یک سال با زبانشناس⚡

26 پسندیده

موفق باشی داداش :heart_on_fire::flexed_biceps:

3 پسندیده

سلامت باشی همچنین:green_heart:

4 پسندیده

افرین به این اراده:heart_eyes:

3 پسندیده

تقریبا اواخر کارشناسی بود که با زبانشناس آشنا شدم و به خودم قول دادم تو این یک سال وقتی که دارم سطح زبانم رو چند پله بالاتر ببرم که خوشبختانه به لطف زبانشناس و دوستان تالار این اتفاق افتاد. امیدوارم همه دوستان به آرزوهاشون برسن.:sparkles:

15 پسندیده

محشر تر از این اپ وجود نداره ‌. بهترین دوره های دنیا با ترجمه و خط دنبال کننده و این همه پادکست عالی . هوش مصنوعیشم ک فوق العاده به همراه تیم پشتیبانی دلسوز . تقریبا دسته کارتش انقد پر و پیمونه که بقیه گروه ها و اپای دیگه رو به راحتی کنار میزنه

من چیزی بجز خدمت از این گروه ندیدم تو این مدت که اومدم زبانشناس . دمشون گرم .

من ۷ سال اشتراک گرفتم :sweat_smile::sweat_smile:به دوستامم معرفی کردم

15 پسندیده

عالیه ولی با این حال من اپای مکملم زیاد دارم که کارمو سرعت میده.

4 پسندیده

دولینگو ؟

1 پسندیده

نه نمیشه اسم آورد اینجا.

ببین مثلا یه سری کمبودا داره زبانشناس که امیدوارم در آینده روش کار کنه. یکیش تشخیص تلفظه که نداره و من مجبورم برای لهجم از اپ دیگه ای استفاده کنم که با جزئیات خیلی دقیق لهجه رو تحلیل میکنه. یا مثلا اجتماعی برای مکالمه. من تا قبل این قطعیا به جز زبانشناس دانشم رو توی موقعیت های واقعی با نیتوها طی چند سال تو یه اپی محک میزدم که بازدهی فوق العاده ای داشت.

12 پسندیده

مدرس زبانی ؟

2 پسندیده

در حال حاضر نه ولی تجربشو دارم.

انتخابم ترجمس.

5 پسندیده

میگم من قبل اینکه با زبانشناس آشنا بشم هر ۶ جلد امریکن انگلیش فایل ( ویرایش دومش) رو کامل گرفتم . بنظرت استفادشون کنم یا نه ؟

3 پسندیده

من خیلی با کتاب محور پیش رفتن ارتباط نمیگیرم و برای همین توصیشم نمیکنم.

4 پسندیده

موفق باشی داداش :saluting_face::flexed_biceps:

3 پسندیده

کدوم دوره های زبانشناسو پیشنهاد میکنی بهم ؟

2 پسندیده

سطحت چیه؟

1 پسندیده

مبتدی

1 پسندیده

انگلیسی کامل برای شروع عالیه. در کنارشم به عنوان مکمل، انگلیسی بدون تلاش ای جی هوگ رو میتونم پیشنهاد بدم. فقط هیچوقت صرفا به توصیه های دیگران سراغ دوره هایی نرو که فهمش خیلی برات سخته یا باهاشون ارتباط نمیگیری. چون بعد مدتی پروسه یادگیری برات خسته کننده میشه. از دوره هایی استفاده کن که از محتواشون لذت ببری.

10 پسندیده

میگم دوره انگلیسی کامل همه گرامرای لازم رو درس داده ؟ اگه تمومش کرده باشی ؟

3 پسندیده

بله

2 پسندیده