برگزاری آزمونهای ماک

درود بر پشتیبانی محترم نوروز پیروز :butterfly:

من داشتم قسمت کاوش نگاه میکردم دیدم قسمت آزمونها برای انواع ماکها دوره یادگیری داره .بنظرم اگر قسمت اضافه کنین مثل ماک برای دورهای مختلف آیلتس تافل کمبریج و و و آزمونهای دیگه اینجوری که با یه مبلغ مناسب اون آزمونو بخریم و هر کی دوست داشت خودشو محک بزنه ببینه در چه حدی هست و بتونه همینجا اون آزمونیکه میخواد بده و در آخر آزمون نمرهاش اعلام بشه به خودش یا حتی میتونه رو قسمت برد بره و حالت تشویقی و رقابتی هم بشه .من خودم دوست دارم هر چند وقت اگه همچین قابلیتی باشه خودمو محک بزنم گثل آزمون واقعی اینجا ازمون بدم بنظرم خیلی باحاله ببینم نمرهامو در هر بخش در چه حدی هستم بیشتر تشویق میشم خودمو ارتقا بدم

3 پسندیده

الان وقتی در حال یادگیری دوره ها هستیم اخر هر قسمت جمع بندی میکنه و نمره اعلام میشه.اینم میتونه مثل همون باشه و بنظرم ازمون ماک اضافه کنین این اپ خیلی حرفه ای تر میشه:heart::+1:

3 پسندیده

میتونن تو اپ زبانشناس یه بخش آزمون اضافه کنن که ماهانه یه آزمون ماک از کاربرا بگیره تا سطح واقعیشون رو بدونن اینجوری هرکس سطح واقعیش رو براساس ۴ مهارت اصلی میفهمه نه فقط تعداد لغت

5 پسندیده

ممنون از پیشنهادتون حتما این مورد رو بررسی می‌کنیم دوست گرامی

1 پسندیده

این عالیه حتما پیگیری کنین .من میخوام ازمون کمبریج بدم خب اینجا ماک کمبریج بدم اگه دیدم اوکیه بعد برم امتحان واقعیشو انجام بدم خیلی خوب میشه.

2 پسندیده