انفجار دوره‌های ای‌جی هوگ🧨

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه

البته ببخشید به خاطر تاخیر
یکم این روزا درگیرم

اولین دوره ای که شروع کردم قدرت بود و هر بخش رو 7 روز به گفته ی آقای ال جی گوش می دادم

فعالانه گوش بدین
یعنی:point_down:
توبخش درس اصلی من دیر شروع کردم به تکنیک سایه زدن، ولی حتما این تکنیک رو اجرا کنید خیلی خوبه

تو بعضی درسا ای جی لغاتی که درس می ده نمیاد از همه ی لغاتی که درس داده داخل داستان های کوتاهش استفاده کنه پس حتما خودتون اون لغات رو جدا کار کنید، مثلا با لغات، خودتون داستان کوتاه بسازید حتی اگر هم نشد یه جمله بسازید و نذارید صرفا یه لغات خشک و خالی بدون یادگرفتن کاربردش وارد لایتنرتون بشه

نکته ی بعد اینکه حالا نمی دونم شما می خواید چند روز به یک بخش گوش بدید و حالا فرض می کنیم 7 روز… تو این 7 روز لغتی رو وارد لایتنر نکنید ما می خوایم لغتی رو طوری یاد بگیریم که بره قسمت بلند مدت مغزمون پس حتما این نکته رو در نظر بگیرید

حتما بعد 7 روز (به پایان رسیدن یک درس] از خودتون بپرسید چی فهمیدین و سامریش رو بگید (از لغاتی که یاد گرفتین استفاده کنید حتما]

دیگه اینکه فکر نکنم خیلی دوره ی سختی باشه و قطعا برای شما نیست
لذا برای پیشرفت زبانتون قطعا نباید اصلا به این اتکا کنید و حتما دوره های دیگه ای رو هم پیگیری کنید

فک کنم 30 تا درس باشه به وسط هاش که رسیدین قبلی هارو یه بار مرور کنید و همینطور اخر دوره [که باید الان مرور کنم]

بعضی روزها ادم حوصلشو نداره یا هزار تا مشکل پیش بیاد ولی واقعیت اینه عیبی نداره اگر چند روز به تعویق بیوفته… مهم اینه کلا ول نکنید
مگر اینکه ول کردنتون دلایل دیگه ای داشته باشه

درکل اینا چیزایی بود که الان به ذهنم رسید امیدوارم بکارتون بیاد
و خداقوت به شما

5 پسندیده