشناس
یعنی مگا داستان کار کردم و لایتنر.
خسته نباشی دوست عزیزم
سلام عزیزان
امروز ۲:۱۵ مطالعه زبان داشتم،شب بخیر
Hi, today, three hours of Leitner & one hour of English
About 4 hours in total
GN
ایول لایک طلایی داری ، علی علی
شب بخیر نیز
سپاس از شما خانم با روحیه