سلام، پکیج ۶ ماهه بی نهایت خریدم، ولی هیچ پیامی نیومد که فعال شده یا نه! نه هیچ راهنمایی برای استفاده! چقدر پشتیبانی ضعیفی دارین! قبلا یادمه اوایل این اپ اومده بود کلی راهنمایی داشت برای شروع و کمک به زبان آموز اما الان هیچی،متاسفم!
سلام دوست گرامی ممنون از بازخوردتون
برای شروع یادگیری کار با اپلیکیشن زبانشناس و همینطور انتخاب منابع پیشنهاد میکنم ویدئو و مقاله ای که در لینک زیر تهیه کردیم با دقت ببینید. در این لینک تمام توضیحات لازم گفته شده اگر باز هم سوالی بود در خدمتتون هستیم![]()
و
سلام مرسی ممنون،سطحم تقریبا b1 هست فک کنم، دوره انگلیسی قدرت رو شروع کردم نه برام خیلی سخته نه خیلی آسون متوسطه، تو این لینک که فرستادین انگلیسی قدرت رو c1 دسته بندی کردین، یعنی برام مناسب نیست؟ یه سوال دیگه گفته برای هر درس ۷ روز وقت بزارین من حس میکنم زیاده اگه مثلا ۵ روز وقت بزاریم روزی ۳ ساعت اون یادگیری ناخداگاه که میگه کامل نمیشه؟ میشه کنارش منبع دیگه ای هم مثله voa رو هم قرار بدم؟ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام نه هموک انگلیسی قدرت براتون خوبه نگران نباشین اگر ۸۵ درصدش رو متوجه میشین خوبه و بله دوره voa رو میتونین استفاده کنین مشکلی نیست و همون ۷ روز وقت بزارین بهتره