پیشنهاد جهت ارتقا بازدهی لایتنر

من سابقا از لایتنر برای یادگیری لغات استفاده می‌کردم و دو روش به‌کار می‌بردم که بر افزایش سرعت و کیفیت یادگیری لغات بسیار موثر بودن:

۱. اگر معنی لغتی رو بلد نبودم یادگیریِ اون لغت رو به فردا موکول نمیکردم، بلکه چندین بار و به صورت تصادفی در همون روز مرور می‌کردم تا اینکه بالاخره معنیِ اون رو به یاد بیارم، در لایتنر زبان‌شناس این امکان وجود نداره، اگه معنی لغت رو بلد نباشم ناچارا باید تا روز بعد صبر کنم و مجددا بهش دسترسی داشته باشم، از تیم زبان‌شناس درخواست دارم که امکان مرور چند‌باره‌ی این لغات رو به امکانات لایتنر اضافه کنن، یعنی اینقدر بپرسه تا بالاخره جواب درست داده بشه.

۲. به مرورِ لغات انگلیسی و پاسخِ فارسی به اونها اکتفا نمی‌کردم و سعی می‌کردم که از فارسی به انگلیسی هم دوباره مرور کنم، این نوع تمرین خیلی عالی جواب میده و اثرش در یادگیری لغات مشهوده، از تیم زبان‌شناس درخواست می‌کنم که این موضوع رو هم بررسی کنن و در صورت امکان به لایتنر اضافه کنند.

سلام

درسته از قسمت شروع مرور لغات نمیتونید یک لغت در روز بیشتر مرور کنید اما از ستون های کوتاه مدت و بلندمدت میتونید بیشتر از یکبار در روز لغات رو مرور کنید

درسته، البته من لغتی که بلد نیستم رو رد میکنم و گزینه‌ی «یادم نیامد» رو نمیزنم و اینقدر مرور می‌کنم تا همون روز یادش بگیرم، اما مورد دوم (فارسی به انگلیسی) رو لطفا در دستور کار قرار بدید، حتما مفید خواهد بود. ممنونم

دوست خوبم اینکه عادت کنید و از روی معنی فارسی بخواین انگلیسی رو بگین یعنی مانع فکر کردن به انگلیسی میشید و به یادگیری اصولی لطمه میزنید