عه کدوم کورسه؟
یه دوره ای تو زبانشناس هست به اسم کارگاه تلفظ تیم. بهت کمک میکنه.
سرچ کنین لهجه بریتیش داخل کاوش ، بعد میاره هم منابعی که لهجه بریتیش دارن هم یک مرد بود داشت اموزش میداد که مثلا ou کنار هم قرار بگیرن چجوری باید تلفظ بشه با چندتا کلمه دیگه هم برای مثال
چک کردم بنظرم یکم پیش رفته بود و از مبتدی شروع نکرده بود، اما منبعش خوب بود که بعدا که پیشرفته تر شدم میتونم ازش استفاده کنم
ممنونم
خواهش میکنم. انگلیسی با ریچل هم یه دوره داره برای آموزش واژگانه. ولی در حین آموزش کاملا روی تلفظ هر لغت تمرکز میکنه. حتی اگه خود دوره هم براتون سخت بود، از بخش تلفظش میتونید استفاده کنید.
برای این که مثل نیتیو ها بتونید تلفظ کنید باید فنوتیک یاد بگیرید وقتی فنوتیک بلد باشین راحت کلمات رو تشخیص میدین ،یادگیری فنوتیک هم اصلا سخت نیست فقط یک ساعت وقت رو میگیره.بعد از یادگیری فنوتیک خیلی راحت هر کلمهای رو بدون نیاز به معلم زبان از سایت Oxford dictionary ( البته الان گوگل کروم بالا نمی یاد چون سایتش خارجیه) یا نرم افزار LAAD که کار میکنه می تونید چک کنید، اینم بگم من بعد از این که فنوتیک خوانی رو یاد گرفتم به خیلی از تلفظ هایی که فارسی زبانان میکنن خندم میگیره متاسفانه خیلی اشتباه تلفظی دارن
یه موردی رو هم اضافه کنم. ببینید ما یه فرضیه ای توی زبانشناسی داریم به اسم Critical period hypothesis که تو بخشی از این فرضیه درمورد لهجه گفته میشه که برای اینکه شخص لهجه ای مثل نیتوها داشته باشه یه دوره ی بحرانی براش وجود داره که بین ۳ تا فک میکنم ۱۲ سال تعیین شده. یعنی تو این بازه اگه بچه ای زبانی رو شروع کنه میتونه لهجش مثل نیتیوها یا بسیار نزدیک به اون ها باشه. در واقع اتفاقی که برای بچه میفته مثل Bilingual هاست. بعد از این بازه زمانی دیگه ساختار مغز به گونه ای رشد میکنه که چنین چیزی غیر ممکنه. شما میتونید با روش های مختلف مثل شدووینگ، گوش دادن زیاد و… لهجتون رو خیلی خوب کنید. ولی توی اکثر مواقع خود نیتیوها متوجه این موضوع میشن که این زبان مادریتون نیست. پس میتونید عالی باشید ولی دقیقا مثل نیتیوها، بعد این سن توجیهی توی Neurolinguistics نداره.
چه جالب! دقیقا هیچ وقت نمیشه ۱۰۰ درصد مثل نیتیو ها صحبت کرد.
منم خیلی به مباحث زبانشناسی مخصوصا توی تلفظ علاقه دارم محتوا یا کتابی هست که بتونم بیشتر با زبانشناسی آشنا بشم؟
تشکر بسیاار![]()
یکی از بهترین و کامل ترین کتاب هایی که تو حوزه زبانشناسی میتونید بخونید کتاب The Study of Language اثر جورج یول هستش. یکی دیگه از کتاب ها که یکی از منابع ارشده و دارم میخونمش و هنوز تمومش نکردم کتابFirst Steps in Theoretical and Applied Linguistics هست که اونم دانش خوبی درباره زبانشناسی میده.
خواهش میکنم![]()
مرسییی![]()
![]()