بهار ۱۴۰۵! ‌‌<<چالش شدت>>

سلامممم منم میخوام توی این چالش شرکت کنم فکر میکنم خیلی حال بده:grin:

5 پسندیده

برا من زبانشناس پروعه این قسمتو نداره

5 پسندیده

خب اینجوری فیلم دیدن ها تاثیر پنهان روی زبانت داره که بعدا موقع مکالمه متوجه میشی و اگه واقعا به کلمات و اصطلاحاتی که به کار میبرن دقت کنی تا آخر عمرت تو ذهنت میمونه به نظرم خیلی تاثیرگذاره من خودم تجربش کردم

من خودم به شخصه یه تایمی برای بررسی فیلم ها میزارم و خیلی حال میده

4 پسندیده

9 پسندیده

عالی است.

1 پسندیده

من یه کانال یتیوب داشتم خیلی عالی بود قشنگ فیلمارو اینمدلی برات باز میکرد تلفظ ، عبارت ، اصطلاحا گاها گرامرای مهم مث مثلا تو اینجور موارد فلان زمان بکار میره ک متاسفانه نتا اینجوری شد

4 پسندیده

ایول:clap:

4 پسندیده

خب این که عالیه میتونی نتا درست شد از همون کانال استفاده کنی یه چند بار نگاه کنی دیگه خودت یاد میگیری

2 پسندیده

آره انشاالله زودتر درست شه کلی لنگ موندم چت جی پی کار نمیکنه دلم براش تنگ شده کلی کمکم میکرد:joy:

3 پسندیده

سلام کوثر جان خیلی خوش اومدین

عزیزم اگر منابعی غیر از زبان‌شناس هم میخونید مشکلی نداره

توی گزارشتون قید بکنید:face_blowing_a_kiss::smiling_face_with_three_hearts:

1 پسندیده

نرگس جان خیلی خوش اومدی :smiling_face::seedling:

2 پسندیده

خیلی ممنونم منم از فردا گزارش میدم:grin::tada:

2 پسندیده

سلام عزیزم چشم :heart:تو زبانشناس انگلیسی بدون تلاش میخونم درس چهارمشم خواستم برم قدرت از بس تعریفشو کرده بودن با اینکه درسا واقعا جذابتر بود ولی دیدم برام سنگینه هنوز برا همین باز برگشتم سر بدون تلاش:face_with_hand_over_mouth:خارج برنامه هم فیلم فرندز میبینم یه دور تفریحی دیدم قبلا یه دورم شروع کردم ازونور تو یتیوب با کانال انگلیسی شو علیرضا فامیلیش یادم نیس باز بشه براتون اسکرین میزارم از کنالش اگ بخواین .
ک ایشون همین پارتای مهم فرندزو یاد میده وقت و حوصله اضافیم داشته باشم تو زبانشناس داستان میخونم ولی اصلا پیشرفتی احساس نمیکنم هرچند واقعا عشق میکنم با زبان ولی دوسدارم پیشرفتمم ملموس باشه :joy:

3 پسندیده

وای منم همینجوریم دوست دارم یه دفعه پیشرفت کنم یعنی خودم ببینم پیشرفتمو:joy:ولی خب یادگیری زبان نیاز به زمان داره ولی خیلی خوشحالم این چالش گذاشتن دوستان چون خیلی دوست دارم با بقیه درس بخونم :star_struck:

2 پسندیده

راستی الان یوتیوب بالا نمیاره ولی توی همین زبانشناس یه قسمت داره یادگیری انگلیسی با تلویزیون و موسیقی و … میتونی ازش استفاده کنی

2 پسندیده

نگا انداختم جالب نبود برام ترجمه هم نداره

3 پسندیده

اره برای سطح های بالاتره ولی خب کامل کامل توضیح نداده

2 پسندیده

دقیقا منم :joy: اتفاقا دنبال همچین چالشی بودم شدت قدیمیو میدیم حسرت میخوردم ک چرا اونموقه با زبانشناس آشنا نشدم چقدر تعدادشون زیادو پرانرژی بودن ماشاالله بنظرم اونموقه دلخوشیا بیشتر بود

5 پسندیده

چ خوب ک از منابعتون گفتید

والا من بخوام تجربه خودمو بگم

من از سال 96​:melting_face::expressionless_face:زبان میخونم

ولی اصلا مستمر نبوده

ولی با این حال پیشرفت خودم رو دیدم میخوام بگم ک فرایند زبان آموزی نیازمند زمان هست و نمیشه تغییر و پیشرفت رو یهو دید ولی بهتون قول میدم اگر همینطوری پیش برید و استمرارتون رو حفظ کنید قطعا چند لول بالاتر میرید:hugs:

2 پسندیده

اره دقیقا فقط به تلاش خود آدم بستگی داره وگرنه من خودم ۱۲ سال کلاس زبان رفتم الانم رشتم آموزش زبان انگلیسیه و بر اساس تجربه هام فهمیدم هیچکس به اندازه خود آدم نمیتونه توی پیشرفتت تاثیر داشته باشه فقط باید از منابعی که داری خیلی خوب استفاده کنی و انگیزت از دست ندی

امیدوارم این چالش باعث شه هممون پیشرفت خیلی خوبی رو تا عید داشته باشیم:pink_heart::tulip:

4 پسندیده