یادگیری لغات انگلیسی در جملات با یک اپلیکیشن خوب

سلام ممنونم ازتون بابت معرفی این اپلیکیشن. من خودم یه اپلیکیشن تو این سبک رو دارم و بابت پول هم خرج کردم ولی خب استفاده نمیکنمش.

من بزرگترین رازم در زمینه پیشرفت انگلیسی و افزایش دایره لغاتم رو باهاتون در میون میزارم. تمام زبانشناسان حرفه ای از این فاکتور ها استفاده می کنند. امیدوارم برای شما هم کارساز باشه.

برای دیدن این فاکتور ها اینجا کلیک کنید
  • صبر.
  • ثبات.
  • تلاش.

آیا استراتژی های خاصی باید پیش گرفت ؟ مشخصا نه.

در وهله اول باید دید منظور از تسلط به یک زبان چیه. یه نفر میخواد در زبان استاده استاده استاد شه. دایره لغاتش رو برسونه 15000 تا.
خب این شخص نباید انتظار داشته باشه در یک سال یا دو سال یا حتی سه یا شایدم 4,5,6 سال هم به این سطح برسه.

بیاید واقع بین باشیم. این موضوع رو کاملا دربارش تحقیق کردم و کاملا اثبات شدست.

من الان یک سال ونیم هستش که به شکل جدی زبان می خونم دایره لغاتم 7000 تاست. بیاید از فرمول های ریاضی کمک بگیریم.

یک سال و 6 ماه = 18 ماه

18ماه = 574 روز

7000 / 574 روز خوندن جدی زبان = 12 لغت در روز.

فقط به این عدد توجه کنید. 12 لغت در یک روز. یا حتی کمتر. چرا که همه این لغات رو من تو این یک سال و نیم مشخصا یاد نگرفتم خیلی هاشو در مدارس و دانشگاه و زندگی روز مره یاد گرفتم که حتما حتما میاد زیر 5 تا.

وقتی به سطح متوسط رسیدم چی ؟ آیا مثل سطح شروع کننده با همین بازده لغت یاد گرفتم؟ مشخصا نه چرا که لغات مرسومی رو معمولا بلدم. و خیلی خیلی خیلی به خودم فشار بیارم بتونم تو یه مطلب 2 3 تا لغت تازه پیدا کنم. تازه اونم اگه بتونم یاد بگیرمشون.

بیاید رک باشیم. اشاره به همون موضوع سابق که بیان کردم. یک کوهنورد به 1000 تا سنگ چنگ نمیندازه به سنگ درست چنگ میزنه و خودش رو بالا میکشه.

شما شک نکنید تمام این اپلیکیشن ها هم استفاده کنید میزاردشون کنار و دوباره برمیگردید و از همین زبانشناس استفاده می کنید.

بحث اراده نیست. چون اراده برای رسیدن به موفقیت کافی نیست. تا دلتون بخواد تو اجتماع مردمی داریم که داد میزنن من اگه بخوام میتونم ولی تهش هیچی نشدن.

اراده فقط زمانی جواب میده که هدفی پشتش باشه. اون هدف هم تازه نباید هر هدفی باشه.
شما انیمیشن LEAP رو معرفی کردید آخر انیمیشن از شخصیت اصلی داستان فلیسی و کامیلا پرسیدن چرا می رقصی؟ و هر کدوم دو هدف و دو پاسخ داشتند.

من به پاسخ کاری ندارم به سوال کار دارم.

سوال با تمام سادگیش عمق یک شخصیت رو دنبال میکنه. اون سوال شخصیت یک شخص رو تغییر میده.

و وقتی تونستید در کنار هدف و اراده شخصیتی مناسب با هدفتون بسازید اون موقع به هدفتون میرسید.

حالا سوال اینجاست چرا میخواید اینقدر زودتر از اون زمانی که وقتشه به دایره لغاتی بالا برسید؟

شما در حال حاضر در حال پیشرفت هستید و راه زیادی در پیش دارید.

امیدوارم منظورم رو رسونده باشم. اگه به حرف من ایمان ندارید مشخصا وقتی خودتون تجربش کردید بهش ایمان خواهید آورد.

موفق باشید

23 پسندیده