زنجیره ۲۰۰ روزه💪

خب خب! زنجیره منم ۲۰۰ روزه شد

پر قدرت رو به جلو برای آزمون آیلتس:victory_hand:

11 پسندیده

تبریک میگم بابت اراده و پشتکاری که از خودتون نشون دادین.:fire:

به جز اپ زبان شناس از چه منابعی برای آیلتس استفاده میکنید؟خوشحال میشم راهنمایی کنین.:blue_heart:

2 پسندیده

ممنون از انرژیتون:rose:

در کنار زبانشناس از دهکده زبان هم استفاده میکنم.

منابعی که خیلی تو دهکده زبان کاربردی بودن، سری کتاب های Listening, Speaking, Grammar, Vocabulary for IELTS و به جز این سری، کتاب های Inside Reading و Mindset for IELTS هم منابع خوبی هستن.

میتونید از دوره های «چهارصد واژه ضروری برای آیلتس» ، «پکیج آموزشی آیلتس مگوش» هم تو زبانشناس پرو استفاده کنید.

دوره های کاربردی دیگه ای هم تو بخش آزمون های بین المللی برای آیلتس وجود داره.

موفق باشید.

1 پسندیده

ممنون بابت راهنمایی دقیقتون.امیدوارم همیشه موفق باشید و به اهدافتون برسید :blue_heart: :100:

1 پسندیده

ممنونم. همچنین:sparkles:

1 پسندیده

ایول موفق باشید :clap: منم چیزی نمونده ۲۰۰روزه شم انشاالله میام اینجا اعلام میکنم:grin::flexed_biceps:

2 پسندیده

موفق باشید. به امید ۵۰۰ روزه شدن:fire:

1 پسندیده

انشاالله و کاش بدونم اون زمان در چه سطحیم میتونم حرف بزنم آیا

الان سطحتون چیه؟

چند سری تست دادم با برنامه های مختلف انگار B1 هستم ولی بنظر خودم همون A2 :person_facepalming:

اگه سطحتون B1 باشه، توی مکالمات معمولی نباید مشکلی داشته باشید.

1 پسندیده

مشکل دارم جملرو مینویسم ولی بخام در لحظه بگم نمیشه فقط سه تا مکالمه از انگلیش پاد حفظم یکمم این معرفیو چنتا خاهرو برداری اینجور چیزای خیلیی راحت بنظم مکالمم همون سطح آیک مونده:smiling_face_with_tear:

ببیند توی سطوح مبتدی مکالمات رو که نباید حفظ کرد. باید به صورت ناخودآگاه اما فعال روی سطح مکالمتون تأثیر بزاره.

برای ارتقای مکالمه هم میتونید از هوش مصنوعی یا پلتفرم هایی مثل هلوتاک استفاده کنید که خیلی کاربردیه.

1 پسندیده

یه سوال منظورتون هر نوع حفظ کردنیه؟ چون من این مکالماتو انقد شدو کردم تا حفظ شدم حتی این مدل حفظ شدنم خوب نیس؟

1 پسندیده

روش یادگیری افراد متفاوته و نمیشه یه نسخه رو برای همه پیچید. من خودم همیشه به روش Extensive و Immersion خوندم و طی این سالها هیچ منبعی رو از هیچ جایی دو بار نخوندم! به جز دروس و منابع تخصصی دانشگاه که خب طبیعیه بارها خونده بشه.

معتقدم اگه زبان عمومی رو به چشم درس ببینی باختی! زبان رو باید ناخودآگاه یاد گرفت.

1 پسندیده

ممنون از توضیحاتتون لطف کردین

1 پسندیده

یه سوال روش اولو من داستان میخونم هرروقت ک بتونم روش دومو چیکار میکردین همینجوری پخش میکنین حتی اگ ممکنه کل متنو نفهمین یا حتی تمرکزتون روش نباشه؟ میشه یکم دقیقتر بگین چیکار میکردین وقتی اول راه بودین

من تازه شیش ماهه ک جدیو منظم میخونم ولی از چند ماه قبلترش فقط فیلم اینا میدیدم

نه. اگه کل متنو نمیفهمید، بازدهی نداره.

ما تو زبانشناسی یه فرضیه داریم به اسم (Input Hypothesis) که استیون کرشن تو این فرضیه میگه که «یادگیری زمانی اتفاق میفته که ورودی قابل فهم باشه.» وقتی شما از منابعی استفاده میکنید که واستون قابل فهم نیست، عملاً بازدهی هم نداره. قانونش به این صورته: input + 1

یعنی ورودی قابل فهم به علاوه ی کمی کلمات و محتوای جدید که باعث به چالش کشیدن مغز بشه و یادگیری اتفاق بیفته.

پس شما باید تقریباً همه چیز رو بفهمید ولی نه کاملاً.

1 پسندیده

پشتیبانی به من پیشنهاد دادن نیمچه داستانارو پیش ببرم و همونطور ک گفتین برام قابل فهمن نود درصد گاها بالای نود درصد بلدم ولی اصلااا باهاش ارتباط نمیگیرم الان یه انگلیش پاد میخونم با سری داستانای ساده ک شبا میخونمش یدونم تو یتیوب قسمتای فرندزو با ی استادی پیش میبرم به این روش میره ک اول صوتو پخش میکنه بدون زیر نویس بعد با زیرنویس انگلیسی بعدم برات ترجمه میکنه نکات تلفظیو گاها نکات گرامریشو میگه

باید منابعی رو انتخاب کنید که علاوه بر فهم به محتواش هم علاقه داشته باشید. همون کانال های یوتیوب هم میتونن خوب باشن.

1 پسندیده