سلام
من اشتراک خودمو از طریق اپ پرو تمدید کردهام. الان در اپ کلاسیک این تمدید دیده نمیشه. لطفا به اون هم منتقل بشه.
سلام
من اشتراک خودمو از طریق اپ پرو تمدید کردهام. الان در اپ کلاسیک این تمدید دیده نمیشه. لطفا به اون هم منتقل بشه.
سلام
اشتراک به نسخه معمولی منتقل نمیشه
سلام و تبریک سال نو.
من از هر دو اپ استفاده میکنم چون هر کدوم ویژگیهای خودشون را دارند. مثلا دیکشنری نسخه پرو توی شناسایی عبارتها مشکل داره اما چنین مشکلی در نسخه معمولی نیست. لطفا زمان اعتبارم به نسخه معمولی هم منتقل بشه. و اگر هر دو همزمان ممکن نباشه، من نسخه معمولی را ترجیح میدم چون نسخه پرو هنوز به کمال نسخه معمولی نرسیده.
با تشکر
دوست گرامی اصلا انتقال پرو به نسخه قبلی وجود نداره
اگر هم دیدین اشتراک قبلی به پرو منتقل میشه چون دیگه روی نسخه قبلی بروزرسانی و آپدیت منابع اتفاق نمیوفته و نسخه اصلی ما زبانشناس پرو هست نه زبانشناس معمولی و تمام منابع نسخه قبلی به پرو منتقل شده
به عنوان یک کاربر چندین ساله عرض میکنم، زمانی باید دسترسی به نسخه قبلی حذف بشه که نسخه پرو عقبگرد نسبت به نسخه قبلی نداشته باشه و قابلیتاش تکمیلتر باشه!
دیکشنریهای نسخه پرو را من دانلود میزنم ولی هر بار برای استفاده بازم به صورت آفلاین قابل استفاده نیست و جستجوی عبارات در اون میشه زمانبر و باز شروع میشه به دانلود.
علاوه بر اون بسیاری از عبارات را میگه اصلا وجود نداره! نمونهاش یک عبارت که تصویر اون را در دو نسخه قدیمی و پرو ارسال کردهام. این عبارت در لایتنرم موجوده و با کلیک روی آن در دو نسخه متفاوت، نتیجه را میبینید!
سلام وقت بخیر
من از وقتی نسخه جدید رو دانلود کردم برنامه خیلی باگ داره بعضی ویدئوهارو پخش نمیکنه
و موضوع دوم هم اینه که چرا اینقدر اشتراک یک ماهه گرون شده؟!
به همکاران فنی ارجاع میشه بررسی کنند
سلام
لطفا از نشکلتون فیلم بگیرین برای واحد فنی ارسال بشه
بسیاری از هزینه های زبانشناس از جمله هزینه خرید تجهیزات، سرور، هوش مصنوعی، تبلیغات و … به صورت دلاری هست و ما از اول سال تا الان افزایش قیمتی نداشتیم درحالی که هزینه ی دلار تقریبا ۲ برابر شده. البته شرایط کنونی کشور رو هم درک میکنیم برای همین کلیه محصولات با تخفیف خیلی خوبی جهت خرید قرار گرفته که فشار زیادی به شما هم نیاد.
سلام. بیشتر از یک ماه از طرح این مشکل میگذره و هنوز رفع نشده!
سلام
بخش پشتیبانی اپ مجدد فعال شده داخل پشتیبانی پیام بدین چون تیم فنی به تالار سر نمیزنه همونجا به واحد فنی ارجاع میدیم