mran
آگوست 22, 2024, 4:18ب.ظ
2
سلام خوش آمدید مکالمه و اسپیکینگ سطح بالای یادگیری زبان هست و زمان و تمرین و تکرار رو میطلبه در سطح مبتدی در عرض دو ماه دستیابی به مهارت مکالمه خیلی سخت و شاید نشدنی باشه ولی در عین حال با فقط همین برنامه زبانشناس ( و علاوه بر اون زبانشناس پرو قسمت تعاملی ) میتونید به سطوح بالای زبان انگلیسی دست پیدا کنید به شرطی که صبور باشید و پشتکار داشته باشید
لینک های زیر هم کمکتون میکنه که چه راهی رو برید تا بتونید به هدفتون که مکالمه هست برسید
موفق باشید
لغات رو میشنوم و میخونم بلدم، اما موقع مکالمه به زبونم نمیاد!
یکی از مشکلاتی که خیلی از زبانآموزان باهاش دست و پنجه نرم میکنن همینه. این موضوع که معنی خیلی از کلمات رو میدونن اما حین مکالمه نمیتونن ازشون استفاده کنن میتونه خیلی براشون کلافهکننده باشه.
اول از همه باید دلیل این اتفاق رو بدونی: فعال نبودن لغات.
تو ویدئوی زیر این مسئله رو برات باز کردم، اگه توهم این مشکل رو داری ویدئوی زیر رو حتما تماشا کن.
ویدئو
.
.
چطور لغات رو فعال کنیم؟
یک) تکرار کن
دو) از زبان استفاده کن
…
چطور مکالمهم رو بهتر کنم؟
«تمرین بازگویی داستان با محدودیت زمانی» روشیه که خودم تو پروسهی یادگیریم ازش استفاده کردم
تا بتونم به درسی که خوندم مسلط بشم. این روش یکی از بهترین متودهای تمرین مکالمهست چون مغزت رو به چالش میکشه و ناخودآگاهت رو درگیر میکنه.
در ویدئوی زیر درمورد این روش توضیح میدم، اگه مایلی این روش رو امتحان کنی ویدئوی زیر رو از دست نده.
ویدئو
توضیحات
برای انجام این تمرین شما داستان رو تعریف میکنی، تایم میگیری و دفعهی بعدی سعی میکنی سریعتر بگی.
به چندتا نکته حین…
شاید مکالمهت ضعیف نیست! مشکلت اینه…
اگه ادعا میکنی مکالمهت ضعیفه و این موضوع برات یه دغدغه شده، بهتره اول به این فکر کنی که ضعفت از نداشتن حرفه یا بلد نبودن لغت کافی؟ اینا دوتا موضوع کاملا متفاوتن که دلایل متفاوتی دارن. تو ویدئوی زیر دلیل هر کدوم از این مشکلات رو گفتم، پس از دستش نده.
ویدئو
توضیحات
مشکلی به نام Small talk
چیزی که معمولا ممکنه بهش فکر نکنی، موضوع مکالمات کوتاهه. خیلیا نمیتونن مکالمه کنن چون تو شخصیتشون نیست. مثل من.
من از اون دست آدمایی هستم که تو…

سلام. بارها به این سوال بر می خوریم.
چجوری مکالمم رو بهتر کنم؟ چه تمرینی لازمه؟ با چه منبعی میشه سلیس و بی نقض صحبت کرد؟ تکنیک سایه به مکالمه کمک می کنه؟ و…
در این باره جواب های زیادی هم شنیدیم. هر کسی یه سری پیشنهاداتی بهتون میده و گاهاً درست و گاها نادرست هستند.
برای مکالمه ای بهتر داشتن شما نیاز به فاکتور های زیادی دارید. بطور مثال، باید احساس اعتماد بنفس و راحتی داشته باشید، شرایط مکالمه رو در نظر بگیرید، که مثلا آیا تو عجله هستید یا با خ…
3 پسندیده