چقد عالی ک زود شروع کردین من از آبان پارسال خیلی کم هراز گاهی گرامر میخوندم با کلیپای آموزشی ک حوصله سربر بود.همین نهم اردیبهشت امسال بود توگوگل میچرخیدم یهو این برنامرو دیدم واردش ک شدم انقد برام جذاب بود اول اشتراک سه ماهه خریدم بعد یکساله وتا امروز نذاشتم زنجیرم بشکنه ناگفته نمونه گاها از نجات دهنده هم استفاده کردم
میتونم بپرسم مشغول به چکارید مرتبط به زبانه کارتون؟ اگ دوسدارید میتونید جواب بدین .
و اینکه مکالمتون چجوریه من مهم برام اسپکینگه ک بنظرم خیلی سخت میاد امیدم به همین دوره ای جیه
از نظر مکالمه هم از خودم راضیم در این حدی هستم که اگه به یه کشور انگلیسی زبان رفتم از پس زندگیم بر بیام ولی تلاش خودم اینکه جزو استاد های برتر زبان بشم واسه همین از لحاظ اهدافی که دارم باید بگم هنوز اول راهم
ولی خیلی ب زبان علاقه دارم ی مدت حتی توی مودش بودم اسپانیایی میخوندم
والا اگر تجربه منو بخواید من ب خودم ک اومدم دیدم خیلی از متنا و حتی محتوای یوتیوب رو متوجه میشم ولی نمیتونم صحبت کنم توی همون یوتیوب خیلی در این باره تحقیق کردم
و دیدم مشکل خیلی از زبان آموزا هست
چیزایی ک خودم رو بش رسیدم میگم شاید ب درد بقیه هم بخوره
از مکالمه کردن نترسید برای خود من اینطوریه ک حتی میترسم بخوام با خودم حرف بزنم!!
شروع کنید چیزایی ک اطرافتون هست رو ب انگلیسی بگید
کارایی ک میکنید رو ب انگلیسی بگید توی دنیای امروزه با وجود چت جی این کار خیلی راحت شده!
باید از تکنیک غوطه وری استفاده کنید یعنی آهنگ ب انگلیسی گوش بدین، فیلم، انیمیشن، مقاله، اخبار، پادکست و خلاصه فکر کنید توی ی جزیره گیر افتادید ک همه انگلیسی زبان و مجبورید برای ارتباط باهاشون انگلیسی یاد بگیرید
تکنیک شدوینگ رو خیلی جدی بگیرید ب این صورت ک وقتی ب متنی مسلط شدید جمله ب جمله استوپ کنید و بارها باش تکرار کنید دقیقا باید مثل گوینده بگید این تکنیک رو از سطوح پایین توصیه میکنم همه ب کار بگیرن واقعا اسپیکینگ با این تکنیک خیلی پیشرفت میکنه
ی مدت محتوای تکراری گوش بدین مثلا ی پادکست و چند تا محتوای دیگه ک علاقه دارید رو ب صورت پلی لیست در بیارین و حدود یک ماه هر روز برای چند بار گوش بدین
گسترده خوانی یا همون مطالعه کتاب رو از اول توی برنامتون قرار بدین
ی تکنیکی هم ک من از ی خانمی توی اینستاگرام دیدم و ب نظرم باحال بود تکنیک چرت و پرت گوییب این صورته ک ما هدفمون اینه ک کلمات پشت هم بیان صرفا هر جمله ای ک بلدین رو ب زبون بیارین و بعد جمله ای ک حتی ب اون ربطی نداره
و در آخر استمرار استمرار و استمرار ک رمز یادگیری در هر چیزیه
ممنون واقعا خیلی خوب بود توضیحاتتون لازم بود بشنومشون با اینکه من بجز حرف زدن راجب کارای روزانه و چرت و پرت گویی بقیشو از اول انجام میدم مخصوصا شدونیگ بازم شنیدنش از دوستانی مثل شما ک موفق شدین باعث میشه بگی عه پس راهو درست اومدم .
از اول انقد سعی کردم مو ب مو تقلید کنم جلوتر ازبقیه چیزا تلفظم خیلی زود پیشرفت کرد یه کانال مختص خودم درست کردم همه وویسا و متنایی ک روون شدمو خوندمو اونجا گذاشتم عکس زنجیره هامو میزارم کلی خودمو تشویق میکنم خلاصه یه کانال چرتوپرتیه