نحوه مطالعه کتاب

سلام وقت بخیر
سطح زبانی من حدودا B1-B2هست. قبلا انگلیسی قدرت رو تموم کردم و دوره هایی مثل مگاداستانها و زیبوک رو مطالعه کردم.
بعد از چند سال دوباره میخام خوندن کتاب رو شروع کنم
چند تا کتاب انتخاب کردم ولی مشکلم باهاشون اینه که تعداد کلماتی که توشون نمیدونم خیلی زیاده
داخل هر جمله چندین کلمه جدید داره
مثلا کتابهای:‌

• چرا ملت ها شکست میخورند
  • اثر مرکب
  • هفته کاری چهار ساعته

چطور این کتابها رو بخونم؟

مثال هم میزنم
کتاب چرا ملت ها شکست میخورند

این یک بخش از یک کتاب هست:
Early in 1516 the Spanish navigator Juan Díaz de Solís sailed into a wide estuary on the Eastern Seaboard of South America.

توی همون جمله اولش چهار تا کلمه رو یادم رفته یا نمیدونم
navigator
sailed
wide estuary
Seaboard
اگه معنی شون رو چک نکنم کل پاراگراف رو نمیفهمم

اگرم معنی شون رو چک کنم خیلی طول میکشه خوندن این کتاب

سلام

ببینید در کل دوست گرامی برای انتخاب هر منبعی ( کتاب، پادکست، دوره، فیلم و…) همیشه باید در نظر داشته باشید که منبعی انتخاب بشه که شما بتونید تا حدود زیادی متوجهش بشید.

منبع انتخابی شما باید نه خیلی سخت باشه و نه خیلی آسون، در عوض یه منبع قابل فهم باشه ولی یه کوچولو شما رو به تلاش بندازه.

به طور کلی بهتره که ۸۵ الی ۹۰ درصد منبع انتخابی رو متوجه بشین.

اینجوری ذهن شما به بهترین شیوه ممکن میتونه با مطلب ارتباط بگیره و پیشرفتتون سریع‌تر اتفاق میوفته.

اگر شما مدت زیادی هست از یادگیری زبان فاصله گرفتین نباید ملاک رو بزارین روی همون سطح قبلی، باید اول یک تعیین سطح بشین طبق سطح فعلی شاید لازم باشه یکسری منابع مجدد مرور کنید

1 پسندیده

قبل از اینکه زبان رو ول کنم هم این مشکل رو داشتم

بعضی از کتابها طوری هستند که کلمات جدید بیشتر یا ساختار چالشی تری دارند و هیچ وقتی نمیرسه که ۸۵ درصد شو یاد داشته باشیم تا شروعش کنیم

باید یک جایی برای خوندن این کتاب ها خیز برداشت

سوالم اینه که این مدل کتابها رو چطوری بخونیم که بیشترین بازدهی رو بگیریم

الان زبانشناس سطح منو c2تشخیص داده اما هنوز به ۸۵ درصد این کتاب نرسیدم

ببینید برای کتاب خوندن میشه از گسترده خوانی استفاده کنید پیشنهاد میکنم این تاپیک هایی که تو این پست گفته شده رو حتما مطالعه کنید

1 پسندیده

ممنونم صبرکنید بخونمش باز اگه موردی بود میگم

1 پسندیده