راهنمایی برای شروع زبان انگلیسی (مبتدی)

سلام دوستان وقت بخیر:seedling:

خواهر من ۱۹ سالشه و میخواد زبان بخونه برای آزمون استخدامی… کمی تنبلی میکنه و علاقه چندانی به زبان نداشته از اول…ولی من بهش میگم که نباید فقط به کلاس رفتن بسنده کنی خودت هم باید خودآموزی کنی تا زودتر یاد بگیری…

چون خیلی مبتدیه تلفظ واژه ها، گرامر و براش یک چالش بزرگه

آیا میتونه از همون ابتدا با انیمیشن یا فیلم خودشو درگیر کنه یا هنوز زوده؟ این روش های مدرن خیلی بهترن

اگه تجربه ای یا توصیه ای دارین ممنون میشم بهم بگین :backhand_index_pointing_down::heart:

سلام دوست عزیز
بله، از
می‌تونه همراه کلاس از انیمیشن/فیلم‌های ساده و کوتاه (مخصوص کودکان یا سطح مبتدی) استفاده کنه. این روش برای تقویت تلفظ و درک مطلب مفیده، اما نکات زیر رو رعایت کنه:

1. ساده شروع کنه: انیمیشن‌های کودکانه (مثل pepapig یا آمفیبیا یا کایو) یا سریال‌های آموزشی (مثل Extra English).
  2. کوتاه و تکرار: روزی ۱۰-۱۵ دقیقه، یک صحنه رو چندبار ببینه و جملات ساده رو تکرار کنه.
  3. زیرنویس فارسی اول، سپس انگلیسی: کمک می‌کنه ارتباط برقرار کنه.
  4. هدف‌گذاری کوچک: مثلاً یادگیری ۳ واژه جدید از هر ویدیو.

تلفظ و گرامر پایه رو بهتره همزمان با کلاس یا اپ زبانشناس با دیکشنری آکسفورد قسمت تلفظ ها تقویت کنه. این روش مکمل خوبیه، اما جای تمرین منظم و درس اصلی رو نمی‌گیره.

خلاصه: شروع با فیلم/انیمیشن ساده و کوتاه خوبه، به شرطی که تکرار کنه و منتظم باشه.
داخل اپ زبانشناس کلی انیمیشن و فیلمها و دوره‌های مناسب سطح مبتدی وجود داره که میتونه از اونهام استفاده کنه.
ضمناً داخل لینک زیر با توجه به سطحتون میتونن منابع مناسب خودشون رو پیدا و مطالعه کنن.

سلام ممنون … اما هدفش اسنه که تو آزمون استخدامی آموزش پرورش شرکت کنه و برای همین هستش که میخواد زبان یاد بگیره…

این نکاتی که گفتین مثل فیلم و … خوب هستند اما وقت گیرند و واژه هایی رو باید حفظ کنه که شاید به دردش نخوره…

فکر کنم باید منابع آزمون رو مطالعه کنه و با اون جلو بره و لغات و گرامری که اونجا نیازه رو یاد بگیره…

همچنین چون مبتدیه میره کلاس عمومی که پر از کودک هستند و مجبور شده با کودکان درس بخونه که خوشش نمیاد از این موضوع

میتونه خودخوان بخونه و اگر سوالی داشت بره چند جلسه خصوصی تا برطرف بشه، نظر شما چیه؟

میتونه با دوره های ای جی هوگ پیش بره که هر چهار مهارت انگلیسی رو در کنار هم تقویت میکنه.میتونه با دوره پایه انگلیسی بدون تلاش پیش برن.

پیشنهاد من براشون اینه که از منابعی که داخل لینک هستش استفاده کنن.
دوره‌هایی که دوستمون گفتن هم براشون مناسبه.
کتابهای آموزشی مثل American English file هم خوبن.
البته یه نکته‌ای رو هم اضافه کنم و اونم اینکه بنده به شخصه دوره‌های تعاملی روبه شدت پیشنهاد میکنم، چون هم سیستم سوال جواب هستش و آموزش و تمرین در هم ادغام شده و با استفاده از هوش مصنوعی میتونن محیط گفتگو رو برای خودشون شبیه سازی کنن و درمورد موضوعات مختلف گفتگو کنن که خیلی به پیشرفت مکالمه کمک می‌کنه.
و اینکه هر سوالی هم داشته باشه همینجا داخل تالار می‌تونه بپرسه و بنده و یا همکاران دیگه پاسخگو هستیم.